STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü - Galatasaray | 2 Ekim | 19.00

Biletin 13 TL olduğunu bugün öğrendim ama biletler tükenmiş :(

0-3 almalıyız bu maçı.

soylemeye korkuyorum ama en kolay macimiz olabilir.

dün ankamall gs store daydım çalışan eleman pazar günü 13.30 da fatih terim imza töreni için buraya gelecek dedi.

siyah antreman forması süper olmuş aldım ama kırmızı geldiğinde ondan da alacağım. Herkese tavsiye ederim.

Oha.Bu kadar rahatlık olmaz ama.Herkes 3 atarız,5 atarız,hırpalarız yha falan demiş ama göründüğü kadar kolay olacağını düşünmüyorum.Yeneriz ama kolay olmaz.

ziya doğan çıkış peşinde çok dikkatli ve hafife almadan ciddiyetle oynayarak alacağız inş. Yarın akşam açıkta yerimizi alacağız. Bilet bulamayanlar maratonda olacak herkes ordan alıyor mecburen.

Forumda yine Belediye maçından önceki hava hakim,bu lig kasap ligi beyler bu ligde kolay maç olmuyo..

Forumda yine Belediye maçından önceki hava hakim,bu lig kasap ligi beyler bu ligde kolay maç olmuyo..

Evet o maçtan önce yazılanlar ve sonrasındakiler aklıma geliyor valla bir endişe kaplıyor beni..

Bu maçı kazanırsak , üst üste maçlar alabileceğimizi görmüş olacağız , bu maç kesinlikle galibiyetle sonuçlanmalı inşallah alırız...

İnsallah maca kadar sakatlık falan olmaz,cok cektik bu sakatlık illetinden.(son 3 sene)

Klasik bir tabir olacak ama hakemi de yenmeliyiz.Deplasmanda maç almamız lazım,Arena'da zaten öyle veya böyle alırız çoğu maçı

Doğru sölüyosun birde şöle birşey var bu anadolu kulüpleri özellikle bu sene bize karşı ölümüne oynayacaklar sebebide bu; şike soruşturması süresince verdiğimiz mücadele malum hepsi Aziz'in paralı askerleri ve gör bak bizim oyunculara karşı hepte sert oynayıp onları yıldrmaya çalışacaklar umarım ki hakemde paralı asker olarak görev almazda sertliğe müsade etmez..

Ankaragücü taraftarı bizim biletlerimizden de satın almış galiba.

Ankaragücü tribünlerinden alsın gidicek olanlarda maca artık, nasıl olsa tamamen dolduramazlar, Gs taraftarına yakın köseye gecip rahat rahat izlersiniz.

İyi bir oyunla kazanmalıyız. Skor önemli değil. İyi oyun taraftarı tribünlere çekecektir ve böylece serimiz devam eder.

Geri
Üst Alt