STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Bu oyunu ile Tranbzonun Fenerbahçe'yi paçavra etmesi lazım ama görecez .Hakemler ve diğer şike etmenleri ile birlikte nasıl bir oyun yansıyacak sahaya .

Ts nin o mac s.ligi için son şansı.Yenerse playoffta 2.lig şansı olur.En kötü berabere biter.Fb nın kazanma ihtimali 0.

Ezikler kazanır demedim. TS yenemez dedim. Cüniyt kaşarı gerekeni yaptı ve ben bunu bazı arkadaşlarla birlikte maçtan birkaç gün önce söyledik. Kırmızı vermez çünkü bize yarar. Ancak sınırdaki 1-2 isime sarı gelecektir dedim (o sınırdakileride bilmiyordum !) ve gerekeni yaptı.

Ek olarak, TS play-off maçlarında bile zor maç alır. Ancak bejeke'yi yenerler yine bize bilenirler vs. Çünkü biz biraz laubali oynamaya başladık. Tek sebeb bu kadro-hoca değil yapılmayan transferlerdir.

1 sorum var. Şu maçta Kazım dahi olsa skor böyle olmazdı. İlk maçı hatırlayalım.

Telegol açın beyler Erman hoca UEFA'nın vericeği kararı açıklıyacak

Son dakikada kaçan gol olmasaydı bugün oynanan futbola göre 1 puana iyiydi. Trabzon müthiş oynadı ilerde biraz becerikli olsalardı 2-3 bulurlardı. Trabzon fenere karşı boyle oynarsa yener. Bizim kesinlikle son 2 maçı kazanmamız lazım.

Ya biri su serhat iğnesine fenerin 42 bi kadınının sahaya bedava girdiğini,galatasaray-trabzon maçının paralı olduğunu söylesin

Bunlar fenerin poposunu resmen yalaya yalaya temizliyor

Bilet fiyatlarımız anormal. Yarım milyara (eski parayla) bilet mi olur.

cüneyt çakır denen salak fifa kokartını kasaptan mı aldı..allah belanı versin lan

Ezikler kazanır demedim. TS yenemez dedim. Cüniyt kaşarı gerekeni yaptı ve ben bunu bazı arkadaşlarla birlikte maçtan birkaç gün önce söyledik. Kırmızı vermez çünkü bize yarar. Ancak sınırdaki 1-2 isime sarı gelecektir dedim (o sınırdakileride bilmiyordum !) ve gerekeni yaptı.

Ek olarak, TS play-off maçlarında bile zor maç alır. Ancak bejeke'yi yenerler yine bize bilenirler vs. Çünkü biz biraz laubali oynamaya başladık. Tek sebeb bu kadro-hoca değil yapılmayan transferlerdir.

1 sorum var. Şu maçta Kazım dahi olsa skor böyle olmazdı. İlk maçı hatırlayalım.

Forvet olsa bir tane adam akıllı inan çok farklı olurdu şu an konuştuklarımız,hatta Elmander'in yarısı kadar performans verse yeterdi.

trabzonun golü tam bir skandaldı.Öyle bir faul dünyanın neresinde var lan şeref yoksunu cüneyt?? :mad:

Markus : Pozisyonda kesinlikle faul yok. (Dakika 25,hizli kullanilan serbest vurus)

Sampiyon Galatasaray

Aglamayin

Hakemin ben taaaaaaaa........ Battalin atamadigi gole ne denmeli

Bir de şaka gibi yorumlar var, 1 senedir oynamıyor atamaması normal. Sanki herif bu akşam kahvede çaycılık yapıyordu da yakar yalvar çağırdık, o da lütfetti geldi. Adam bunun için para alıyor, antrenman yapıyor.

En çok sinir olduğum şeylerden biri yahu bu. Aydın 5 sene cacık olmaz, iki maçta eh olunca bir şans daha verelim, Mehmet Güven Zidane gibi adam diye 5 sene bekle. Hayır kurumu muyuz anlamadım ki, bir adam olmuyorsa olmuyordur. Hangi takımı tuttuğunun farkında olmayanlar var, Anadolu takımı gibi yedekte cacık olmaz adamları kabullenmek olmaz.

Takımın 2. yarıdaki kazanma arzusunu beğendim.

trabzonun attigi golü biz atsak hakem dur daha ben hazir degilim derdi

Forvet olsa bir tane adam akıllı inan çok farklı olurdu şu an konuştuklarımız,hatta Elmander'in yarısı kadar performans verse yeterdi.

Zafer,

zaten olmadığı için söyledim bunu. Herkes tutturdu "hadi canım sende çift forvet devam etmeliyiz". Yahu yine gol atamadık işte ? Aksine yorulduk ve çok pozisyon vermedik mi ?

Mübala ediyorum son 2 maçtır bütün sezon verdiğimiz kadar pozisyon veriyoruz rakiplere. Sebebi açık işte.

Geri
Üst Alt