STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray - Eskişehirspor | 26 Eylül | 20.00

takım sahaya pek kazanacağına inanarak çıkmıyor dolayısıyla bu durum biz taraftarlara sirayet ediyor ve maç boyunca psikolojik bir baskı kuramıyoruz hatta fiziksel olarak ta bu nedenle istediklerimiz sahaya yansımıyor takıma çoğu taraftar güvenmiyor 3 haftalık sürece bakarsak bu durum şaşırtıcı değil uzun vadede değişiklik olur mu pek emin değilim ama şimdilik keyifsiz ve tedirgin bir şekilde bekliyoruz

çıkacak takım belli. ilk yarıda işi bitirmek istiyorsak....

----------aykut-----------

--ujfa---g.zan---ceyhun---h.balta----

-------melo------selçuk-----

---eboue--------------riera-----

-----------elmander---

------------baros--------

ben buna mızrak sistemi diyorum. tek düşünce rakip kaleye akmak

Ceyhun stoperde nasıl oynar acaba:confused:

Eskiden Galatasaray herhangi bir takımla maç yapacağı zaman acaba kaç atarız diye biz düşünürdük karşı takım taraftarı ise korku ile beklerdi o haftayı.Bir de şuan ki halimize bakıyorum acaba Eskişehirspor'a yenilmez miyiz diyebilecek seviyeye geldik ve bunlar sadece 3 sezonda oldu.Önemli olan da bu değil mi zaten ? Taraftarlar bu maça 3 atarız 4 atarız diyerek gidemiyorlar kalede Aykut var umarız Eskişehirspor şut çekmez çekenleri de kaleyi bulmaz diyorlar Gökhan Zan yine meşhur hatalarından birini yapmaz diyorlar Sabri'nin maç boyunca yanındakine değil de dikine oynayacağı isabetli pas oranı 2 ve üstü olur diyorlar Selçuk rakip orta sahaların arasına girip kaybolmasın en iyi yaptığı işi yapsın yani defansın önünden gelip top çıkarsın diyorlar Kazım artık idmanlarda ne yapıyorda teknik kadroyu bu kadar heyecanlandırıyorsa maçta da çıksın aynısını yapsın diyorlar.3 senede bu hale geldik ve bu yaşadığımız resmen psikolojik travmadır.Fatih Terim'in Galatasaray ile ligdeki başarı oranı yaklaşık %65 bakalım sezon sonunda bu oran ne olacak çok merak ediyorum.Özlediğim tek bir şey var herhangi bir maçımızı bundan sonra başlama vuruşundan bitiş düdüğüne kadar arkama oturup rahatça izleyebileyim.Eskişehirspor maçına gelince teknik direktör tanıdık oynatmak istediği oyun da belli eğer kendi sahamıza gömülürsek net bir şekilde söylüyorum yeniliriz ama yok biz futbol oynayacağız arkadaş diye maça çıkarsak futbolumuzu oynar yeneriz işte aradaki bu çok ince çizgi maçı belirleyecek kadro kurmak 4-3-3 4-4-2 üstünde tartışmak istemiyorum sahaya çıkan herkese Galatasaray'da oynadığı hatırlatılsın yeter.

takım sahaya pek kazanacağına inanarak çıkmıyor dolayısıyla bu durum biz taraftarlara sirayet ediyor ve maç boyunca psikolojik bir baskı kuramıyoruz hatta fiziksel olarak ta bu nedenle istediklerimiz sahaya yansımıyor takıma çoğu taraftar güvenmiyor 3 haftalık sürece bakarsak bu durum şaşırtıcı değil uzun vadede değişiklik olur mu pek emin değilim ama şimdilik keyifsiz ve tedirgin bir şekilde bekliyoruz

Bir kac maclık galibiyet serisine ihtiyac var,ondan sonra gerisi gelir

keita gibi kimse olamaz ama en azindan onun gibi yardirir

çıkacak takım belli. ilk yarıda işi bitirmek istiyorsak....

