STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 23 Eylül | Maç sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | İlk Yarı | 23 Eylül

bende bakıyorumda GS A LAF ATMAK İCİN BÜYÜK BİR CABA icerindesin. psikolojin felanmı bozuk hayırdır:)

Futbol anlamında bozuldu

Galatasaray'ın futbol oynamadığı zaman futboldan zevk almıyorum ve diğer Galatasaray'lıların fenerle yatıp fenerle kalkmasını hazmedemiyorum

Galatasaray'ın su icinde bulundugu duruma çare aramak yerine Fener maçlarında fener gol yesin diye dua ediyorsunuz.

Moral bozucu.

Boş beleş bir ilk yarı oldu.

Galatasaray heyecanlandırmıyor ki.

Zorlasaydın birazdaha.

Bu arkadaşa takmayın arkadaşlar garip bir varlık.Galatasaraylı görünümlü fakat fb yi övmeden bir konuya fb yı sokmadan duramayan bir arkadaş.Yüzde 55 fb li 45 Galatasaraylı heralde.

Futbol anlamında bozuldu

Galatasaray'ın futbol oynamadığı zaman futboldan zevk almıyorum ve diğer Galatasaray'lıların fenerle yatıp fenerle kalkmasını hazmedemiyorum

Galatasaray'ın su icinde bulundugu duruma çare aramak yerine Fener maçlarında fener gol yesin diye dua ediyorsunuz.

Moral bozucu.

Hocam az sakin 11 yeni oyuncu katıldı.

5-6 yeni transfer ilk 11 oynuyor , kaldı ki karabük deplasmanında 80 dk'ya yakın 10 kişi oynuyorsun hem riera çıkıyor 4-4-2 oynıyacağız diye sevinirken sisteminin alt üst oluyor az sabır yahu ne kadar acımasız şekilde eleştiriyoruz şu takımı anlamıyorum.

Galatasaray heyecanlandırmıyor ki.

İşte bu.

Kendilerini Galatasaray fanatigi sanan adamlar Fener maçlarında heyecanlanıyor bu dile getirildiginde ezik olunuyor kus olunuyor.

Son 2 sezondur fener'le yatıp fener'le kalkıyorsunuz fenerbahcenin konularına daha fazla mesaj atıyorsunuz nedir bu fenerbahçe sempatizanlıgı ?

bu Amrabat mıdır ne karın ağrısıdır, adam Milli Takım kalecisine doldur boşalt yapıyor, komik!

Hocam az sakin 11 yeni oyuncu katıldı.

5-6 yeni transfer ilk 11 oynuyor , kaldı ki karabük deplasmanında 80 dk'ya yakın 10 kişi oynuyorsun hem riera çıkıyor 4-4-2 oynıyacağız diye sevinirken sisteminin alt üst oluyor az sabır yahu ne kadar acımasız şekilde eleştiriyoruz şu takımı anlamıyorum.

Abi ben takımı eleştirmiyorum daha ben bu forumda fenerbahce'nin bu kadar konusulmasına anlam veremiyorum Galatasaray forumunda fenerbahce konuları daha cok tutuluyor bu soruyorum adamlar kabullenmedigi gibi bide beni fenerlilikle sucluyor.

İşte bu.

Kendilerini Galatasaray fanatigi sanan adamlar Fener maçlarında heyecanlanıyor bu dile getirildiginde ezik olunuyor kus olunuyor.

Son 2 sezondur fener'le yatıp fener'le kalkıyorsunuz fenerbahcenin konularına daha fazla mesaj atıyorsunuz nedir bu fenerbahçe sempatizanlıgı ?

tamam bende antuya uye olum en iyisi:)

45 Dakikayi Komple izledim ve bekledigim gibi cok kötü bir Kayseri... Mac tahminim 1:3 dü ve öyle bitecekte sanirim...

Inanin bana Fenerbahce Tam Kadro gelse bu Kayseri ye 5-6 tane sallardi.. Bu Kötü Fenerbahce bunu yapabilirdi..

Ben bukadar acik veren Kayserispor görmedim.. Okadar eksikleri ile Fenerbahceye karsi baya zorlanan ve Pozisyon bile üretemeyen Kayseri....

Ayrica Kayserispor formasi altinda bir Fenerbahceli 11 numara var sanirim...

Bu arkadaşa takmayın arkadaşlar garip bir varlık.Galatasaraylı görünümlü fakat fb yi övmeden bir konuya fb yı sokmadan duramayan bir arkadaş.Yüzde 55 fb li 45 Galatasaraylı heralde.

bak işte ben nedir bu fener sempatizanlıgı diyorum sen beni fenerlilikle sucluyorsun. :o

bak işte ben nedir bu fener sempatizanlıgı diyorum sen beni fenerlilikle sucluyorsun. :o

Nedir bu Galatasaraylı sempatizanlığı aramıza bizim gibi sızmanın anlamı nedir?

tamam bende antuya uye olum en iyisi:)

Serdar abi öyle birsey demedim uzun zamandır bu forumdayım ama fenerbahce maclarında heyecanlandıkları kadar Galatasaray maclarında heyecanlanmıyorlar neden diyorum ?

Abi ben takımı eleştirmiyorum daha ben bu forumda fenerbahce'nin bu kadar konusulmasına anlam veremiyorum Galatasaray forumunda fenerbahce konuları daha cok tutuluyor bu soruyorum adamlar kabullenmedigi gibi bide beni fenerlilikle sucluyor.

İnter için dua topiği :D onların da pek bir farkı yok bence.

Forumda ki arkadaşlarımızı şike yapıp üstünün örtülmesi ve hatta adamların mağdur edebiyatı yapar konuma geçmesine sinir olup hırs yapmışlar diye düşünüyorum , ki ben öyleyim şuan onların yenilmesi beni en çok sevindiren konu olur maç ayrımı olmaksızın . Benim gibi düşünenler vardır muhakkak.:)

burda bütün maclara yorum yapılıyor. beşiktaş macınıda trabzon macınıda yorum yapılıyor. onların formunada bak herkeste bu var. her ülkede var. almanyada bile rakiplerinin yenilmesine bakarlar. romanın relamadridi elemesi sonucunda barcelona taraftarı bırak formu teşekkürler roma diye pankart actılar stadda. eger herkes böyle sempitizan oluyorsa ben öyleyim:)

Geri
Üst Alt