STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 23 Eylül | Maç sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | Maç sonucuı | 23 Eylül

kazandığı her haksız galibiyet sonrasında feneri öve öve bitiremeyen arkadaşlar nerede acaba!

ayrıca ... hakem demek istiyorum

Pozisyon bile bulamayan Fenerbahçe maçı 1-0 kazandı.Tabii hakem de sağolsun, çok yardım etti.Bu arada Yobo iyi oynadı, zaten başka da oynayan bir oyuncuları yoktu.

Helal olsun be eze yendi Fenerbahce!Kac mac daha böyle sürecek merak ediyorum,Oynamadan mac kazanmak!

Ben görmedim(lig tv yok) ama 2 net penaltı var diyorsunuz.Bakalım Volkan ,Aykut ve Seytan bu konuda ne diyecek...

oo emre hoşgeldin :D

bilicanın pozisyonu net penaltı

Son yıllarda hakem hatalarının maç skoruna bu kadar etki ettiği bir maç hatırlamıyorum penaltılar dışında Kayserinin çoğu atağında hücum faul çalınıp atakları kesildi Kayserinin bu da var

ayrica 2 penalti yedi hakem kayserinin, öyle böyle penalti degil, 2 gözden birisi azcok saglamsa, görülecek cinstten idi, hele bilacanin pozisyonu

Kayseri'nin iki penaltısı verilmedi. Fenerbahçe yerden kalkmadı. Takım halinde centilmenliğe aykırı davranmaktan para cezası alırlar. İğrenç bir maç izledik, futbol adına hiç bir şey yapmayan Fenerbahçe kazandı.

ben bir kusum :(

Helal olsun be eze yendi Fenerbahce!Kac mac daha böyle sürecek merak ediyorum,Oynamadan mac kazanmak!

Ben görmedim(lig tv yok) ama 2 net penaltı var diyorsunuz.Bakalım Volkan ,Aykut ve Seytan bu konuda ne diyecek...
geçen hafta hakem fenerin 3 puanını çaldı diyen şerrreffffsssiizzzzzzzzzzz RIDVANNNNNN bugün hakemden hiç bahsetmiyor. 2 tane net penaltıyı vermedi. Bilicanın elle oynaması net penaltı. Ama Güntekin Onayda şerreeeffsiizzzz. Hakemi sorsana.....

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 23 Eylül | Maç sonucu

Yine aynı şey oldu. Yine oynamadan kazandılar. Biz oynasak bizim adamın bir tarafına çarpar gene girerdi.

Bu çekirgenin ayağında yay var. 1. 2. 3. 4. 5. .......

1 aydır futbolun zerresini izlemişliğim yoktu,kalkıpta şu maçı bir izleyim dedim,izlediğime bin pişman oldum.Düzelen sinirlerim yine perperişan oldu.Allah sizleri bildiği gibi yapsın,daha da izlersem ne oluyum be.Her şeyin bir adabı,yolu yordamı var,bu kadar da adamın gözüne gözüne sokarcasına yapılmaz bu işler.

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | İkinci Yarı | 23 Eylül

Beyler sinirlenmeyin yahu sene sonunda görecekler göreceklerini istedikleri kadar balıyla hakemle kazansınlar. Seneye ne olacakları belli ;) Şahsen fener maçlarını Libertadores kupası heyecanında izliyorum :)

.

Geri
Üst Alt