STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:32 | Galatasaray 1-1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Markus : Pozisyonda kesinlikle faul yok. (Dakika 25,hizli kullanilan serbest vurus)

ona faul diyen adam değildir zaten.. engin dokunmadı bile..bu cüneyt çakır embesili basketbol hakemi falan olsun, üflesek faul çaldı.

trabzonun golü tam bir skandaldı.Öyle bir faul dünyanın neresinde var lan şeref yoksunu cüneyt?? :mad:

Bizimkiler profesyonelce oynasa O dk. o topu orada bırakmazlardı. Anlık dalgınlıkla golü yedik. Birisi ya topu eline alacaktı yada o topu oradan vuracaktı. Gol ofsayt, pozisyon faul değil ama, hani Rıdvan diyor ya cin gibi olmalıydık o pozisyonda.

Fener bizim puan kaybetmemizin gazıyla oynayacak.

Ama Trabzon da o maçı bekliyor uzun süredir. Şike olaylarından ötürü bileneceklerdir.

Ulen iki haftadır son pozisyonlar gol olsa bunları mı konuşuyor olurduk ah ulan ah...

Ezikler kazanır demedim. TS yenemez dedim. Cüniyt kaşarı gerekeni yaptı ve ben bunu bazı arkadaşlarla birlikte maçtan birkaç gün önce söyledik. Kırmızı vermez çünkü bize yarar. Ancak sınırdaki 1-2 isime sarı gelecektir dedim (o sınırdakileride bilmiyordum !) ve gerekeni yaptı.

Ek olarak, TS play-off maçlarında bile zor maç alır. Ancak bejeke'yi yenerler yine bize bilenirler vs. Çünkü biz biraz laubali oynamaya başladık. Tek sebeb bu kadro-hoca değil yapılmayan transferlerdir.

1 sorum var. Şu maçta Kazım dahi olsa skor böyle olmazdı. İlk maçı hatırlayalım.

Beraberlıkte işimize gelir 9 puan farkla kapatırız ligi.Zokoronun olmaması büyük kayıp.Şuan ts le fb arasında 10 puan fark var.Hftaya yenerse 7 ye iner.playoff baslamadan o yüzden son şansı dedım.Bu aksam elmander olsa kazanırdık.Kadromuz ilk 18 olarak geniş değil.Kazımda çok ruhsuzdu aga.Oyuna katkısı yoktu pek gol assist açısından.

Elmander haftaya oynayabilecek mi bilen birisi cevaplasın lütfen

Zafer,

zaten olmadığı için söyledim bunu. Herkes tutturdu "hadi canım sende çift forvet devam etmeliyiz". Yahu yine gol atamadık işte ? Aksine yorulduk ve çok pozisyon vermedik mi ?

Mübala ediyorum son 2 maçtır bütün sezon verdiğimiz kadar pozisyon veriyoruz rakiplere. Sebebi açık işte.

Katılıyorum,Selçuk'un performans düşüklüğü bile Elmander'in yokluğundan bana göre.

renktaşlar bakın görün haftaya bu trabzon nasıl ezik oyanacak görün

Ziya : Fener haftaya nasıl kazanır ? Biri çıkar birşeyler yaparsa.

Yine bal diyor kısacası:) Ulan hala fener diyor. Biz 10dk öyle oynadık diye takıma sövüyoruz. Böyle rezil takım savunulur mu lan ?

cüneyt gol gol gol,sampıonluk gelıyor

Kerem Gönlüm TT Arena da

548420_400389569973259_146360205376198_1622592_701354107_n.jpg

Katılıyorum,Selçuk'un performans düşüklüğü bile Elmander'in yokluğundan bana göre.

İşte oraya 1 adam daha lazım. O boşluğu o presi yapıcak rakibi yoracak. Geri kalan tek şey 1-2 oyuncumuzun rakib defansın arasına girip pozisyon denemesi ve şut çekmesi. Bunu yapacak adam da var bizde.

Geri
Üst Alt