STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Buraga balon dedigimde bana 6 7 kisi cemkirmisti. Adam balon iste goruyoruz. Top tuttugunu saniyor ama Almeida kadar is yapamiyor. Olcana pas atiliyor,kaleciyle karsi karsiya kalacak,Burak efendi topu kesiyor kaptiriyor. Kahraman olma amacindan baska biseyi yok. Her golu sen atacak degilsin sonucta. Alanzinhoda kotu. Colman sahada yok. Alex bi tane takarsa mac kopar

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 0-0 Fenerbahçe | 19.00 | 1.Yarı

Yalnız fener çok akıllı oynuyor Trabzon da bi o kadar akılsız oynuyor

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Devre Arası | 1 Nisan

trabzon geçen hafta oynadığın oyunun 5 te 1 ini oynasan yenersin şu takımı.

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | İlk Yarı | 1 Nisan

mehmet batdal beceriksizi yüzünden şu anda 7 puan var aramızda o adam bi daha gelmesin afaroz etsinler takımdan.ben bu hafta trabzona güvendim ama neye yarar

Git kendini kopruden felan at.. 1 sene sonrada Batdalimi konuscan sen?

O mac bitek badtalmi kotuydu? Orduya gol atmasi degil ataydi necatisi, ataydi sabrisi trabzona.. Birakin allahinizi severseniz.. Necatiye kizmiyorum severim ama sizin gibi taraftar yuzunden bazi oyunculara devamli haksizlik yapildigini dusunuyorum..

Batdal barostan daha iyi bir oyuncu...

bırak allah aşkına nerde yaşıyosun baros formsuz diye adam kötümü oldu şimdi batdal kaç gol atmış bizde acaba baros zaten gidecek ben kazmalıktan bahsediyorum o golü ujfalusi bile atardı

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Devre | 1 Nisan

Evet klasik Trabzonspor.Maç öncesi detaylı yazmıştım,özetle TS bu maçı kazanamazsa sonsuza kadar sussun.Ne olursa olsun haketti demek.Bende Trabzonu her alanda destekleyen biri olarak desteğimi çekeceğimi belirtmiştim.

Ayrıca Trabzon taraftarı klasikleşmiş KARŞI TAKIMI DEĞİL,KENDİ TAKIMINI BASKI ALTINA ALMA durumunu tekrar sergileyerek dünyada ilk olma özelliğini sürdürüyor.

o konuda bence carsi daha deneyimli

Bunlar böyle fene ve gelir yatarlar. Gs aslan kesilirler. Kupayı almışmı Sadri Şener?

alex, topuz, baroni gibi oyuncular gerginlikten, kufurden beslenir, ts taraftari saholukta sinir tanimiyor.

Protesto Trabzon'a zarar verdi..Fener sakin oynuyor.

trabzonsporlu taraftarlar resmen tuzaga düstü.aziz hafta ici yaptigi demeclerle taraftari germek istedi ve istedigi oldu

Trabzon bu maçtan puan alamaz. Bize karşı yaptıkları mücadelenin yarısını bile yapmadılar. Gol ise net ofsayt Sow topa hareketlendi savunmanın dengesini bozdu.

Git kendini kopruden felan at.. 1 sene sonrada Batdalimi konuscan sen?

O mac bitek badtalmi kotuydu? Orduya gol atmasi degil ataydi necatisi, ataydi sabrisi trabzona.. Birakin allahinizi severseniz.. Necatiye kizmiyorum severim ama sizin gibi taraftar yuzunden bazi oyunculara devamli haksizlik yapildigini dusunuyorum..

maçı izledinmi trabzon gayet kapandı ve öyle bi pozisyon buluyosan atıcaksın saçma salak konuşup canımı sıkmayın adam golcüyse onu atacak dk 93 yumuşakça gibi vurdu topa

Geri
Üst Alt