STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | 2.Yarı | 26 Eylül

Çok şükür kazasız geçtik. ve 30.10.2010 dan sonra ilk defa + averaja geçtik. Ölü toprağını atmış bulunuyoruz:)))

Takım savunmamız çok iyi kanat oyuncuları ve forvet bile geriye geliyor top kapıyor böyle şeyleri 4-5 senedir görmezdik

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 26 Eylül

ne oynadik beee

And Finally 3 Points goes tooo........................GALATASARAY :)

Wuhuhuhuhuahaha :D

gol yemedik hayret!

Sonunda gol yemedik :)

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | 26 Eylül | Maç Sonucu

Bu virajı kazasız belasız geçtiğimiz için mutluyum ama oyunumuz yine hiç umut vermedi.

Bu maçın özeti pres.Yani Galatasaray Ruhu :) .

3 puan alışkanlığı kazanmak için güzel bir başlangıç yaptık. tebrikler aslanlar.

Kaan, bak 6 gol attık. 2 penaltı, 2 ceza sahası dışı şut, 2 de duran top. Bu haftayı da geçtik böyle. Bir kaç hafta sonra "off bu ne" dediğinizde hak vermemeniz için şimdi söylemek en doğrusu. Organize hiç bir atağımız yok.

HEr mesajında benzer şeyler var. Sakin ol. :) İlk haftalarda bunlar olmadan da kazanıyor olmak önemli.

Herşey 4-4 'lükken 1-2 puanda kalsaydık daha kötü olurdu inan bana. Bu futbolla 7 puan, gelecek için umut verici.

Terim ilk haftalarda oyunu oturtamayacağımızı söyledi zaten.

Bu ligde iyi top oynanmıyor kardeşim.Mücadele futbolu var.Yoksa bizim bu kadro çok daha iyi oynar.

İyi top değil kastım. Benim elimde selçuk, rierra, elmander, baros, sercan varsa o kaleciyle her maç en az 2 kere bir adamı karşı karşıya getiririm. 15 pas yaptık, ceza yayına geldik giremedik gene uzaktan vurdu elmander. Çalışılması gereken şeyler bunlar. Benim izlenimim defans ve orta saha ağırlıklı bir tablo çizdiği terimin. Nitekim ibb de ilk yediğimiz gol kaleci hatası, karabükten yediğimiz gene öyle.. Adam gibi pozisyon vermiyoruz, gol de az yiyoruz. Ama bu hücumcularla daha etkili ataklar yapabilmeliyiz. Özellikle orta sahayı boşaltan eskişehire karşı yapmalıydık 2. yarı!

haftayada ankaragucu ile oyunuyoruz bir aksilik olmasa ordanda 3 puan ile ayiripi sonraki bursa macini full ceker guzel bir galibiyet daha hadiye edip seriye baglariz

gökhan zan her ne kadar gol atsada maçın en kötü ismiydi bence.

2. yarı yine bi pas hatası pozisyon oldu.

sabri zaman zaman iyiydi onun dışında kötü hala orta yapacak diye umudediyoruz

kazımı beğenmedim.

riera oyundan alınınca biraz içerledi sanki.

Geri
Üst Alt