STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 1-0 Eskişehirspor | Devre Arası | 26 Eylül

Aynen bende enginin cıkmasını istiyorum gene kırmızı kabusunu görmek istemiyorum.

İlk yarı 35dk çok iyi oynadık. İyi değil çok iyi diyorum çünkü hem rakibi iyi durduk hemde etkili 5-6 atağımız oldu. 2-3ü gol pozisyonu.

En iyi isimler :

Engin : Her pozisyonda vardı ve müthiş pres yapıp ortasahada çok iyi alan daralttı. Savunmaya yardım etti.

Melo : Her zamanki gibi kritik top çalmaları, araya sızmalar ve ofansa kaliteli katkılar yaptı. 1 golü de kaçırdı.;

Riera : Ortalama oynuyor ama pas alışverişlerinde etkili.

Selçuk : Golde çok iyi orta yaptı. 2 önemli ara pası verdi. Ama bunun dışında etkisiz.

Ujfalusi : Sahada olduğu için çok mutluyum. Aksi halde Servet dahi olsa rahat 1-2 gol yemiştik.

Kötüler :

Kazım : Rezalet. 0 hatta "-" bir katkı.

Sabri : Çok önemli topları kaybetti. Defansta 2 hata yaptı. Son pozisyonda iyi iş yaptı ama kötü.

Zan : Golü kısmet. Rezalet. Yakışmıyor oynadığı futbol. Topa bile vurmayı bilmiyor. Saçma sapan hareketler yapıyor. Eskişehir'in 3 pozisyonunda bariz hatası var.

Sabri bir pas vermeyi ogrense. :o

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 1-0 Eskişehirspor | 1.Yarı | 26 Eylül

Kazım çıksın dayanılmıyor vallahi delirtti beni kaç maçtır böyle adam.

Bence de Kazım çıksın da, Engin her an kırmızıyı alabilir. Hakem her oka sarı kart çıkaracak gibi duruyor. Engin'İ çok beğendim ben :)

Engin'i açıkçası çok beğendim, ayağına top yakışıyor, hırslı, topa öyle bakınmıyor, Riera'da fena değil, bunun dışında Aykut beni tırstırıyor, takım hırslı.

Hakan Balta zaman zaman şaşırtıcı hareketler yapıyor umarım daha da iyiye gider.

Yalniz Engin cikmali.. Sacma sapan fauller yapiyor, her an 2. saridan kirmizi yiyebilir.

Takım leş . Ujfa ve melo ya helal olsun.. Iki defansif adamın öne çıkması durumu özetler izlemeyen arkadaşlara umarım ;)

Gökhan Zan savunmada bir kaç pozisyon hatası yapsa da Ujfalusi yerinde kademelerle telafi etti hatalarını.

Yanlız inaılmaz bir baskı var hem Melo'ya hem Selçuk'a.

Gökhan Zan'ın ayağı düzgün olmasa,pas yapamasa çok sıkıntı yaşardık bu konuda.Kaldı ki bu kadar çok topla oynayınca elbet hata yapıcaktır.Kötü sonla bitmez umarım bu hata.

Baytar-Yekta değişikliği istiyorum(Engin her an kızarıcak gibi duruyor sahada).Duy sesimi Fatih hoca.İlerleyan dakikalarda da Riera-Sercan,Kazım-Emre Çolak plz.

Kesinlikle yaratıcı oyuncuya ihtiyacımız var

Engin orta sahanın dinamosu oldu. Umarım böyle devam eder.

Melo zaten amigo :D

Ujfaluši tek başına duvar ördü resmen. Ara bir keşke Neill kalsaydı diyorum. Ujfaluši ile mükemmel ikili olurdular...

Sabri - Kazım - Balta yerine mevkilerinin ideal oyuncularından düşünün. Çok iyi takım olurduk.

engin baytar iyi oynuyor, ama 2.sari'yi yiyecek diye korkuyorum.

Sercan girerse Kazimin cikmasina gerek yok cok keyifli mac olur

Sabri'ye inanamiyorum, kac senedir bu takimda banko! kimse vazgecemiyor, milli takim bile vazgecemiyor. Ben vazgectim artik, demek ki bende hata, bu adam iyi futbolcu. Orta yapamaz, pas veremez, driplingi zayiftir, gol atamaz, sut cekemez ama iyi futbolcudur bu adam...

buna ragmen 2.yari 4-0 olur mac.

Kazım'ın yerine Sercan girse iyi olur gibi.

Bundan sonra Engin'in kesinlikle ilk 11'de oynaması lazım. Çok iyi oynuyor. Biraz teması keserse daha da iyi oynayacak.

İkinci yarıda da biraz sert oynarsa faul olmadan nasıl sarı kart veriliyorsa, kırmızı kart da verilir.

Hakemler kesinlikle önyargılı. Pozisyonda ne olduğunu görmeyen ve sadece erkan zengin el kaldırdı diye faul çalıp ve sarı kart veriyorsa bi hakem, ben burda kasıt ararım arkadaş.

Kazım berbat oynuyor. 70'den önce kazım<>Sercan değişikliği yapılmalı. Ama yine Riera<>Sercan değişikliği yapılır.

nedir bu yekta meraki arkadas ?? Bu Engin cikarilirmi hic ?? Yekta'nin birsey yaptigi yok. 2-3 iyi atak hazirliyor yoksa ortada yok adam. Maalesef

engin kötü oynamamıyor. aksine çok iyi, ama kırmızıya doğru hızla ilerliyor maalesef

Geri
Üst Alt