STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Galatasaray 2-0 Eskişehirspor | 26 Eylül | Maç Sonucu

Gökmen Sari lacivert kravatini giymis yine # bu adama Galatasarayli demek icin 100000000 tane sahit lazim

aykut: çok top gelmedi zaten normal bi maç çıkardı

Sabri: vasattı oldukça

Ujfalusi: Mükemmele yakın oynadı savunmayı cidden çok rahatlatıyo

Gökhan: Özellikle mümkünse uzun top falan atmasın en yakındaki adama kısa ve rahat paslar atsın yeter onun dışında vasattı gol hariç

Hakan: Şimdilik beni baya yanlıtmışa benziyo sezona fena başlamadı umarım yanılan ben olurum :)

Kazım: Bu sezona iyi başladığını düşünmüyorum bu maçtada beğenmedim .

Melo: dicek kelime yok aldığın her kuruş helali hoş olsun

Selçuk: daha çok insiyatif alması biraz daha akrif olması lazım gibime geliyo ama iyidi yinede :)

Engin: iyidi dahada iyi olcak inş

Riera: iyidi bence baya zamanla onunda cok daha iyi olacagını dusunuyorum

Elmander: fazla yalnız kaldı cok boğuştu cok çalıştı kalecinin kafasına çarpan şut gol olabilirdi bence gayet iyidi =)

takımda genel olarak fena değildi bence umut verici bi oyun vardı ... Yalnız keşke stad 40.000 kapasiteli falanmı olsaydı acaba ya ... Çünkü bu gidişatla belliki bu stad sadece derbilerde falan dolcak e kalan tüm maçlardada yan tribünleri boş görmek atmosferi çok olumsuz etkiliyo ... Belki alternatif ulaşım yolları falan geliştirilirse biraz daha taraftar gelebilir ama yinede pek çare olcağını sanmıyorum ...

her şeyi özetlemişsin :D

Gökmen Özdenak iyisin hoşsun gülüyorum sana falan ama rezalet ötesi bir yorumcusun!

Devre arasında ciddi 1-2 transfer lazım.

ligtv deki pınar argun tam bir salak hemde süzme aptal , her oyuncumuza çok eleştirildiniz diyor oyuncularda bu nediyor diye bakıyor.......

fcnblog FCN Blog

Engin Baytar: Oyundan çıkarken hocamdan özür diledim. 60.dakikada kramp girince takımı yalnız bırakmış gibi, hocamı mahçup etmiş hissettim.

Takımın yaptığı pres çok etkili olabiliyor zaman zaman.Pas trafiğimizde hiç fena sayılmaz.Takımda ofansif üretkenlik hep bireysel insiyatiflerle gerçekleşiyor.Bu biraz geliştirilire çok daha iyi bir futbol izleyebiliriz.Ayrıca bugünki atmosferde çok güzeldi.

AaSr8URCQAEpvPd.jpg

:D:D:D

Bugün Eskişehir'e gerçekten top oynattırmadık iyi bir maçtı ama Gökhan her an bi hata yapabilecek gibi oynuyor korkutucu.Bi de Selçuk'un pozisyonu kırmızı kart mıydı?

İyi geceler renktaşlar! GALATASARAYlı geceler...

Şaka maka Arena'da ciddi gol pozisyonu vermiyoruz.Umarım gol yemeden kazanmaya devam ederiz.

fcnblog FCN Blog

BİLGİ | Elmander'in ceza sahasına girip Ivesa'nın kafasından dönen topun hızı 102 km/h! Elmander ve Ivesa arasındaki mesafe ise 7 metre..

Az önce Ali Dürüst te sordular devre arası 1-2 transfer ismi geçiyor ne dersiniz diye

şu an konuşamam dedi pyuncularımıza ayıp olur dedi

herhalde birşeyler olacak devre arası

barosu yollayacaklar gibi...

ama biraz üstünde dursalar keşke elmander presi iyi ama son vuruş ve pozisyon almada baros iyi

Geri
Üst Alt