STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray - Eskişehirspor | 26 Eylül | 20.00

Ya test çöz ya da maçı seyret; ikisi birlikte yürümez. Bence sen dersine çalış ;)

Bu arada Fatih Terim antrenmanlarda Selçuk'un yerine Yekta'yı deniyor. Selçuk'un performansından memnun değil galiba.

Test çözeceğim zaten... Ama televizyonun sesini kapatıp arada bir skora bakacağım meraktan çatlamamak için...Aksi halde aklım maçta kalır bir de matematik testi...:o

Tek handikapımız var, Fatih Terim'in kolay yerine zoru seçmesi.

Fatih terim ne zaman bu takımda olması gerekenleri görecek, o zaman hem kendisi iyi bir teknik direktör olacak, hem de Galatasaray iyi futbol oynayacak.

Bunun için öncelikle Semih Servet veya Gökhan'ın yerinde oynayacak.

Sabri oynamayacak.

Şimdilik bunları başarabilirse Fatih terim, kendi adına bir gelişim göstermiş olur...

--------------------------------------------Muslera-------------------------------------------------

---------------------------------Ujfalusi------------------Servet------------------------------------

--------------------------------------------Melo---------------------------------------------------

Sabri--------------------------------------------------------------------------------------Riera

----------------------------Engin------------------------Selcuk-----------------------------------

----------------------------------------Yekta----------------------------------------------------

----------------------Sercan-----------------------------Elmander--------------------------------

Ersun Yanal'in taktigi ile cikalim,maci rakip yari alanda oynayalim:D

--------------------------------------------Muslera-------------------------------------------------

---------------------------------Ujfalusi------------------Servet------------------------------------

--------------------------------------------Melo---------------------------------------------------

Sabri--------------------------------------------------------------------------------------Riera

----------------------------Engin------------------------Selcuk-----------------------------------

----------------------------------------Yekta----------------------------------------------------

----------------------Sercan-----------------------------Elmander--------------------------------

Ersun Yanal'in taktigi ile cikalim,maci rakip yari alanda oynayalim:D

HER Mac'ta rahat 4-5 gol yeriz

Bu takımı toparayacak tek futbolcu Selçuk..Takmın iyi performans göstermesi Selçuk İnana bağlı..Selçuk kesinlikle defansın önünde oynamalı..En zayıf bölgemiz savunma.. Topu çıkartmak güçlük çekiyorlar. Özelikle gökhan ve Servet pas atma konusnda çok başarsızlar.Fatih hoca Slçuğ santraforun arkasında oynatmakta ısrar ederek büyk hata yapyor.. Böyle giderse işimiz zor.

Kolayı varkn zoru başarmaya çalşıyoruz.. Futbolcular kendi mevkilerinde oynamalı.. Yekta bu takıma nasıl girmez onu da anlayamıyorum..

HER Mac'ta rahat 4-5 gol yeriz

----------------------------------------------Damir Botonjic--------------------------------------------

----------------------------------Elsaka-------------------------Umit Bozkurt---------------------------

----------------------------------------------Deniz Baris-----------------------------------------------

Erkan Özbey-----------------------------------------------------------------------------------Daems

------------------------------Ali Tandogan-----------------------Serkan Balci---------------------------

--------------------------------------------Josip Skoko-------------------------------------------------

----------------------------Youla---------------------------------Veysel Cihan-------------------------

Bu kadro Uefa kupasinda harikalar yaratti:D

bizim takım tam 4-1-2-1-2 oynayacak takım ama 10numara yok

--------muslera----------

sabri-gökhan-ujfalusi-hakan

----------melo-----------

--eboue----------selçuk-- ya da eboueyi sağ beke al sağ açıkta kazım oynasın

--------10 numara-------

----elmander---baros-----

sürüyle transfer yapsakta hala çok eksik var. adam gibi kanat oyuncumuz yok. hücumcu beklerimiz yk. böyleyken başarı beklemek hayal bence.

---------Sercan----------

Engin-----Yekta-----Kazım

-----Selcuk---Ceyhun-----

Hakan Servet Gökhan Sabri

----------Aykut-----------

FT nasıl olsa çok iyi gaz veriyor, çıkalım işte böyle.

Yedekler de Muslera Ujfalusi Eboue Riera Melo Elmander Baros olur.

inşallah taraftarımızın önünde bu maçı alacağız. :)

Yönetim elini cebine soksaydıda alsaydı..üstüne bide elindeki işe yarayacak adamları gönderiyorlar..Yemin ediyorum benim için bir hayal kırıklığı oldu tranfer dönemi..ujfa yerine saglam bir stoper..Ebo yerine sağlam bir sol bek..Keita,ofansif orta saha,sağlam bir sol kanat,sağlam bir forvet alsaydık herşey çok güzel olacaktı.çok eksiğimiz var çokkk

4-3-1-2'yi özledim,Pres yapan takimi özledim.

