STSL 11/12 H:34 | Manisaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:34 | Manisaspor 0-0 Galatasaray | 1.Y | 8 Nisan

Sezonun son maçında iyi oyun beklemeyin boşuna,kafa olarak hazır değiliz maça sadece.Kim bizden iyi peki ? fb,ts,bjk mi ? Onlar bizden daha rezalet yeterki alalım şu maçı.İyi oyunda değilim ben.

fener 2 mactir iyi

ofansif olarak etkisiziz, orta saha ve defans iyi ama ileride top yapamıyoruz

bu kadro play off ta stop eder abicim. demişti dersiniz. Terim sihirli değnek değdirdi bu takıma anca bu kadar oldu. Helal Terim'e . bu foruma arada bir giriyorum bi koyup çıkıyorum. sonradan geliyorum 6 ay sonra benim dediğim şeyleri yeni konuşmaya başlamışlar liseli çocuklar. Adnan Sezgin tutturacak bu takıma dedik 2 sezon önce , burda bana edilen küfürlerden forum kapandı. Sonra yaptığı en iyi transfer CANA olarak kaldı. hadi sizi kumda oynayın yine lisecikler.

EN BÜYÜK CİMBOM. gidin kitap okuyun.

Yukarıdaki paragrafta aşağıda verilenlerden hangisine değinilmemiştir?

a) Playoff çilesi

b) Lorik Cana

c) Adnan Sezgin

d) Fatih Terim

e) 32li solo tuvalet kağıdı

Ya Allah rızası için oynatma şu Sabri hocam ya .Olmuyor işte .Neden zorluyorsun ?

ben sabriyi kazanan hocayı tebrik etmem sabriyi kazanmak uğruna harcağıdı maçlar için bu taraftarı çıldırttığı için hakkımı helal etmem...sabri bi gün bakarsınız deli gibi koşmuş bi sürü şut çekmiş hatta gitsin avrupa maçında 5 gol atsın sabri benim gözümde sabridir.fikrim hayatta değişmez...hakaret olarak söylemiyorum ama sabri gerçekten kafasıyla oynayan bir adam değil.onun gibi çok oyuncu var belki ama onun bi de şanssızlığı var...sabri bu takımdan gönderilmeden bizden iyi takım olmaz!!! yedeğinde sabri varsa sende hala birşeyler eksik demektir..misal yedekte servet var ben hala tedirginim adam 30 maçtır oynamıyo ama ben hala korkuyorum ya oynarsa diye..semih sakatlansa play off a servetle girersek kim şampiyonluğa inanır? maçlar sahadaki 11 le kazanabilir ama şampiyonluklar ve kupalar yedek kulubesinden geçer...

sabri dostlara endişe rakibe güven veriyor.fener maçından beri takımın gazı kaçtı.bide her ağzını açan şu play ofu kötüleyip duruyor.girip oynamak zorunda olduğun belkide senelerce devam edecek bişeyi habire kötülersek onun içinde nasıl başarılı olacağızki? kendi kendimizi sendroma sokmakta üstümüze yok.

Sivasspor maçından beri çok kötü top oynuyoruz. Tam playoff öncesi olacak iş değil.

rahat aliriz. 2-0 diyorum.

Melo'nun yokluğunun son derece hissedildiği maç oluyor.Engin'i çok beğendim yanında rahatlatacak bir futbolcu olsa ki kendisi Melo oluyor çok daha yararlı olacaktı bugün Engin.Sabri ve Emre Çolak kötü oynuyor ilk yarıda.Necati de günün kötü isimlerinden.Sürekli karşı bölgedeyiz fakat tempo yapamıyoruz.Hakan Balta sol bekten daha çok sol açık gibi oynuyor.Demek istemiyorum fakat Eboue de kötü bugün.Takımda genel bir lakayıtlık hakim.İkinci yarıda Sabri,Aydın ve Necati,Baros değişiklikleri gelebilir.

bir de barosa laf atanlar var gördük forvet hattını kimse araya kaçmıyor arkadaş birde çift forvet diyoruz

Bazen fener taraftarından farkımız olmadığını düşünüyorum. Bu yorumları yapanlar maç sonu lütfen takımı öven yorumlar yapmasın, boşu boşuna ceza yemiyim vereceğim cevaplarla.

bu maçla süper final maçını kıyaslayan adam gitsin bir zahmet kafasını klozete soksun .

ne çakallar var

Bu ne ego? Ne kibir.

6 ay sonra gel bakalım ne konuşuyor olacağız.

Koyup gidiyormuş...:mad:

Adam çok haksız sayılmaz, öyle bir kadromuz var ki temel taşları çıkardık mı hemen bina çatırdamaya başlıyor. Muslera, Ujfa, melo ve elmander... Bunlardan biri olmadı mı, olmadığı bölge inanılmaz aksıyor. Bu isimler olmadan play off'u riske atarız.

Takıma bu kadar sallayanlar hangi maçı izliyor acaba? Top sürekli bizde ve yarım sahada oynanıyor maç .Sinirden bir kişi kırmızı yedi ve bence yine kart yiyecekler var .İyi oynuyoruz .Sadece bitiricilik eksik .Melo oynuyor olsa şuan maç 3 e gelmişti .Yeneriz Manisa'yı .Üzülmeyin.

Bu arada parasını alamadığı için antrenmanlara çıkmayan,psikolojik olarak bitmiş,hiçbir hedefi olmayan takıma karşı puan kaybedersek playofflarda oynamayalım daha iyi.

anlamadığım şu ki bu manisa dün düşme mücadelesi veren antalyadan daha iyi oynuyor ? , bu nasıl iş arkadaş.

Geri
Üst Alt