STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 23 Eylül | Maç sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | Maç sonucu | 23 Eylül

İkili tartışmaya girmeyin beyler.

Bu aksamki macıda izledikten sonra türk futbolu bitmistir benim icin bu kadar yerlerde surunen 1 lig olamaz . Eli belinde ayakta uyuyan feneri bile yenemiyorsa bu kayseri yazıklar olsun adamlar 90dk boyunca hicbisi yapmadan mac aldılar resmen bu kadarmı kly olur lanet olsun

Pardon Sayın Modlar,Kendimi savunmak zorunda kaldım:)

Fenerbahçe geçtiğimiz yıllarda takımları, oyuncuları ve başkanları aldı, bu yıl da hakemlere dadanmışlar anlaşılan.

fb nin şike yapmasına gerek yok ki. Bu sene şikeyi federasyon yapıyor hakemleri fb maçlarından önce ayartmıyorsa federasyon bişey bilmiyorum. Bu federasyon gitmedikçe şampiyonluk hayal bize ama bundan eminim ki 3-5 aya kalmayacak bu sezon bitmeden bu federasyonu UEFA fesh edecek

bu fener bu sansla sampiyonlugun en büyük adayı arkasındada mhk ile tff oldukdan sonra bu sene türkiye kupasınıda alırlar bunlar

Volkan Demirel : Geçen hafta söylediklerim için çok üzgünüm yanılmışım.Hakemler gerçekten müthiş umarım böyle iyi oynamaya devam ederiz.

orhan samin eli nerde, kolu nerde, ne isi var orda, bence kesinlikle penalti.

ayrica genel olarak, ceza sahasinda, carpmis, kasti, degil falan, hic ugrasmasinlar, ele dokundu mu top, direkt penalti calsinlar.

topcularda dikkatli olsun

Fener-Antep maçında ceza sahasında Antepli oyuncunun eline çarpmıştı top ve penaltı verilmemişti. Spikerler hemen "MHK'nın kurallarında, el kasti olmasa da hacim kazanarak topu kesiyorsa net penaltıdır" demişlerdi ama bu maçta gıklarını çıkarmadılar. Net penaltı ikisi de.

news_manset_resim_u0_var00001.jpg

Şeref yoksunu herifler..

Bu ne arkadaş ya bu ne ya ?? !!

Bunun izahı falan yok ya ! Kimse masal anlatmasın arkadaş !!!

Bu lig bitmiştir !!!

hehe rıdvana ba adamlar 10 puan alana kadar anaları ağlamış tekme tokat! maç kazanmış diyor. Şimdi ben şu 4 hafta da hiç maç izlemedim bi diyin hele fener tekme tokat yiyerek yenmiş öle mi :D Rıdvan şu hayatında yaptığın en doğru karar yorumculuğu falan bırakıyorum demen di.

Cevap: STSL 11/12 H:4 | Kayserispor 0-1 Fenerbahçe | 23 Eylül | Maç sonucu

ise bak ya daha ligin basinda havlu atar gibi olduk simdi isin yoksa febeyi takip et 30 hafta .... bu mactada olmadi, bir dahaki maclari umarim bu pazardir :) , bu balla yine kazanirlar lan bunlar.

Beyler Fener kazandi diye herkez kizgin, evet, Fener harbiden top mop oynamiyor, sadece mucadele ediyor hepsi bu..

Ama sunu unutmamak gerekir sonucta adamlar elllerindeki cogu oyuncuyu tuttu fakat aslari sakat oldugu icin oynamiyo, bana kizacaksiniz belki ama Emre yok Topuz yok Gg yok Selcuk yok..Hele Emrenin yoklugu muazzam belli oluyor.Adamlarin gecen sene as oynayan oyunculari yok, demek istedigim oki, evet cok kotu oynayarak 10 puan aldilar, ama simdi araya 1hafta kadar bir zaman giriyor ve as oyuncularida donecek, onlar geldikten sonra nasil olacak o onemli..Ama adamlar lesh futbolla ilk 4 haftayi 10 puanla kapatti.

Hakem'de cok kotuydu Bilica'nin net penaltisini vermedi heralde gecenki macin etkisinde kalmislar

Gecen mactaki son dakika golünün diyetini ödettiler sadece. Yinede Kayseri koparır bu macı diyordum. Tek diyecegim, papaz her zaman pilav yemez. Patlamak icin 14. haftaya kadar süreleri var. Aksi takdirde olacaklardan ne Galatasaray kulübü nede Galatasaray taraftarı mesul degildir.

Anadolu takımları satıyor maçlarını,bundan daha emin olamazdım.

ise bak ya daha ligin basinda havlu atar gibi olduk simdi isin yoksa febeyi takip et 30 hafta .... bu mactada olmadi, bir dahaki maclari umarim bu pazardir :) , bu balla yine kazanirlar lan bunlar.

fakat bu sefer rakip i.b.b değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum ? i.b.b ters takım büyüklere

Geri
Üst Alt