STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray - Eskişehirspor | 26 Eylül | 20.00

Kalitesiz demeyelim sadece biraz zamana ihtiyacımız var.
arkadaşım şu ana kadar kalitesini gösteren muslera ujfalusi ebuoe ve melo bide ilerleğen zaman larda selçuk.bak adamlar hem yeni hemde yabancı vede bambaşka futbol oynanan bir lig ama adamlar kaliteli zamana felan ihtiyaç ları yok çünkü kaliteli adamlar başkada

bu adamların ayarinda oyuncu yok malesef.

Çok zor maç. Kaybedersek moraller bozulur. Şampiyonluk şimdiden uzağa düşer. Terim panik yapar. Panik yapınca komik denemelere başlar. İyice çorba olur...

En iyisi öyle yada böyle, ne yapıp edip kazanmak.

4-4-2

İşin esası biz 4-4-2 yi oyanayacak kanat oyuncularına sahip değiliz (Defansın (Hakan) ve Ortasahanın (kazım)kanatları sorunlu).Elimizdeki orta saha oyuncuların çoğunluğuda daha ziyade orta sahanın göbeğinde(melo,selcuk) ve forvet arkasında (engin,yekta) oynayan tipler.Bu sebeple eğer kadro içinde birileri kendini aşıpda bu sorunlu mevkileri doldurursa 4-4-2 yi oynarız.Aksi halde 4-4-2 den istediğimiz sonucu alamayacak gibiyiz.

Bence oyunu sürekli kanatlarda oynayan 4-4-2 yerine,aya top yapabilen 4-3-3 ile daha verimli oluruz;

4-3-3 yada 4-3-1-2

Hangi dizilişte oynarsak oynayalım hakan-servet-sabri aynı anda defansta olmamalı bu üçlü takım oyununa zarar veriyor.Defansı Uifalusi-Gökhan-Ceyhun-Ebue olarak kurarsak kanatları daha verimli kullanırız orta sahanın top taşıma yükünü azaltırız.Ortasahayı aya top yapan forvetin hızlı elemanlarına pas servisi yapan yapıda kurmamız Riera-Melo-Selçuk, kanat sorununu çözecektir.Forvetleride Sercan-Elemander arkalarında yekta yada engin gibi adamları koyamamız daha yaratıcı bir takım olmamızı sağlayacaktır.Duruma göre baroşta oyuna girerek 3 forvetli 4-3-3 de oyannır.

4-3-1-2

---------------Aykut---------------

Uifalusi-Gökhan-Ceyhun-Ebue

-----Selçuk---Melo-----Riera----

----------Yekta/Engin------------

------Elemander - Sercan------

4-3-3

---------------Aykut---------------

Uifalusi-Gökhan-Ceyhun-Ebue

-----Selçuk---Melo-----Riera-----

---Elemander-Baroş - Sercan----

Kısaca, bu takım 4-4-2 yi oyanayacak kanat oyuncularına sahip olmadığı için, 4-3-1-2 veya 4-3-3 ü daha rahat oynar.

beyler bu maci alamazsak, ben uzun uzun yazi yazarim, bol bol hatalrla dolu olan

..............

Kısaca, bu takım 4-4-2 yi oyanayacak kanat oyuncularına sahip olmadığı için, 4-3-1-2 veya 4-3-3 ü daha rahat oynar.

4-3-1-2 belki ama 4-3-3 imkansız. Bizim takıma en uygun diziliş 4-4-2dir. 4-3-3 daha kanatlara yönelik. Ayrıca tek santrfor. Bizde tek başına oynayacak santrfor yok. 4-4-2 iyidir.

ben diyorum ki

4-3-1-2 oynayalim, kanatlarda adam akilli topcu yok zaten oynayacak.

4-4-2 , 3-5-2 bilmem.

Tek yol galibiyet.

Fatih Terim'in motivatorlugu bir yana bırakıp taktisyenligi anlaması gerek.

Artık teknik direktör olduğunu anlaması gerek.

Dolayısı ile Sabri, Gökhan zan, Servet gibi futbolcuları oynatmaları gerek. Hatta defansta Gökhan'ın yerine ceyhun gulselam, Hakan Balta'nın yerinde Semih kayaya bile yer verebilir. Her türlü daha iyi olacaklardır.

Fatih terim su ana kadar büyük hayal kırıklığı yaşattı, yaşatmaya devam ediyor.

