STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | 26 Eylül | Maç Sonucu

Ziya Şengül

sarı kırmızı giymiş

dalga geçtilerrrrr

canlı yayında kravatını çıkarttı

kravatı medeniler takar iyi oldu çıkarttığı

:)

Ankaragücü şu an ligin en zayıf en sıkıntılı takımlarından biri. Kayıpsız geçeriz Ankara deplasmanını. Eğer sonra Bursa'yı da yenersek tünelin ucundaki o ışık görünmeye başlayacak :asd: 2 maçı da kazandığımız takdirde Bursa maçından sonra liderliği kaparız

Ben kacıyorum renkdaslar,Gidiyimde Pitbulunun sevinisini görüyüm:D

Herkese Hayırlı aksamlar:tiphat:Oh be bu hafta rahat uyucaz:)

Bu arada Aykut nadir gol yemediği maçlardan birini oynadı.

Hocam inanın bizim çok büyük kaleci problemimiz yoktu Muslera gelmese dahi ;ancak takım savınması ve 4 defans oyuncusu o kadar kötüydiki kaleciler kevgire dönüyordu .Gökhan yerinede Ujfalusi ayarında bir defans oyuncusu bulunsun ,defans Eboue-x-Ujfalusi-Hakan şekilinde olalım hem çok daha fazla topa sahip oluruz hemde çok daha az gol yeriz .Gökhan ve Sabri bugün bile hata yaptılar kaç kez .Ben ara dönemde 10 numara oynayacak bir oyuncu defans ve forvet alınıp olayın bitirileceğini düşünüyorum.

geçen seneye kadar kanatlarda, Arda, Keita, Kewell Dos santos, Elano vardı. Şİmdi Riera ve Kazım. olacak iş değil.

Ama çok iyi pas yapıyoruz ve çok iyi mücadele ediyoruz.

Çok iyi bir kanat oyuncusu alırsak her maç çok keyifli geçer gibime geliyor.

İlk yarı tempolu,hırslı,basan bir takım vardı. 2.yarıda bu takımdan eser yoktu. 2-0 galip olmamıza rağmen topa ve oyuna hakim olamadık. Savunmadan çok dan-dun top çıktı. Riera kötü transfer. Hatta culio çok daha faydalı bir oyuncu. Kazım'ın takım oyunu ile alakası yok. Selçuk,melo ve özellikle de engin'i çok beğendim. Engin orta sahaya çok iyi bir enerji kattı. Ujfa takımın bu maçta en iyilerinden. Zan gibi bir adamın bizim takımda oynaması ayıp. Elmander uzun bacaklarıyla çok top çaldı ama inanılmaz ağır bir oyuncu. Kesinlikle tek forvet oynayamaz. Tam çift forvetten biri olacak adam. Yani oyunu okuyabiliyor. Emre'ye sallayanlar gitsin balta'nın attığı absuk pasa baksın. Balta kaçak dövüşüyor. Pası atıyor yardıma gitmiyor. Pası attığı oyuncu yanlız kalıyor. Kısaca 2-0 ve Engin'in oyunu oldukça memnun etti. Yanlız son bir kez daha söyleyim elmander asla tek forvet oynayamaz.

Takım , oyuncular ve seyirciyi değerlendirelim;

Aykut:iyiydi 6

Ujfalusi:defansa set çekti. 7

Zan: bir kaç hata yaptı Ujfa ile Servetten daha iyi anlaşıyorlar 5.5

Sabri: ilk yarı ileri fazla çıktı,çok top kaybetti ortaları isabetsizdi;FT den azar yedikten sonra toparlandı 5

Balta: Beni yanıltmaya devam ediyor .Belkide Riera ile beraber oynaması onunla uyumu kendisini daha düzgün konuma getirdi.(2 maç öncede iyi uyum sağlamışlardı.) 6

