STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | 26 Eylül | Maç Sonucu

Melo tam bir adamsın adam.. 10 numara adamsın harikasın

Takım genel olarak istekliydi.

Ama; önce kötü futbolculara, sonra iyi futbolculara en son da Fatih terime lafım var.

1) Sabri: istersen 20 km koş ama takıma faydan neredeyse yok.

2) Gökhan Zan : şu maçta inanın ki Semih daha fazla haketti oynamayı.

3) Kazım : o kadar laubaliydi ki, son 20 dk da defansa top almaya gelişi sadece görüntüden ibaret. 2-0 ondeyken değil, 0-0 iken takıma katkı yapmak önemliydi.

4) Hakan Balta : hala pas atmada ve geri dönmede üzerinden atamadığı bir hastalık var.

5) Yekta: o kadar çok oynamasını istediğim bir futbolcu ama böyle oynarsa forma falan bulamaz.

6) Ceyhun: neredeyse sahada yoktu.

iyi futbolcular;

1) Engin baytar: muhteşem bir futbolcu. Tek kelimeyle muhteşem bir futbolcu.

2) melo: komple bir lider.

3) Selçuk İnan: orta sahada gercekten çok iyi. Biraz daha ileride oynarsa çok daha iyi paslar atacak.

4) riera: bir kanat oyuncusundan ne beklenirse o var. İleride çok daha iyi olacak.

5) elmander: baros istediği kadar zırvalasın. Bu adam kadar ne kosabilir, ne de mücadele edebilir.

6) ujfalusi: defansta resmen sigorta. Yanında Semih oynasa ona çok şey öğretir.

Ve son söz Fatih Terim'e;

Artık sabri, Gökhan zan'ı, Servet'i oynatma hoca. Bu adamlar bu takımı yavaşlatıyor, kalitesizlestiriyor.

Artık şu takımda adam gibi adamları oynat.

Sabrinin bu takımda yeri yok, Gökhan'ın yeri yok.

Yerlerine eboue ve Semih'i yerlestir. En azından takim 2 kapasitesizden kurtulsun

insaf yahu kaç dk oynadı Ceyhun ?

Erman Hoca saçmalamaya başladı yine

önündeki bardakta viski mi var acaba??

o değil de beyler Engin i nasıl beğendiniz ? benim gözümden kaçan bi hareketi, klası vs mi oldu

Fatih Terim: Melo gitmeyi seviyor. Topa iyi vuruyor. Gittiğinde neden gittin diyen yok, gitmediğinde neden gitmedin diyen bir hoca var.

aykut: çok top gelmedi zaten normal bi maç çıkardı

Sabri: vasattı oldukça

Ujfalusi: Mükemmele yakın oynadı savunmayı cidden çok rahatlatıyo

Gökhan: Özellikle mümkünse uzun top falan atmasın en yakındaki adama kısa ve rahat paslar atsın yeter onun dışında vasattı gol hariç

Hakan: Şimdilik beni baya yanlıtmışa benziyo sezona fena başlamadı umarım yanılan ben olurum :)

Kazım: Bu sezona iyi başladığını düşünmüyorum bu maçtada beğenmedim .

Melo: dicek kelime yok aldığın her kuruş helali hoş olsun

Selçuk: daha çok insiyatif alması biraz daha akrif olması lazım gibime geliyo ama iyidi yinede :)

Engin: iyidi dahada iyi olcak inş

Riera: iyidi bence baya zamanla onunda cok daha iyi olacagını dusunuyorum

Elmander: fazla yalnız kaldı cok boğuştu cok çalıştı kalecinin kafasına çarpan şut gol olabilirdi bence gayet iyidi =)

takımda genel olarak fena değildi bence umut verici bi oyun vardı ... Yalnız keşke stad 40.000 kapasiteli falanmı olsaydı acaba ya ... Çünkü bu gidişatla belliki bu stad sadece derbilerde falan dolcak e kalan tüm maçlardada yan tribünleri boş görmek atmosferi çok olumsuz etkiliyo ... Belki alternatif ulaşım yolları falan geliştirilirse biraz daha taraftar gelebilir ama yinede pek çare olcağını sanmıyorum ...

