STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 1 Nisan

Ayrica ben Volkan Sen kadar gerizekali bir futbolcu görmedim hayatimda. Allah beyin diye birsey vermemis herife. Kusura bakmayin ama tam bir mal

ah bu play offu çıkaranlar var ya..........

seneyede olursa kıyamaet koparırım

fark 6 olsa, süper olurdu, iki mac kaybetme kredimiz olurdu rakiplere göre

bu fener bizim sahamızda böyle paslarla çıkmaya çalışsın, çok kötü şeyler yaparız :asd:

suan bizim mac garanti 3 ama fenerinki varsayim bosa hesap yapiyorsunuz en kötüsü 4,5 puandan 5 olacak ama fenerin maci muamma belli degil,tüm hesaplar tutmiyabilir.

Şu lige gördüğüm bir kaç maçı berabere bitirmek için yapmadığı çifkeflik kalmayan takımlardan Antalya o yüzden haftaya Alex falan da olmazsa çok zor işleri

Ayrica ben Volkan Sen kadar gerizekali bir futbolcu görmedim hayatimda. Allah beyin diye birsey vermemis herife. Kusura bakmayin ama tam bir mal

ben bu adamin bize gelmesini istemistim zamaninda

bugun o kadar nefret ettim ki, ts li olsam, kalptan giderdim herhalde

kazma olmasi bir kenara, geriye hic yardim etmemesi, sahada yurumesi, pis pis rakibe, hakeme hareketler yapmasi, ölü gibi dolasmasi, insani izlerken ts li olmadigim halde kanser etti

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Aykut Kocaman 3 temmuzdan beri yaşadığımız bu süreçte dermi acaba?

Ulan sanki uzaydan birisi gelip onların adına şike yaptı da bunlar mağdur oldu anasını satiyim. Sıktı artık bu mağduriyet şarkıları.

Diyarbakır ile Samsun taraftarı hiçbir şey olmaz,benim de gönlümden geçen Samsun kalsın kümede ama zor çok zor bana göre renktaş

Evinde baya güclü Samsunspor. Hic belli olmaz. Bugün ne kadar akilli oynayabildiklerini gördük. Antalyaspor´un isi cok daha zor acikcasi. Samsunspor evinde kimleri yenmedi ki? Biz bile ecel terleri döktük orda.

Antalya oynadığı futbolun biraz üstünde oynasın Bu Şikebahçeyi yener. Hem haftaya bunların kart cezalı oyuncularıda var galiba? Birde inanmasamda aptalex sakat gibi tabi sakatlanmış ayağına yatmıyorsa.

Fenermi direğe direk mi fenere

play-off nasil ceza yok,suan alinan cezalar play-off yansimiyor ama sen orda yaparsan alirsin cezayi.

Yok ceza ben öyle biliyorum seneye ligde çekilcek cezalar ki çokta önemsiyceklerini sanmıyorum,(bahsettiğim ceza seyirciciz oynamak v.b)

Antalya kazansın,Samsun kazansın biz kazanalım 12 puan fark olsun.Play-off'a 6 ile gidelim.İlk maç TS ile dışarıda olsun,kazanalım.Sonra ki maç FB ile arena da olsun kazanalım 4 hafta kala şampiyon olalım. :D

Aman lick-tv görmesin yoksa bu senaryo olur diye haftaya katlederler bizi.

İnşallah Emre'yi bir daha oynatmaz Aykut. Her ne kadar şerefsizse ve günahım kadar sevmesem de fenerin en iyi topçusu bence.

buçuklar tamamlanıyor. 77/2=38,5 'dan 39 puanla başlıyoruz.

He belki bu puanı play off sonunda ilave edecekler onu bilemem ama buçukla şampiyon olursak bir çok kuş intiharına hazırlıklı olun :D Hoş kimiside kutlamalara gidecektir buçuğu unututup.. Yinee timsahh kokuları geliyor burnuma :D

Geri
Üst Alt