STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray - Eskişehirspor | 26 Eylül | 20.00

Aykut, Sabri, Ujfalusi, Gokhan, Hakan Balta, Melo, Selcuk, Engin Baytar, Kazim, Riera, Elmander

Acaba Engin i saga ekip,Elmanderi forvet alıp 4-4-2 mi baslıyacaz,yoksa Engin ortada oynuyacak 4-2-3-1 mi baslıyacaz.İnsallah ilk yazdıgım gibi olur

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray - Eskişehirspor | 20.00 | 26 Eylül

Yine şahsiyetsiz bir kadro. Korktuğunu bu kadar belli edersen kalenden top çıkarıp durursun...

Şu Kazım nesi oluyor Terim in ? Her maç banko.

ilk 11 var mi hm¿?¿?¿

Kenan Evren Galatasaray Kongre üyesiymis zaten:D:D

bu saate kadar biraz dolmalıydı tribünler ama şu an hiç kimse yok neredeyse

ulan, insAllah kazim 2. forvettir, yine sag acik oynarsa, kafayi yerim.

güzel kadro umarım kazım elmanderle birlikte 2.forvet görevini alır kanatta iş yapmaz çünki

Tribünlerin dolu olmamasının nedenini biraz ilk 3 haftadaki futbola bagliyorum,Eger bu macı kazanıp,Haftaya oynuyacagımız macıda alırsak, Sahamızdaki ilk macta Trübünler en azından bu mactakinden daha dolu olur

Ujfa yerine daha genç daha atletik bir oyuncu alınabilirdi. Ujfa-gökhan defansı beni düşündürüyor. Çok hantal bir defans. Arkaya kaçırılan adamlar direk gol pozisyonuna girer. Ayrıca takımdaki temposuzlık hastalığı çok büyük sorun. bjk,fb gibi takımlar berbat futbol oynuyor ama tempo olarak bizden çok daha iyiler. Biz ıkına sıkına top çeviriyoruz. Ben buna acayip uyuz oluyorum.

gecen sene bile en kotu zamanimizda 32.000 kisi vardi statta..

hafta içi olması nedeniyle biraz yazdım zaten,, geçen maçın 3 de 2 si olursa iyidir

haftaiçi mesai saati felan dikkate alırsan maç saatine kadar boş kalacaktır. hatta maç saatide boş olması muhtemel

abi beni niye tecrübeli üye yaptiniz yahu, olmamis, simdi ister istemez yazdiklarimi yollamadan 2 kere kontrol etmem gerekicek ((

gecen sene bile en kotu zamanimizda 32.000 kisi vardi statta..

O birazda stadın yeni olması dolayısyla heves vardı,o yüzden dolmus olabilir.AMA BEN İNANIYORUMKİ HAFTALAR GECTİKCE HEM BASARIMIZ,HEM DE SEYİRCİ SAYIMIZ ARTACAK...

"sabrımız taşıyor adam gibi oynayın"

Tribünlerin dolu olmamasının nedenini biraz ilk 3 haftadaki futbola bagliyorum,Eger bu macı kazanıp,Haftaya oynuyacagımız macıda alırsak, Sahamızdaki ilk macta Trübünler en azından bu mactakinden daha dolu olur

bu mactakinden daha az olmaz zaten, öyle de böyle de en az bu mactaki kadar olur, ama hic kimse ilk 3 hafta demesin. Bizde Futbol Kültürü diye bisey yok, ayrica biz bir Futbol ülkesi de degiliz, hep kendimizi kandiriyoruz, stad evimizin dibinde olsa daha uzak olan kahveye gider izleriz, okeyimizi de oynariz cayimizi da yudumlariz, cünkü rahati cok severiz...

Gene mi 35 bine oynuyoruz.Te Allah'ım.

Şu da var ki, deplasman maçının provası bu maç olabilir. Sıkıntıyı sahamızda çözmek, düzeni deplasman maçlarına taşımak lazım. Ertelemek yerine en yakın zamanda oyun düzenini oturtmak gerekiyor.

Geri
Üst Alt