Ben o sahada semi kaya, yekta, ceyhun gibi futbolcularin yerine Sabri Gökhan zan, servet gibi futbolculari gördüğüm müddetçe Fatih terimi teknik direktörden saymam.

Bu macada 2 eksikle cikacagiz. Muslera (kirmizi kart görmüstü zaten) ve Emmanuel Eboue.

aslar beyaz takim ise yekta sabri 11 de:)

Puan kaybettiğimiz iki maçtada aynı adamlar yüzünden maçı kaybettik..

İleri uç elemanları cömertçe harcadılar pozisyonları..

Ve defans oyuncularımız çok pasif kaldılar..

Yani bize maçı kaybettirecek kilit adamlar..

Hakan Balta ve yanında ki yerli stoper,ve ileri uçta oynayan oyuncumuz ki bu ihtimal kuvvetle Baros..

Bunların formsuz olduğu bir maç Galatasaray'ın kazanması çok çok zor..

Genel itibariyle o kadarda kötü takım değiliz ve mücadeleye daha çok dayanan ve teknik bir Galatasaray var ortada bunu kimse inkar edemez bunda en büyük pay Melo ve Selçuktur..

Eğer ki Hakan Balta ve Servet-Gökhan 3lüsü kendini biraz bulur formayı biraz hak ederse..

Forvetlerimiz cömert olmazsa bir bu yarışta zirveye tırmanabiliriz açıkcası Baros'u bu kadar kötü düşünemezdim çok çok kötü başladı lige umarım kendine gelir kaliteli golcüdür,fakat aynı şeyler Gökhan ve diğerleri için söylenemez çok çok kötüler ve hep böylelerdi..

Ocak ayında kesinlikle bir yabancı stoper hamlesi bekliyorum yönetimden..

Eskişehir maçı ligin şuana kadar oynadığımız en zor maçı olacak..

Ve gerçekten erken bir gol atamazsak işimiz hiçde kolay değil dolu dizgin geliyor Eskişehirspor sağlam bir takım kurmuşlar Eskişehirli olduğum için bütün maçlarınıda izledim ve çok zor bir maç olacağını düşünüyorum ama kalite farkı tabiki bizde sahaya varını yoğunu ortaya koyarsa bizimkiler alır maçı..

Çok tehlikeli maç gerçekten..

3 puanı almamız şart..

bence umdugumuzdan daha kolay gececek bu mac.

Çok zor maç.

Zor mac ama burdan puan kaybi beklemiyorum.Bir sekilde alacaklardir gibime geliyor.Ft motivede ederse takimi, Eskisehiri herkesin dusundugu kadarda zor gecmeyebilir.

Sorun yaratici oyuncu yok, gol yollarinda problem var daha dogrusu pozisyona girmede.

Hadi hayirlisi

Test çözerken takip etmeye çalışacağım artık...İnşallah kazanırız ama pek umudum yok...Bence sonuç beraberlik olur.

Test çözerken takip etmeye çalışacağım artık...İnşallah kazanırız ama pek umudum yok...Bence sonuç beraberlik olur.

Ya test çöz ya da maçı seyret; ikisi birlikte yürümez. Bence sen dersine çalış ;)

Bu arada Fatih Terim antrenmanlarda Selçuk'un yerine Yekta'yı deniyor. Selçuk'un performansından memnun değil galiba.

Ya test çöz ya da maçı seyret; ikisi birlikte yürümez. Bence sen dersine çalış ;)

Bu arada Fatih Terim antrenmanlarda Selçuk'un yerine Yekta'yı deniyor. Selçuk'un performansından memnun değil galiba.

bence selçuğu biraz ileri alcak.. melo yekta selcuk olucak ortasaha.. keske sağda engin solda riera forvette elmander olsa..

bence selçuğu biraz ileri alcak.. melo yekta selcuk olucak ortasaha.. keske sağda engin solda riera forvette elmander olsa..

Bakalım. Ortasahayı elimizde tutarsak ilerde pozisyon buluruz.

Puan almak elzem oldu. Niye bilmiyorum bu sene Terim'e çok güveniyorum. Bu sefer kıvaracak ve bizi düzlüğe çıkarak. Genelde mantıklı şeyler yazmaya çalışırım şuan ise tamamen kişisel bir içgüdüyle bunları yazıyorum ama içinden gelenler bunlar. Haydi aslanlar konsantrasyon...

Geri
Üst Alt