STSL 11/12 H:33 | Beşiktaş 0-1 Samsunspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Beşiktaş 0-1 Samsunspor | Maç Sonucu

Beyler haftaya Antalya'ya teşvik verir miyiz?Hani küme düşen takımlara teşvik verecek kadar aptalız ya! :)

Haftaya Fener kazansa bile üzülmem çünkü Antalyaspor'dan nefret ediyorum, Beşiktaş'ın banko puan aldığı takım sayısı azalacak ligde, kel Ömer'e de bay bay deriz.

samsun icin cok iyi oldu bjk den cacik olmaz umarim antalya düser

Ya beyler haftaya fb yenilse puan farkı en fazla +1 olur playoffta. Biz her türlü Şampiyon oluruz (InsAllah). Ama Antalya gibi takımdan kurtulmak için müthiş bir fırsat.

1 puan 1 puandır renktaş fenerbahçe üzerinde psikolojik etki yaratır o 1 puan

Yalniz suan cok kararsizim puan farkini acmakmi ömerin aglamasimi :D ikisi arasinda ciddi kararsizim antalyaspor düsmeside ayri keyif,karar veremiyorum,her türlü cok guzel keyifli bir mac olacak benim icin :D

Size daha güzel bi senaryo yaziyim. Bu şikeciler Sivasa basacak teşviki. Sivas Samsundan puan alacak, fener de antalyayı yenecek. Tüm şikeciler mutlu mesut olacak. Aha buraya yazdım

Haftaya Fener yensin Samsun'da sivası yensin antalya'dan kurtulalım.

Rıdvan: Sivas'ta ne hikmetse son haftalar hep kader maçına çıkıyor.Sivas'ta bu hafta kimse telefonla konuşmaz artık.

Antalya kaybedip, Samsun alamazsa iyi söverim gelecek hafta, Samsunlu olarak.

Ancak Galatasarayli olarak Fenerbahce macinda full komediler gececek gibi geliyor bana :D

bizim isimize de geldi. Super oldu. Samsunun sivasi yenecegini dusunursek, haftaya fb kazanirsa da uzulmem cunku antalya dusmus olacak..

Ach keske Baros Saracoglunda golu atsa ve Mehmet Batdal´da Arenada atsaydi.

Haftaya puan farkini 18´e yükseltirdik.

Çok güzel oldu. fenerin haftaya çok zorlaması lazım dötü :) Antalya düşerse mehmetözdilek ve ömerden kurtulmuş oluruz. Yalnız benim takıldığım başka bişey var. bu besiktas çok kötü, fb 6 puanı banko alır bunlardan. bizim inönüdeki maçsa çok zor olur.

Şimdi Fener kara kara haftaya oynayacağı maçı düşünüyodur. :) Trabzon aksamki maçtan avantajla ayrılır. Ahanda yazıyorum bunuda buraya. :)

Haftaya Fener her türlü Antalyayı çıtır çıtır yer. Samsun da kendi sahasında bu fırsatı kaçırmaz ve Sivası devirir diye düşünüyorum.

Bye bye Antalya. Şehir olarak seni çok seviyorum ama futbol takımın çok antipatik.

Bize,trabzona bjkye ecel terleri döktürdü hepsinden puanlar aldı,futboluyla ezdi nerdeyse bu iyi oldu oynamada görelim antalya.

Biz 38,5'dan 39 ile tamamliyoruz ligi manisayi yenmedik ama %99 yenecegiz ve puanimiz belli.

Fenerin iki macta puan cikaramama durumu var,trabzon bu aksam kazanirsa ve fener antalyayada yenilirse 32 puanla girecek play-off.

Trabzonda bir sonrakini macini kazanirsa biranda 6 puan yaklasmis olacak,play-off 2 puan fark olmus olacak fenerle arasinda....

Çok güzel oldu. fenerin haftaya çok zorlaması lazım dötü :) Antalya düşerse mehmetözdilek ve ömerden kurtulmuş oluruz. Yalnız benim takıldığım başka bişey var. bu besiktas çok kötü, fb 6 puanı banko alır bunlardan. bizim inönüdeki maçsa çok zor olur.

Onlar rahat aliyorsa biz niye zorlaniyoruz? Besiktaslilar olayi bitirmis zaten kafada. Fenerbahce hicbir maci rahat kazanamaz. Sanki futbol oynuyor da ezikler. Korkmayin bu kadar.

Aslinda Sivasli bi oyuncun banka hesabina , Son mac icin felan yazip, tesvik primimi göndersek burda para toplayarak.

Fenerbahceden bilirler :D

Şimdi Fener kara kara haftaya oynayacağı maçı düşünüyodur. :) Trabzon aksamki maçtan avantajla ayrılır. Ahanda yazıyorum bunuda buraya. :)

o mac öyle kolay değil,hoca bu antalya deplasmanda büyüklere karşı cok iyi

Geri
Üst Alt