Takım genel olarak iyi oynadı.Aykut'a pek top gitmedi.Ujfa,Melo ve Engin maçın en iyileriydi... Selçuk ise hayal kırıklığı yarattı ama arada olur böyle :)

Moraller harika! Devam devam devam...

o değil de beyler Engin i nasıl beğendiniz ? benim gözümden kaçan bi hareketi, klası vs mi oldu

O bölgede Sabri'yi izleye izleye mahvolduk şimdi Engin gözümüze İniesta gibi görundu.

Haklısın bu maç çok iyi oynamadı ama ilerisi için umut verdi bence, o bölgede başarılı olması yüksek ihtimal.

Fatih Terim: Melo gitmeyi seviyor. Topa iyi vuruyor. Gittiğinde neden gittin diyen yok, gitmediğinde neden gitmedin diyen bir hoca var.

Sabri'ye "gitme, gitmeee" diye bagirdigini tv'den duyduk ama biz. Gerci Sabri'ye bagirdi ama olsun =)

Bu maçı kazandıran en önemli faktör taraftar. Deplasmanda böyle oynamak 3 puan kazandırmaz her zaman. Gol yollarında duran top ve uzaktan şutlar dışında alternatif çözümler bulunmalı. İlk organize atak 33'te geldi. Yani Hakan Balta'nın bindirme yaptığı pozisyonun ardından. Bir diğer önemli faktör de bu maçta daha agresif oynadık. İlk 3 maçta sarı kart görmezken bu maçta 4 tane birden gördük. Ben bunu iyi yönde algılıyorum. Eskişehirspor birkaç pozisyon dışında atak yapamadı. Önceki maçlarda ise faul sayımız oldukça azdı, bunu takımın artısı olarak görüyorum. Önümüzde Ankaragücü maçı olması avantaj olabilir. Galibiyet serisi yakalarsak takım ritim bulabilir. Ama hala şampiyon yapacak bir futbol oynamıyoruz.

Melo bu oyunuyla burada epey kalir.. Sadece gollerine bakarak demiyorum. Takima hirs katmasi, oyunu, presi her seyiyle...

Bir alkis da Ujfalusiye... Muthis toparliyor defansi.

Bu takimin kaptani asla Sabri olmamali.. Bence Ujfalusiye kaptanlik yakisir.

Emre colaktan da hicbir sey olmaz.. Zaten bir daha da Terimin oynatacagini sanmiyorum ancak 85 de girer. Ayaginda cok top tutuyor.Ve celimsiz..

emre'nin tek eksigi CESARET ve ÖZGÜVEN. top ayagina gelince risk ve inisyatif almaya korktu. sürekli geriye oynadi toplari! yoksa 4x4 bir oyuncu!

Gökmen,Meloyuda övemiyor.

Yahu beyler daha ne duruyorsunuz doldurun şu stadı full tamam biletler pahalı ama yönetim inşallah indirim yapacaktır Bursa maçında Arena'da ki yerimizi alacağız inşallah.

Mehmet Ali Alabora temin güzel söz dedi. Futbolda tiyatro gibi , iyi olmayan Tiyatroya kimse gelmez ama Tiyatro iyise seirci gelir , Galatasaray iyi oynadikca seyirci sayisi artacak

Şimdi Ankaragücü'nü şöyle 3-0 , 4-0 gibi bir skorla yenip o moralle Bursa galibiyeti takıma müthiş bir özgüven kazandırır.Ve 3 maçlık bir seri yapmış olacağız.Ondan sonra önümüzün açılacağını düşünüyorum.

Ankara'yı da yenersek içerde Bursa'yı da yeneriz ve seri galibiyetlerin gelmesi için gerekli olan kıvılcım oluşmuş olur

emre'ye 3 puan vermek net futbol cehaletidir. Aman uzak durun!

tv'de terim'in gereksiz şovu olmasa kimsenin tepki bile vermiyeceği bir top kaybı yaptı. Sabri sürüyle yapıyor ona laf yok tabii.

güdülenme psikolojisi işte.

Geri
Üst Alt