STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:33 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

TFF ya puanları yarıya bölmeyecekti ki bence o şekilde olması çok daha iyi olurdu

Ya da buçuklu puanı yuvarlıyoruz muhabbetine girmeden fark 4.5 oynayın diyeceklerdi

Yok önce tamamladım sonra geri aldım. Buçuğu konuşsak nolur yani daha mı kaos olur :)

cok haklisin bende hep onu düsünüyorum, neden milletin kafasini karistiriyorlar! bucuklu kalsin puanlar! bazi arkadaslarimiz her mactan sonra iphoneú cikarir ve hesap makinesini acip puan durumunu hesaplar:asd:

play offta , ttarenadaki 3 maci aldik mi, sampiyonuz.

kesinlikle ttarenada puan kaybetmemeliyiz

o 3 maci aldik mi, tamamdir is

fener bizden fazla puan alamaz play offta, alsa bile en fazla 3 puan daha fazla alir.

burak bizde oynasa

kanser olma riski yüzde 50 olur

herif 32 gol atmis , elmanderin 3 kati neredeyse. gayet iyi bence. bizim melo'lu selcuk'lu takimda harikalar yaratir kesinlikle.

Düşüncene sayı duyuyorum ama

Geçen sene Selçuk vardı arkasında. Burak çift forvetli sistemlerde 10-15 gol ortalamayla oynar en iyi ihtimalle ayrıca saç baş yoldurur.

Trabzon sahaya atılanlardan, kapatma cezası alabilir. Bakalım fikstür nasıl olacak. İlk maçlarda Trabzon deplasmanı avantajlı olabilir. Yine son maçta bizi Kadıköy e yollamazlar umarım.

Bu arada, Olcan ve Volkan Şen için çığlık atanlar vardı. İkidir Trabzon maçlarını izliyorum. İkisi de sıfır.

Bu akşam Volkan'dan iğrendim.Oyuncu falan değil bu adam .Olcan ise baskıyı kaldırmadı .Büyük takım oyuncusu olmak zor iş .Bu yüzden Güney Amerikalılar her yerde bir numara .

Trabzon sahaya atılanlardan, kapatma cezası alabilir. Bakalım fikstür nasıl olacak. İlk maçlarda Trabzon deplasmanı avantajlı olabilir. Yine son maçta bizi Kadıköy e yollamazlar umarım.

Bu arada, Olcan ve Volkan Şen için çığlık atanlar vardı. İkidir Trabzon maçlarını izliyorum. İkisi de sıfır.

olcan bizde is yapar

bilen varsa soylesin bu ekranda ucup duran mavi kusu nasil kapatabilirim ;cok sinir bozucu :)

abi ctrl+w yapıyon kapanıyor :D :D

şaka şaka sakın yapma ha. Bilmeyenler için söyleyeyim sakın denemeyin kulaklarım çınlasın istemiyorum :D :D

burak bizde oynasa

kanser olma riski yüzde 50 olur

Baros kadar olmaz :) Elmander Burak ikilisi anasini aglatir ligin. Tartismaya bile degmez. Elmander sayesinde o kadar bos alan bulur ki Burak, 40 gol bile atabilir Galatasaray´da

olcan burak falan hikaye bize seneye şampiyonlar ligi için iki kaliteli yabancı kanat birde iş bitirici kazma olmayan bir forvet lazım

Düşüncene sayı duyuyorum ama

Geçen sene Selçuk vardı arkasında. Burak çift forvetli sistemlerde 10-15 gol ortalamayla oynar en iyi ihtimalle ayrıca saç baş yoldurur.

Burak çift forvetli sistemde daha çok iş yapar. Geçen sene çizgiye daha yakın oynuyordu ayrıca. Umut'la yer değiştiriyordu, onun boşalttığı alanlara koşular yapıyordu. Bu sezon ise en ileri uçta oynuyor Burak.

Trabzon'un kötü oyunculardan kurtulmasi lazim.

Yumlu,Aykut ve Volkan ne rezil oyuncular öyle.

Tolga-Serkan-Giray-Celustka-Cech-Zokora-Colman-Alanzinho-Olcan-Halil-Burak

haftaya SG böyle oynatir tahminen.

Samsun kadar Sivas içinde önemli bir maç.Herşeye gebe.Haftaya Fener maçında Antalya,Samsun maçındaki skora göre Fener maçını idare etmeye kalkarsa,Fener'den 3 tane yer.Artık düşer mi,düşmez mi bilemem.

Haftaya fener-antalya maçına mısırımı alıp gideceğim.. Fener puan kaybetse ne âla.. Yense bile en nefret ettiğim takımlardan biri olan antalyanın düşüşünü izlerim.. (Tabi Samsunun da Sivası yenmesi lazım)

Bizim yönetim süper final maçlarında 35 tl olan biletleri 100 tl ye satma hesaplarına başlamıştır...

Ne zararı var şurada 3 tane maç olacak 100tl olsun yani, herkes her maça da gidecek diye birşey de yok 52000 kişi olsun da orada gerisi mühim değil. Bu takımın paraya ihtiyacı olduğu da aşikar. Toplamda en az 15 milyon tl kazanırız bu gerçekten güzel olur. Melonun parası çıkar işte.

Şimdi benim anlamadığım bu şerefsiz digiturk ağladı sürekli biz böyle bişeyden dolayı bir düşme olacak ondan dolayı büyük maddi kaybımız olacak o yüzden istemiyoruz dedi mi dedi..E peki ey şerefsiz digiturk havadan 6 derbi maçı oynatıyorsun şuan da üstelik düşende yok eden de yok ceza da yok hiç bişey yok..Neden şimdi konuşmuyorsun??? Böyle bir 6 maç fazla derbi var mı senin sözleşmende??? Eyyamcı şerefsizler,kesinlikle kurtulunulması lazım bu heriflerden de

Şenol Güneş'i çok takdir ederdim ama bu maç çok cahilce davrandı. Sanki yeni T.D gibi.

Burak çift forvetli sistemde daha çok iş yapar. Geçen sene çizgiye daha yakın oynuyordu ayrıca. Umut'la yer değiştiriyordu, onun boşalttığı alanlara koşular yapıyordu. Bu sezon ise en ileri uçta oynuyor Burak.

Olabilir tabi . Ben kendi düşüncemi söyledim .

abi ctrl+w yapıyon kapanıyor :D :D

şaka şaka sakın yapma ha. Bilmeyenler için söyleyeyim sakın denemeyin kulaklarım çınlasın istemiyorum :D :D

ulan :asd:

meraklandım, deniyim noluyor diye, fazla merak iyi değilmiş gerçekten :D

Geri
Üst Alt