STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 1-0 Eskişehirspor | Devre Arası | 26 Eylül

Çok faydalı oynuyo Elmander.Baros olsa çoğu top defanslarından duvar gibi dönerdi.

Evet yaa , baros böyle degildi . nazar mi deydi ne , insallah düzelir kötülemek istemiyorum nede olsa beyeniyorsum gecen seneler , sorun baska yerdedir

Galatasaray ilk 45 dakikada 9 faul yaptı. Takımımız Karabükspor karşılaşmasında 90 dakikada sadece 2 faul yapmıştı.

Bu maçta defansın sağında ebue olmalıydı.

Ilk yariyi kacirdim.. Engin nasil millet?

Engin'in sinirlerine hakim olmasi gerekiyor. is kirmiziya dogru giderse FT zaten cikarir Engini diye düsünüyorum.

Pas organizasyonumuz var diyen arkadaslara sadece gülüyorum,ha öyle bir organize icin sabri,kazim acilen cikarilmali ve yerine yekta ve ...... iste o noktali yere koyacak adam yok takimda,ya keitayi ya volkan seni alsaydik hersey cok güzel olacakti.Bu arada selcugu cok iyi kilitlediler,faul dan kazandigimiz serbest vurus harici sahadaki en etkisiz elemanlardandi.Engin Baytar da bir kac mac sonra bu takimin degismezlerinden olacak.G.Zan bence cok kreatif ve sorumluluk alan bir oyuncu,servet gibi gelen her topu sisirecegine derinlemesine güzel paslar atiyor,tamam bazen cok büyük tehlikelerede sebep oluyor ama oda olmasa defansdan top cikmayacak.Ujfaluji zaten reis,melo ile onun icin söylenecek söz yok.

Bu mac 2-0 yenecez gibi geliyor bana.Haydi hayirlisi.Yenersek ayni puan ile eskisehirin hemen arkasindsa 6. oluyoruz yani 6 basamak birden yukari cikiyoruz :)

Vallahi şu kazımı görünce aklıma keita geliyor iç çekiyorum.

1 kaç oyuncu var 11'de onların yerinde kaliteli adamlar transfer edilince çok iyi takım olucağımız aşikar zaten.

Peki ya 3.000. golümüzü rakip takım kendi kalesine atarsa:D:D

maça nasıl izleyebilirim arkadaşlar webtv aldım leş ötesi yayın geçen sene böyle değillerdi cıvıtmışlar etmediğim küfür kalmadı 3 haftadır

Bu takımda tek forvet oynayamıyor Elmander. Çok etkisiz kalıyor. Güçlü falan ama bal yapamıyor. Baros biraz güçlense tekrar, tek forvette çok daha etkili olabilir. Elmander'in top becerisi müsade etmiyor. Ya da diğer oyuncularımızın Elmander'e pozisyon yaratamaması.

elmander yine oldukça etkili oynadı

bütün ikili mücadelelerde ayakta, top tutuyor, çok güzel paslar atıyor, hava mücadelelerinde hiç fena değil

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 1-0 Eskişehirspor | 2.Yarı | 26 Eylül

Turk Telekom Arena'da 30.950 biletli seyirci oldugu aciklandi.

Hakan Balta atar 3000.golü :D

yenersek es-es i geçemeyiz dimi?

Geri
Üst Alt