STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cumhur Önder Arslan ‏ @ArslanCumhur Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçında sakatlanan Alex'in arka adelesinde sertleşme var, yarın MR'ı çekilecek.

Şöyle bir ay oynamasın da fener görsün bakalım özerinhoyla nasıl oluyo

Elmander durumu. 1 haftaya iyilesir. Belki Antalyaspor macinda oynayamaz

Cumhur Önder Arslan ‏ @ArslanCumhur Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçında sakatlanan Alex'in arka adelesinde sertleşme var, yarın MR'ı çekilecek.

Şöyle bir ay oynamasın da fener görsün bakalım özerinhoyla nasıl oluyo

Antalya maçında sahada olur Alex.

fark 5 beyler buda net 2 maglubiyet cikartiyor zaten , digerleride barcelona olmadiklarina göre 2 maglubiyet alabiliriz, diger sonuclara göre bu 3 bile olabilir.

Diyorum ya. 2 galibiyet 1 beraberlik bizi sampiyon yapacaktir

Ben süper finalde maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum ...

Elmander ve Burak rakip savunmayı bezdirir ama bitiricilikte sıkıntı çekeriz sanki :).

Elmander savasir Burakta bitirir aslinda bizim aradigimiz ikili. Elmander mücadeleci yanina bir tane bitirici birazda hizli forvet tamamdir.

Tek isteğim samsun'un beşiktaşı yenip iddaalı konuma gelmesiydi.. Yazmıştım.

Çok şükürki oldu. Eziklerde puan kaybettiler. Hafatayada en kötü beraberlik çıkar o maçtan.

Bundan sonra sakat vermeden Play-Off'a motive olmalıyız.

FFF bukadaridinda yapmasin artik puan farki net 5'tir.. 4,5'ta bile bir puanimizi cekiyorsa defolsun gitsinler. fener önde baslasin hatta yinede sampiyon oluruz, nekadar meraklilar galatasaray'in önünü kesmeye.. hey allahim ya. su trabzona biz 20 puan fark atmisiz daha hala maclarini izliyoruz puan kaybetsinler diyoruz..hirtolar

Yalniz Trabzonspor kendi evinde bile bize karsi deplasmanda oynadigi futbolun ceyregini oynayamadi ya. Ilk devre sinirden catladim. Gerci ikinci yari da kazanmasi gereken taraf Fenerbahce´ydi. Lesh gibi oynadilar. Alahtan 1 puan aldilar en azindan

Gençler Samsunu yenemez bence. Çünkü gençler son hafta Belediye ile oynuyor. He Olimpiyatın rüzgarını hesaba katıp orda çekilen bir şutun Samsun kalesine gideceğini düşündüysen saygı duyarım..

yanlıs yazmısım anla iste

Trabzon sahaya atılanlardan, kapatma cezası alabilir. Bakalım fikstür nasıl olacak. İlk maçlarda Trabzon deplasmanı avantajlı olabilir. Yine son maçta bizi Kadıköy e yollamazlar umarım.

Bu arada, Olcan ve Volkan Şen için çığlık atanlar vardı. İkidir Trabzon maçlarını izliyorum. İkisi de sıfır.

Fener aynı fener. Pili bitti. Fizik olarak berbat .Süper final temposunu kaldıramayacaktır .Fener için süper final kabus olacaktır .

Aptalex numara yapıyo perşembeye kadar durumu kritik olur cuma günü kadroya alınır hiç merak etmeyin cumartesi maçta oynar. Klasik şikebahçe taktiği.

Geri
Üst Alt