STSL 11/12 H:34 | Manisaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:34 | Manisaspor 0-0 Galatasaray | 1.Y | 8 Nisan

yok arkadaşş,melo iki kişinin daha kafasını gözünü yarsa çıkıp oynatacaksın,mahkumsun.bu kadar rezil görmemiştim galatasarayı.lig başında kötüydü,sonra düzeldi dedik şimdi yine başa döndük.hayır bu sene şampiyon olmazsak kaldıramam vallahi

Tartismayalim iste bu halde Süper Final'de zorlaniriz, belki 1-2 yeneriz.

takimda haftalardir bir düsüs var malesef..

zorlaniyoruz yine..

insallah golu erken buluruz.

Bakın yazıyorum bunu mac berabere bitecek diyorum...

Manisa ikinci yarı full defans yapacak...

Sezonun son maçında iyi oyun beklemeyin boşuna,kafa olarak hazır değiliz maça sadece.Kim bizden iyi peki ? fb,ts,bjk mi ? Onlar bizden daha rezalet yeterki alalım şu maçı.İyi oyunda değilim ben.

elmander e de bişey olmuş

İlk yarı 0-0 bitti yönetim istifa mı beyler?

Sabri bu takımın oyuncusu değil. Kadro yetersiz olabilir başkası da kötü oynuyor olabilir ama o oyuncuların hepsinin çok iyi oynadığı çok maç oldu. Hepsinin kredisi var. Hakan Balta'nın bile. Sabri'nin ise kredisi kalmadı o yüzden yaptığı her hata da auuuvvvv.

İyi o zaman her yenildiğimiz yada kötü oynadığımız maçın sorumlusu Sabri olsun, en kolayı bu sanırım.

Bu maçta takım olarak iyi şeyler yapmıyoruz, zaten sıfır kanat oyuncusuyla oynuyoruz ve bu yüzden 10 kişi kalmış yada defans yapan takımlara karşı zorlanıyoruz.

Ah be Melo nerdesin, simdi Engin kanatta oynayacakti cok kolay pozisyona girecektik :(

Su macta bari Yekta olsaydı.

bide emre çolak çıktı başımıza bundanda çekeceğimiz var beyler bu kadarmı kötü oynamak zorundasın emre çolak

bu kadro play off ta stop eder abicim. demişti dersiniz. Terim sihirli değnek değdirdi bu takıma anca bu kadar oldu. Helal Terim'e . bu foruma arada bir giriyorum bi koyup çıkıyorum. sonradan geliyorum 6 ay sonra benim dediğim şeyleri yeni konuşmaya başlamışlar liseli çocuklar. Adnan Sezgin tutturacak bu takıma dedik 2 sezon önce , burda bana edilen küfürlerden forum kapandı. Sonra yaptığı en iyi transfer CANA olarak kaldı. hadi sizi kumda oynayın yine lisecikler.

EN BÜYÜK CİMBOM. gidin kitap okuyun.

Bu ne ego? Ne kibir? Vallahi pes.

6 ay sonra gel bakalım ne konuşuyor olacağız?

Koyup gidiyormuş...:mad:

Not: Liseli değilim, belki ondandır tepkim...

Hangi takım bizden iyi oynuyor ki,süper finalde dağılırız diyorsunuz.Deli deli konuşmanız tuttu gene.

Zaten adam rekor kırıyor kartlarda.Tek bizimle alakası yok ki.

Gel de embesillere anlat kardeşim.

Hayatımda ilk defa maçı izlerken bir rakip oyuncu için inşallah kırmızı görmez diye dua ettim İncedemir için, ama gene gördü.

defansta problem yok eboue ile hakan hucumda var , selcuk yine en iyi oyuncumuz, engin cok iyi oynuyor, elmander-necati fena degil sabri ile emre colak felaket kötü oynuyor yine..

Manisa rahat 5'lenecek bir takim ama gereksiz pas tercihleri ile maci zora sokuyoruz resmen..

Geri
Üst Alt