STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü - Galatasaray | 2 Ekim | 19.00

Maçı Ankaragücü Tribününde izleyecekler dikkatli olsun .

Galatasaray taraftarlarını bir hata yapıp kendi tribünleri dışındaki tribünlerden bilet almama konusunda uyarıyoruz, olacaklardan taraftarlarımız sorumlu değildir.

"Sol Kapalı tribün lideri, Fero Dayı"

Başarılar Galatasaray 'ımıza.

Melodan güzel haraketler bekliyorum :D

Galatasaray taraftarlarını bir hata yapıp kendi tribünleri dışındaki tribünlerden bilet almama konusunda uyarıyoruz, olacaklardan taraftarlarımız sorumlu değildir.

Hepinizi o stada gömecez inşallah dayı mayı sökmez bize...

çok galatasaraylı olacak sıkıntı olmaz zaten a.gücü taraftarının çoğu gelmeyecekmiş.

önce abisine (AG) haftya kardeşine (bursa) :D ;)

oh ne güzel , gelmeyin dedin ya tamam istediğini yaparsın millete...Fero Dayıymış ! O DAYIYA DAYARLAR DİKKAT ET..

İlla ki ağzımızı bozacaklar .

Muslera

Eboue-Zan-Ujfa-Hakan

Melo-Selçuk

Engin

Kazım-Elmander-Riera

ziya doğan'ın td olduğu bir ekibi hava da, kara da, evire çevire, her galaksi de eze eze yeneriz! Yr'nin en kötü td'lerinden bir tanesi!

Bilet konusunda yardımcı olabilecek var mı gencolar ?

Hepinizi o stada gömecez inşallah dayı mayı sökmez bize...

oh ne güzel , gelmeyin dedin ya tamam istediğini yaparsın millete...Fero Dayıymış ! O DAYIYA DAYARLAR DİKKAT ET..

İlla ki ağzımızı bozacaklar .

Adamların tribününe Galatasaray forması ile girersen olacaklardan kimse sorumlu olmaz . 19 Mayıs Stadında gidipte Ankaragüçlülere kafa tutarsan sonuçlarına katlanırsın . Çoğu zaten hayattan bağını koparmış kafaları güzel geliyorlar stada tadsız olaylar yaşanır .

Bilet konusunda yardımcı olabilecek var mı gencolar ?

Maç günü stadda ki gişeden al . Galatasaray tribününe bilet yok ancak Ankaragücü tarafından bilet bulursun .

ziya doğan'ın td olduğu bir ekibi hava da, kara da, evire çevire, her galaksi de eze eze yeneriz! Yr'nin en kötü td'lerinden bir tanesi!

%100 katılıyorum :D ne zaman bir teknik direktör sezon ortasında takımdan kovulsa onu getiriyolar sezon sonunda oda gidiyor :D Süper Ligde Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe hariç tüm takımları çalıştırmıştır herhalde :D

Tabiki de Ankaragücü tribünlerine sarı-kırmızı gitmek aptallıktır, ancak dikkat cekmeden cok rahatca girilir , mac izlenilir ve cıkılır.

Bu arada Fero Dayı ne ahaha :asd: Buna saygı duyanlar, abi abi diye yalayanlar da vardır şimdi. :D

o kim la kurtlar vadisinden mi çıkmış :) allah aşkına olay çıkarsınlar lutfen yalvarıyorum :D :D ankaragücünü şike tavrından ötürü takdir ederken böyle saçmalıklar yapmalı garip :D ayrıca bu ülke muz cumhuriyeti değil orada birinin canı yansa dayı mayı dinlemezler rahat olsun

o kim la kurtlar vadisinden mi çıkmış :) allah aşkına olay çıkarsınlar lutfen yalvarıyorum :D :D ankaragücünü şike tavrından ötürü takdir ederken böyle saçmalıklar yapmalı garip :D ayrıca bu ülke muz cumhuriyeti değil orada birinin canı yansa dayı mayı dinlemezler rahat olsun

aslinda 100 kisi basacaksin ankaragücü stadini, fero dayi'nin da kalemini kiracaksin: biz racon kesmeyiz, kafa keseriz diye :D

Türkiye'de tribün grupları, liderler falan genellikle moron tipler. Allahın piskopatları, hiç bi idealleri amaçları yok, eminim takımları da umurlarında değildir sadece olay çıkarmak için 3-5 küfür etmek için tribündeler.

Ben 2-3 sene oldu bi Ankaragücü maça gittim,gitmez olaydım.Adamlar buz parçalarını alıp kafamıza attılar tutturunca da gol atmış gibi sevindiler.Şu ana kadar nerden baksan 20-25 maça gitmişimdir ama Ankaragücü taraftarı gibi amaçsız taraftar görmedim.

Ben 2-3 sene oldu bi Ankaragücü maça gittim,gitmez olaydım.Adamlar buz parçalarını alıp kafamıza attılar tutturunca da gol atmış gibi sevindiler.Şu ana kadar nerden baksan 20-25 maça gitmişimdir ama Ankaragücü taraftarı gibi amaçsız taraftar görmedim.

ahahahaha

Geri
Üst Alt