STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sanki herşey mükemmeldi de hemen yüklenin birine kaçırdı diye. Adamın kapasitesi bu, kalite yok işte adamda.

baros necati sabri yiğit batdal bu takıma yakışmıyor yakışmıyor yakışmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

beraberlik iyidir.maçın hakkıda berbaerlikti.2.yarı değişikliklerden sonra toparladık.gecen hafta olduğu gibi yine kale ağzından atamadık.

Mehmet Battal girince rakip sahaya yığmışız oyunu golden 5 dakika önce korner kullandı Trabzon ceza sahasında Burak vardı sadece 5 tane Galatasaray'lı adamlar dakika azaldı diye çekildiler sahalarına skoru korumak için Mehmet falan yığmadı oyunu oraya görende sanır Mehmet pres yapıyor

bende mehmet batdalin cok iyi oynadigini düsünüyorum,top soluna geldi sol ayagina hakim bir oyuncumu sag ayagi ilemi oynuyor vuramadi cünkü cok zayif vurdu,onun disinda penalti disinda gene gol atamadik,elmanderden sonra oldukca kötü oynadik,taki batdal girene kadar elmander cakmasi batdal bile ise yaradi malesef necati-baros ile olmayacak,bugün maci berabere bitirmemizin tek sebebi necati-barosun uyumsuzlugu koca 70 dakikayi heba ettik,golü cok daha erken bulsak baskiyi kursak kazanabilirdik,trabzonda cok iyi top oynadi,tahminimden fazla kostular macin hakki beraberlikti,ben hakemin dogru kararlar verdigini düsünüyorum ama yardimcilar cok kötüydü,cüneyt cakir biraz faullerde ve kartlarda tutarsiz davrandi cok cabuk kart cikarmasaydi maci daha kontrollü yönetirdi.

Penalti %100 penaltiydi.

Ah Batdal Ah

fatih hocada durdu durdu ts maçinda oynatti su batdal denen kazmayi, riera girseydi maç çok farkli olurdu

Batdal iyi falan oynamadı. o boyla hava topuna bile zıplamıyo,pres yok. hepsibir yana son vuruş rezalet, kız gibi oynuyor. Fakat Necati-Baros olmuyor. ikisidebirbirine golattırmak istemiyor böyle olmaz. Haftaya tek forvete dönmemiz lazım.

Bu kadar rezalet oynayan takımımıza söyleyecek laf bulamıyorum.

Batdal sen manyaksin, topcu degilsin sen.

batdal topa kaç km hızla vurdu merak edıyorum.

Baros hayranı olarak artık gitmesinden yanayım. en son ben diyorum bunu, çünkü sabredeyim bi kaç maç diyorum ama olmuyor düzelme yok. m. battal necodanda barostanda kat kat iyi oynadı.

golü atamayarak kendi ipini çekmiş olabilir ama ikisinden de iyiydi

Merasim bekliyor topa vurmak için kafayı yicem

Canları sağolsun ASLANLARIMIZIN.! Bu 1 maça bakarak sallayanlarada hayretler içinde bakıyorum, taraftarlığınızdan da şüphe ediyorum..! Kendinize gelin kendinize..!

Bu maçta puan kaybetmemizin en büyük sebebi Cüneyt Çakır denen hakem bozuntusu Mehmet Batdal değil

Geri
Üst Alt