Kazım: ofansta yok gibiydi. defansa yeteri kadar yardım etti.5

Melo:Maçın yıldızı orta sahanın dinamosu 2999. golün sahibiydi:D 8

Engin: ilk maçıydı. ilk başta heyecanlı başladı oynadıkça heyecanını yendi .Takımın yüksek pas yüzdesiyle oynamasında katkısı büyüktü.Hem de basit paslarla 6.5

Selçuk:asisti güzeldi .ama oyuna kendisini kabul ettirmeli.çok iyi markaj altındaydı. onun için fazla kızmıyorum 6

Riera:Sol kanatta çok iyiyd. Biraz daha bileklerine hakim olursa çok daha iyi olacak 7

Elmander:Ayak basmadık yer bırakmadı . Defansı yordu.7

Emre çolak: Olmuyor(FT onaylı ) :D Basit oyna kendini öyle göster,çalım atarak bir yere gelemezsin 3

Yekta :daha iyi olacak 5

Ceyhun : oyunda çok az kaldığı için ?

Takım : ilk defa güzel pres ve takım oyunu yaptı . Son 15 dk takım defansı nasıl yapılır onu gösterdi.Gol Yemedik 7

Taraftar: Muhteşemdi. hiç susmadı.Gidenlerden Allah razı olsun.9

İYİ YOLDAYIZ GALATASARAY

Aykut bir kaç kritik pozisyonu çıkarttı

gelişme var

Bu takıma Drogba gelecek daha. :)

GALATASARAY'a adanmış hayatlar ulaaan...!

ujfaluji hakkindada bir oyurm yapiin allah askina adam hatasiz oyunuyor bir tebrik edin birsey deyin kac mactir adami bir hatasinimi bekliyorsunuz anlamiyorum?

İlk 4 hafta puanımız 7

kaybımız 5

telafi:MEVCUT

ft emre çolak'ı sol açıkta oynatmaya devam ederse kayıp giden yetenekler listesine bir isim daha eklenmiş olur

telegol oyuncumuzu begendı beyler

Böyle rezil bir hakem görmedim. Futbolun F'sini bilmiyor.

Meloo

Takım genel olarak istekliydi.

Ama; önce kötü futbolculara, sonra iyi futbolculara en son da Fatih terime lafım var.

1) Sabri: istersen 20 km koş ama takıma faydan neredeyse yok.

2) Gökhan Zan : şu maçta inanın ki Semih daha fazla haketti oynamayı.

3) Kazım : o kadar laubaliydi ki, son 20 dk da defansa top almaya gelişi sadece görüntüden ibaret. 2-0 ondeyken değil, 0-0 iken takıma katkı yapmak önemliydi.

4) Hakan Balta : hala pas atmada ve geri dönmede üzerinden atamadığı bir hastalık var.

5) Yekta: o kadar çok oynamasını istediğim bir futbolcu ama böyle oynarsa forma falan bulamaz.

6) Ceyhun: neredeyse sahada yoktu.

iyi futbolcular;

1) Engin baytar: muhteşem bir futbolcu. Tek kelimeyle muhteşem bir futbolcu.

2) melo: komple bir lider.

3) Selçuk İnan: orta sahada gercekten çok iyi. Biraz daha ileride oynarsa çok daha iyi paslar atacak.

4) riera: bir kanat oyuncusundan ne beklenirse o var. İleride çok daha iyi olacak.

5) elmander: baros istediği kadar zırvalasın. Bu adam kadar ne kosabilir, ne de mücadele edebilir.

6) ujfalusi: defansta resmen sigorta. Yanında Semih oynasa ona çok şey öğretir.

Ve son söz Fatih Terim'e;

Artık sabri, Gökhan zan'ı, Servet'i oynatma hoca. Bu adamlar bu takımı yavaşlatıyor, kalitesizlestiriyor.

Artık şu takımda adam gibi adamları oynat.

Sabrinin bu takımda yeri yok, Gökhan'ın yeri yok.

Yerlerine eboue ve Semih'i yerlestir. En azından takim 2 kapasitesizden kurtulsun

Geri
Üst Alt