Okan-Suat-Emre gibi bir üclü bulsak varya...:D

Sabri-Selcuk-Emre Colak diyecegim ama...:D

---------Sercan----------

Engin-----Yekta-----Kazım

-----Selcuk---Ceyhun-----

Hakan Servet Gökhan Sabri

----------Aykut-----------

FT nasıl olsa çok iyi gaz veriyor, çıkalım işte böyle.

Yedekler de Muslera Ujfalusi Eboue Riera Melo Elmander Baros olur.

Katiliyorum Fatih hocanin zaten direk "Allah yardimciniz olsun!' diye bagirmasi Mustafa Sarpi bile bi iniesta yapar :D

Yönetim elini cebine soksaydıda alsaydı..üstüne bide elindeki işe yarayacak adamları gönderiyorlar..Yemin ediyorum benim için bir hayal kırıklığı oldu tranfer dönemi..ujfa yerine saglam bir stoper..Ebo yerine sağlam bir sol bek..Keita,ofansif orta saha,sağlam bir sol kanat,sağlam bir forvet alsaydık herşey çok güzel olacaktı.çok eksiğimiz var çokkk

ujfada ne varmış ki.taş gibi stoper

beyler dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama dün barca 3-5-2 sistemi ile oynadi ve a.madrid'i darma duman etti. hani ben bize en uygun sistem 3-5-2 dedigim de elestirildigim sistem, yok 'cagdisi' falan fistan diye.

yine yaziyorum beyler: suanki kadro yapisi ile ve hücumcu kanat oyuncularin ve bek oyuncularin zayif olmasindan dolayi, bize en uygun sistem 3-5-2 cünkü ofansimizi kalabalik tutuyoruz bu sayede. bizim en büyük zaafimiz ne? ben söyleyeyim: ileride yeterince cogalamamiz!

----------muslera-------------

----ujfa---servet/semih--balta

-------selcuk--------melo----

eboue-------colak/elma--riera

-------baros/elma--sercan---

bu arada dün ts macini izledim ve diyebilirim ki, volkan sen'i AL-MA-LIY-DIK!

beyler dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama dün barca 3-5-2 sistemi ile oynadi ve a.madrid'i darma duman etti. hani ben bize en uygun sistem 3-5-2 dedigim de elestirildigim sistem, yok 'cagdisi' falan fistan diye.

yine yaziyorum beyler: suanki kadro yapisi ile ve hücumcu kanat oyuncularin ve bek oyuncularin zayif olmasindan dolayi, bize en uygun sistem 3-5-2 cünkü ofansimizi kalabalik tutuyoruz bu sayede. bizim en büyük zaafimiz ne? ben söyleyeyim: ileride yeterince cogalamamiz!

nezaman ki adam gibi bek ve kanat oyunculari aliriz, ozaman 4-4-2 veya 4-3-3 oynayabiliriz.

ps:dün ts macini izledim ve diyebilirim ki, volkan sen'i AL-MA-LIY-DIK!

Kazanırız.Kazanmamız lazım en azından.

nezaman ki adam gibi bek ve kanat oyunculari aliriz, ozaman 4-4-2 veya 4-3-3 oynayabiliriz.

Bu kadar ağır defans oyuncularıyla 3-5-2'nin sonunda facia olur diye düşünüyorum.4-3-3 oynarken 4-4-2 oynarken bile onlarca pozisyon veriyoruz.Hepsi de savunmanın arkasına koşu yapan oyuncular sayesinde oluyor.3'lü defans sisteminde çok daha fazla boş alan olacak ve çok daha fazla pozisyon vereceğiz.Zaten dikkat ettiysen Samsunspor maçında özellikle ilk yarı 2 savunma bırakıp diğer bütün oyuncularımızı Samsunspor yarı alanına taşıdık ama kaptırdığımız basit toplardan dolayı tehlikeli ataklar başladı.Biraz da şansımızdan dolayı o atakların önünü çabuk kestik.Ama ikinci yarıda Gökhan Zan'ın pas hatasıyla golü yedik.Bunun diğer maçlarda olmayacağının garantisi var mı peki ?

Barça'dan bahsediyoruz hocam, orta sahasında Xavi, Fabregas ileri uçta Messi, David Villa, Pedro gibi iyi pas yapıp top kaptırmayan adamlardan oluşan bi takım, kısacası dünyanın en iyi takımından bahsediyoruz. Ayrıca Barça daha çok 3-4-3 sistemi gibi oynadı.

Ancak bu demek değil ki Galatasaray'ın 3-5-2 oynamasını istemiyorum. Benim de en sevdiğim sistemlerin başında gelir ve kadromuz uygun. Özellikle kanatlarda Eboue ve Riera varken. Eboue zaten defansif yönü iyi, Riera ise üzerine düşeni yapıyor. Bu sistemde tek sorun defans hattımız. Servet/Zan ve Balta her an hata yapabilirler.

Geri
Üst Alt