STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | Devre Arası | 1 Nisan

bari berabere kalsalar.

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | İlk Yarı | 1 Nisan

bırak allah aşkına nerde yaşıyosun baros formsuz diye adam kötümü oldu şimdi batdal kaç gol atmış bizde acaba baros zaten gidecek ben kazmalıktan bahsediyorum o golü ujfalusi bile atardı

cocuk iste konusma onunla zamanini bosa harcama bence

germeyin kendinizi

biz ne olursa olsun play offlarda

hepsini becerecegiz

isterse ayni puan olalim

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 0-1 Fenerbahçe | İlk Yarı | 1 Nisan

bırak allah aşkına nerde yaşıyosun baros formsuz diye adam kötümü oldu şimdi batdal kaç gol atmış bizde acaba baros zaten gidecek ben kazmalıktan bahsediyorum o golü ujfalusi bile atardı

Baros takımdaki en kötü oyuncudur. Sabri Aydın falan daha iyi Barostan. Takıma zarar veriyor. Teşekkür edilsin gönderilsin...

şaşırdıkmı ? HAYIR !

baros ve batdal :hı'::Roflol:

Bir taraftar takımına bu kadar zarar verebilir, destek olmaya mı köstek olmaya mı gelmişler belli değil.

nasıl hareketlenmedi ya sow resmen aktifti insanları yanıltmayalım burda bazıları için söylüyorum

şerefsiz ig tv hiç ses vermiyo be. allahsız melih keyiften ölecek zaten

Karşılaşmanın 42. dakikası oynanırken futbol sahalarımızda ender görülen bir olay yaşandı. Cristian, Caner'le yaptığı ver-kaçlarla ceza alanına doğru yaklaşırken Caner, topuğuyla defans arkasına bıraktığı topa doğru hareketlenen oyunculardan Sow ofsayt pozisyonundaydı. Yardımcı hakem Serkan Ok, kaldırdığı bayrakla ofsayt uyarısı yapmasına rağmen Sow'un topa hamlesini kesmesi, Cristian'ın güzel vuruşuyla Fenerbahçe'nin golü olarak ağlara gitti. Fırat Aydınus, Caner'in topu defans arkasına koşu yapan Cristan'a attığı gerekçesiyle golü geçerli saydığını işaret etti. Sow'un aksiyon alanı içinde olması gerekçesiyle pozisyonun haftaya damgası vurması bekleniyor.

Trabzon bu maci cevirecek. 3-1

Trabzon ne zaman Feneri yenebilmiş ki,Bunlardan medet umanda kabahat.Biz kendi işimizi kendimiz görürüz evelAllah.

Trabzon'un bu mücadele etmeyen, ruhsuz futbolu şikecilerin işine gelir.. Önde basan 1 kişi yok..

Trabzon rezil oynadı bence. Taraftar da uyuyor. Fener'in hücum anlamında en rahat maçlarından biri oluyor.

gol net ofsayt.berabere biten fener maçından sonra yapılan hakem hatalarına dikkat edin.geçen hafta cüneyt bu hafta fırat ince ince dediğimiz cinsten.

trabzon taraftarı hayatımda gördüğüm en kötü taraftar.fenerin kadınları bile bunlardan daha çok bağırıyor.ne bir tezahürat var ne bi sahaya tepki var ne bi hakemi etkileme hiç bir şey yok.anca sahaya saçma sapan şeyler atıp fenere küfrediyolar

Geri
Üst Alt