STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

ah batdal o golu atsaydın reyiz olcaktın

hatta golu atsa haftaya necati-battal olarak cıkardık

baros leşşti

Bazıları da Battala sahip çıkmaya çalışıyor, neymiş iyi oynamış, ben forvetten iyi oynamasını değil, son 10 dakikada girdiği 3 pozisyondan birini atmasını beklerim. Hele 3 metreden boş kaleye, hem de önüne yuvarlana yuvarlana yavaşça gelen topa vuramıyorsa gitsin kumdan kale yapsın.

Beklersinde beklemesine adam sezon basindan beri ilk defa bir maca cikiyor bizle,bir gol kacirdi diye asalim bu ne mantiktir böyle,sen hic oynatmadigin adami kurtarici diye oyuna sokuyorsun.

Ulan geçen hafta barosun direkten dönen topu beni uyutmadı bu gecede batdalın kaçırdığı uyutmaz.. Ne istiyorsunuz benden lan

Baros'la Necati'yi Topla Bi Elm Etmez ander'i Yok Bakın

i
Yahu 2 maç kazanamadık hemen sallayın yönetime.Bu kadar sizin taraftarlığınız yahu.

İlk önce laflarına dikkat et renktaş,tamamiyle yönetimin transfer politikası hatasıdır bu.Benim taraftarlığımı ise hayatta sorgulayamassın.Ne F.T.'nin ne Batdal'ın suçu var.Adam bu maçta oynayacağını bile tahmin etmemiştir.Yiğit'i de gördük bir sağlam santrofor olsa şu an herşey farklı olurdu.Ben bunu buguün kü maçın skoruna göre de söylemiyorum.Takımı taşıyan 3-4 adam ve bu uzun maratonda bu yetmez,bunu baştakilerde düşünsünler bi zahmet

Eboue de bugün çok kötüydü:(

Şenol Hoca ayıp ediyorsun. Çok iyi oynamışlar gibi. Ayıptır.

Ciddi ciddi golcüye ihtiyacımız var Sivas maçı üzerine bu maç herşey ortada

Kimse kızmasın ama Stancu elimizideki bütün yedek forvetlerden daha iyi .

evet batdal pozisyonu harcamış olabilir fakat sercan gibi sahada yürüyen bir oyuncunun yerine yine de batdal tercih edilir..

Ulan alıcan Jardel gibi bir adam basıcan 20 milyon € bir daha kazmaymış bilmemneymiş düşünmeyeceksin adama verdiğin gol olacak

Baros riera yiğit sercan mehmet servet zan derhal yarından tezi yok gitmeli.Bunu sadece bu akşamlık bir izlenim olarak söylemiyorum hepimiz görüyoruz naptıkları hepsinin ortada.Galatasaray gibi bir kulüpte dünya kadar para alıyorlar ama sahada laubalilikten başka yaptıkları yok.Diğer oyuncuları gelince hepsini gösterdikleri olağanüstü mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.

Arkadaşlar biraz sakin olun.Bu takım şampiyon olacaktır.Şu macta kötü oynadık belki ama 1 puan 1 puandır her zaman.Haftaya fb nın kazanma sansı yok.

Yiğit ne la yiğiti halısahaya çağırmazsınız yemin ediyorum. Sıfır tam anlamıyla sıfır bu adam. Hiç bişey olmaz ondan.

Ne yalan söyleyeyim son anda çok net pozisyondan yararlanamasak da ben memnunum diyebilirim sonuçtan.Çünkü belki de tek pozisyonumuz oydu.Gol de penaltıdan geldi.Oyundan memnun değilim ama Elmander gelince toparlarız.

Baros berbattı, Batdal önüne gelen en iyi fırsatlardan birini kaçırdı, atsa haftaya 11 başlardı.. 3 puanı haketmedik ama ŞAMPİYON olacaz.!!

Yedek kulübesi zayıf

Hamit`i istemeyenleri de işte bu yüzden anlamıyorum

Yiğit Sabri gireceğine Hamit girer ve ya 11 oynar

Gçen hafta baroş bugün batdal ,kafayı yiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm.

Geri
Üst Alt