STSL 11/12 H:34 | Manisaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:34 | Manisaspor 0-4 Galatasaray | Maç Sonucu

manisa maç 2-0 olana kadar köpek gibi kapandılar ve koştular.

------

Senin takımın şike yapacak,

senin başkanın şikeden ve örgüt kurmaktan içeride olacak,

tapeleri okumayan kalmayacak,

TFF düşürmemek için taklalar atacak,

Ama sen kalkıp Muslera attığı penaltıya takılacaksın...

Hırsızlık yaparken yakalanan hırsızın polis arabasında giderken , polislere " Koltuk kılıflarınızı hiç beğenmedim " demesi gibi birşey ...

:coffee:

Fatih Hoca farklı olursa planlamıştık bu penaltıyı dedi

Bugün takım kötü oynamadı, iyiydi ama sıkıntı var beyler. Takımda disiplinsizlik ve rehavet beni korkutuyor. Musleraya penaltı attırmak güzelde bu şampiyonluk maçı falan değil. daha ligin bitmesine 6 hafta var. İlk maçta bize biri çakarsa toparlayamayabiliriz. Hoca bence Musleraya penaltı attırmamalıydı.

Bugüne kadar topladık Allaha şükür bize çakarlarsa kat kat bizde diğerlerine çakarız sorun yok. Takımda ki disiplinsizlik(!) derken 8 aydır sadece 1 olay oldu hatırlatırım

keske muslera o golu omere atsaydi off yaw :)

Musleraaaaaaaaaaaaaaa ... :tiphat:

#PenaltiOlduMusleraKoydu etiketi, Dünya çapında TT listesinde.

Valla bilmiyorum onu. TV'den gördüğüm kadarıyla suratı düştü elemanın. Sonra gitti hocayla konuştu falan. Melo-Riera mevzusu, Emre'nin kartı, kaleci penaltısı falan, şikeoff öncesi korkuyorum bu olaylardan. Takım sarsılmaz inşallah.

Yav ne kadar alışmışsınız olumsuz düşünmeye azıcık işlere olumlu tarafından bakın.Selçuk bir penaltıyı takıp da playofflarda oynamamazlık yapmaz herhalde.Şimdi yarın bide bunu basın abartır başlarsınız tartışmaya

güntekin diyorki emre haftaya oynuyamıcak biri anlatsın suna 0 lancagını

Basın toplantısını aktarın buraya beyler(özellikle melo ile ilgili sorular gelecektir affedecekmisiniz falan diye,aktarırsanız seviniriz)

Muslera'nın penaltısı için FT :"Dünyanın her bir yanında kaleciler penaltı atar, gol atar. Gol krallığına oynayan kaleciler var. Biz kimseye alaycı amaçlı bu işi yapmayız. Ne ben ne ekibim ne de oyuncularım. Herkes gol atmış olsun istedik".

Melo ile ilgili bir açıklama yapmadı. Basın toplantısında yapabilir.

Bugüne kadar topladık Allaha şükür bize çakarlarsa kat kat bizde diğerlerine çakarız sorun yok. Takımda ki disiplinsizlik(!) derken 8 aydır sadece 1 olay oldu hatırlatırım

onu demiyorum. musleranın penaltısı, emreçolağın salak kırmızı kartı, maçı alaya aldık gibi geldi bana. İnşallah yanılırım. Melo ve emre çolak olmazsa ilk maçta sıkıntı çekebiliriz.

değil

hatta Necati bağırıyordu ben atacağım diye

selçuk vermedi topu

muslera'yı çağırdı.

Fatih Hoca'da onayı verince koştu attı.

Beyler telegoldE Erman toroğlu bakın ne diyor. Fikstürler belirlenmiş ilk 2 maçımız deplasman beşiktaş ve fenerle yine ayak oyunları dönmeye başladı. Şikebahçe ve tff operasyonu başlatmış

macin benim icin en guzel ani musleranin penaltisi. maestro selcuk un 2. golude cok klasdi be. sag caprazdan sol koseye silak.

Demiştim .

Geri
Üst Alt