Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray - Eskişehirspor | 26 Eylül | 20.00
----aykut---------
-sabri---ujfa---g.zan--h.balta---
-----melo---------selçuk----
-eboue--------engin baytar-----rieara--
-------------elmander--------
yukardaki kadorya baktım ve kahroldum. 6 yabancı hakkın var ama oynatabileceğim alternatif adamın yok.
şu takıma r10 ve drogba nasıl giderdi yahu... hayal kurmaya devam. hücüm hattın varsa kazanırsın. bizde orta sahadan başka ahaaa süper diyeceğimiz admalar yok.
------------muslera-------
-sabri------ujfa----servet----h.balta---
----------melo-------selçuk-------
-----eboue--------r10---------sercan-----
----------------drogba--------
kanatlar r10 nun paslarıyla rüzgar gibi akar. hem çok koşan iki natatın olur defansada yardım eder. r10-drogba bu takımda 35-40 gol atar yarım sezonda. seneyede sol bek-sağ bek veya sağ açık alırsın 3 oyuncu ile alın size ofansif manyak takım
----aykut---------
-sabri---ujfa---g.zan--h.balta---
-----melo---------selçuk----
-eboue--------engin baytar-----rieara--
-------------elmander--------
yukardaki kadorya baktım ve kahroldum. 6 yabancı hakkın var ama oynatabileceğim alternatif adamın yok.
şu takıma r10 ve drogba nasıl giderdi yahu... hayal kurmaya devam. hücüm hattın varsa kazanırsın. bizde orta sahadan başka ahaaa süper diyeceğimiz admalar yok.
------------muslera-------
-sabri------ujfa----servet----h.balta---
----------melo-------selçuk-------
-----eboue--------r10---------sercan-----
----------------drogba--------
kanatlar r10 nun paslarıyla rüzgar gibi akar. hem çok koşan iki natatın olur defansada yardım eder. r10-drogba bu takımda 35-40 gol atar yarım sezonda. seneyede sol bek-sağ bek veya sağ açık alırsın 3 oyuncu ile alın size ofansif manyak takım