----------aykut-----------

--ujfa---g.zan---ceyhun---h.balta----

-------melo------selçuk-----

---eboue--------------riera-----

-----------elmander---

------------baros--------

ben buna mızrak sistemi diyorum. tek düşünce rakip kaleye akmak

---------------aykut-----------------

-------servet---------ufralusi--------

--sabri-----------------------balta---

-melo--------------------------selçuk

--engin-----------------------riera---

-----kazım---------------elmander----

bende buna turan taktiği diyorum sağlı sollu sıkıştırıp pataküte dalıcaz:)

bilet durumunu bilen yok mu?stad dolu olacak mı?ya bi arkadaşın bilgisi yok mu?

yakinda keita, kewell veya gio d. s. icin kendisini FSM ye zincirleyen galatasaraylilar gorursem sasirmayacigimi bi yerlere not ediyim.

kazanacağına inanarak çıkıyorda. ilerdeki kazım-riera hiçbir etkisi olmaayan oyuncular olduğu için adamların bekleride hücüma geliyor. top tutamayan çalım atamayan çizgiye inemeyen kanat oyuncuları varsa. elmander o kadar boyu var. çizgiye inipte kafa vurduğu pozisyon varmı acaba veya baros??? kanat oyuncun yoksa adam gibi hangi inanç varki??

bunu şampiyon olsakta hep söylücem. bu takım bu sene için kanatsız oynayacaksa. çok sağlam forvet ve forvet arkası gerek ocak ayında.

----eboue------r10------sercan---

--------------drogba----

böyle hücüm hattına rakip istediği gibi çıkarmı. eboue ve sercan surati ile akarlar çizgiye. tabi onlara top atacak bir r10 nun varsa. melo-selçukta daha rahat gelirler ileri. beklerinde iş görür.

unatmayalım keita varken-sabri performansı çok iyiydi. arda iyiyken h.baltada iyiydi. lincoln varken barosda iyiydi.

bir oyuncuyu oyuncu oynatır. kanatlarında-forvet arkanda iyi ise herkes atağa katılır alan darıltılır baskı kuarasın. drogba gibi forvetinde varsa kornerde-duran topta-yan toplarda rahatça gol atar. elmander-baros belli seviyedeler daha iyisini bekleyemem. ama drogba varsa 3 kişi başında olur... hakan şükür-jardel unutmayın onalrın boşattığı alanda hep ekili olmuştur bu takım

bilet durumunu bilen yok mu?stad dolu olacak mı?ya bi arkadaşın bilgisi yok mu?

En fazla 30bin diyorum, tamamen tahmin. Kadınlar falan doldurur onların stadını (sırf beleş diye değil) , bizim seyirci gitmez, bileti, kombinesi olsa dahi gitmez.

Gerçekten ya, eskiden hiç takmazdım böyle maçları nasıl olsa yeniyoruz, berabere kalmamız benim için sürprizdi eskiden, şimdi ise maçta ecel terleri döküyoruz yenilmemek için.

takımda ne eksik? :(

ps3le girdim foruma alinti olayi olmuyor nedense :)

Samsunspor maçında Metin Oktay'la başlayan “Efsanelere Saygı Günleri”nin Eskişehirspor maçındaki konuğu Jupp Derwall olacak. Taraftarların en beğendiği uygulamalardan biri olan “Efsanelere Saygı Günleri”nin bu sezonki diğer konukları şunlar olacak: Ali Sami Yen, Turgay Şeren, Nihat Bekdik, Ulvi Yenal, Mehmet Leblebi, “Boduri” Vafiadis Nikolaos, Naci Özkaya, Eşfak Aykaç, Gündüz Kılıç, Bülent&Reha Eken, İsfendiyar Açıksöz, Suat Mamat, Coşkun Özarı, Cevat Prekazi, Hakan Şükür.

Samsunspor maçında Metin Oktay'la başlayan “Efsanelere Saygı Günleri”nin Eskişehirspor maçındaki konuğu Jupp Derwall olacak. Taraftarların en beğendiği uygulamalardan biri olan “Efsanelere Saygı Günleri”nin bu sezonki diğer konukları şunlar olacak: Ali Sami Yen, Turgay Şeren, Nihat Bekdik, Ulvi Yenal, Mehmet Leblebi, “Boduri” Vafiadis Nikolaos, Naci Özkaya, Eşfak Aykaç, Gündüz Kılıç, Bülent&Reha Eken, İsfendiyar Açıksöz, Suat Mamat, Coşkun Özarı, Cevat Prekazi, Hakan Şükür.

kendimi göremedim ama...:)

Valla bizde kameranın baktigi tarafın biletlerini yarı fiyatına indirmezsek şampiyonlar ligi haricinde orayı tam dolu göremeyiz sanırım ...

Geri
Üst Alt