STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Birakin Antalyayi mantalyayi. Biz Manisayla oynuyoruz!!!!!!!

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 1 Nisan

Çünkü bu haftaya göre playoffa girersek puan farkı 4, haftaya göre girersek puan farkı 5. Yani fener 2.ihtimalde 1 puan daha fazla alması gerekiyor şampiyonluk için

Kafanızı şuna alıştırın

Puan farkı 4.5

Bu demekki 4 puan öndeyiz ama 5 puan önde değiliz. 4 puan yakalarlarsa bizi averaja bakmadan bizim yarım puan üstünlüğümüz var

Öyle bir şey yok, her türlü 5 puan fazla alması gerekiyor.

haftaya bizim mac dahil ayni saatte oynanabilir,ama samsun ve antalya maclari kesin ayni saatte oynanicak.

şu burak yılmaz isterse 132 gol atsın kesinlikle takım oyuncusu değil bin kere necati yada barosu tercih ederim bir oyuncu nasıl bukar bencil takımını hiç düşünmez

bana göre fark suan 12 puan siz hala 4,5 hesabindasiniz antalyayi yendiler sanki,kimi yeniyorlar görecegiz haftaya antalya her türlü kazanir,küme felan düsmezler antalyali futbolcular barcelona gibi top oynar...

puan farki 6 hesabinizi ona göre yapin,bosuna kendinizi yoruyorsunuz.
Bu kadar kesin konuştuğuna göre inanmaktan başka çaremiz yok.Umarım yanılmazsın.

haftaya bizim mac dahil ayni saatte oynanabilir,ama samsun ve antalya maclari kesin ayni saatte oynanicak.

aciklandi program, biz pazar aksami, saat 19 de oyniyoruz, bizden önce ts oyniyor

diger takimlar hepsi cumartesi ayni saatta oyniyor (ankaragucu haric)

bjk cuma aksami oyniyor

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Samsunspor İstanbul'da Beşiktaş'ı yeniyorsa, biz de Fenerbahçe'yi yeneriz'' dedi.

kuş terimin kafasına konuyor:)

Üste tamamlanan buçuklar, puan eşitliği halinde geriye alınacak. Kural bu.

haftaya tekrar görüselim salman :) beraberlik %40 galibiyet %60 fenerin kazanma ihtimali %0... kaybedip küme düseceklerine ihtimal vermiyorum.

Arkadaş sende antalyayı real madrid yaptın :D ben antalya amatör kümeyede düşse feneri yenemez diyorum ! Bu olayı samsun maçı çözer yenerse kalır aksi sonuçta düşer...

haftaya tekrar görüselim salman :) beraberlik %40 galibiyet %60 fenerin kazanma ihtimali %0... kaybedip küme düseceklerine ihtimal vermiyorum.

ben herkesin aksine bi tahmin yapıyorum. yani içimden geçen o olur olmaz.

fener antalyayı yener

gençler samsunu yener. samsun düşer antalya kalır diye düşünüyorum.

neyse puan farki yeniden eskiye döndü

yalniz antalya bir kenara, manisasporu ciddiye almazsak, sorun yasayabiliriz

Manisa 5 olur...Futbol fakiri bir takim,izledinmi bilmiyorum ama suan ligin en vasat takimi görüntüsündeler.

Ankaragücü bile daha tehlikeli...

Manisaya ciddiyim pafla ciksak kazanmaliyiz en ufak puan kaybini kabul etmem kendi adima,hani rakibi kücümsemek hatali derler ama acikcasi manisayi her türlü parcalamaliyiz kabul edilir bir durum olmaz,seyrettim sahada yürüyorlar suan acik ara berbat kötü oynuyorlar,ve bildigim kadariyla ankaragücüyle en az puan topliyan ekimpler ikinci yari itibariyle 1 mac ya kazandilar diye biliyorum.

Geri
Üst Alt