STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü 0-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Ankaragücü - Galatasaray | 2 Ekim | 19.00

rahat geçeriz.

Şeref aydın... :

Burak Yılmaz

bu adam bir gun parcalimizi giyip sampiyonluk yasayacak ya bakalim ne zaman..

Srfydn | Galatasaray Sözlük Blog Sayfası

Ara transfer doneminde buraqı mı alıyoruz acaba...? :)

Ankaragücü-Beşiktaş maçında gitmiştik arkadaşımla. Arkadaşım Beşiktaşlı o sene şampiyon olmuşlardı, Denizli dönemi. Bana da şamata olsun zaten.

Neyse arabayı Bahçelievler'e bırakmıştık, Sol kapalı tribündeyiz bir de tam o dayının yeri :asd: Sol kapalı her zamanki yerindeee kalplerdee göklerdee bu alemde kral biziz bak iştee diye bağırdık falan neyse :) 84. dakika gibi çıkalım dedi, 2-0'dı zaten durum.

Çıktık dedik Bahçeli'ye taksiyle dönelim, ama taksi yok, sonra baktık bir tanesi kaptırmış geliyor süratli nasıl. El kaldırdık, böyle acı bir frenle durdu adam bizi aldı ve bir anda gaza abanıp devam etti. İşte arabada muhabbet falan, anlattık arkadaş Beşiktaş'lı ben Galatasaray'lıyım falan. Taksicinin yorum şu olmuştu;

Abi zaten sizin tipinizden duruşunuzdan anladım Ankaragücü taraftarı olmadığınızı o yüzden durdum da aldım, yoksa imkanı yok durmazdım.

Burak Yılmaz mı ! Olamaz...

Şike yapanlara ve göz yumanlara madem baş kaldıramıyoruz, yarın ki maça siyah formayla çıkın da tepkimiz net olsun. Hatta tüm deplasman maçlarına siyah formayla çıkın.

Şike yapanlara ve göz yumanlara madem baş kaldıramıyoruz, yarın ki maça siyah formayla çıkın da tepkimiz net olsun. Hatta tüm deplasman maçlarına siyah formayla çıkın.

5. hafta ve 4 haftadır parçalı giyiyoruz :D

ligin en zayıf takımlarından karabükü yenemedik şimdi de ligin en zayıf takımı ankaragücü ile oynayacaz galip gelemezsek sezon ile ilgili tüm umutlarım bitebilir

valla burak yilmaz muthis olur, keske gelse

Kesin almamız lazım maçı tabiki.

Engin Baytar için de gelmesi mümkün ama ne zaman olur bilemiyorum demişti. Burak da olabilir ama ben şahsen hiç istemem Burak'ı. Futbolculuğu ve kişiliği bize yakışmaz. Umarım yanılırım.

Burak Yılmaz iyi olur.Modern zamanların Arif Erdem'i.

Burak Yılmaz iyi olur olmasına da bu sene almayız.İleri ki senelerde olabilir.

Burak Yılmaz neden iyi olur? Çok iyi anlaştığı Selçuk İnan biz de. Devre arası transfere göre gayet iyi olur. Ama Trabzonspor'un bırakacağını sanmıyorum. Kaldı ki Sercan Yıldırım var biz de. Bu söylentiyi çıkaran, ortalık karışsın istemiştir ve keyifle izliyordur şuan.

burak sözleşme uzatmadımı?

4 yıllık mı ne Selçuk bize imza atar atmaz o yeniledi.Şeref heycan yaratmak istemiş.Malum bayadır konuşulmuyor.

galiba sözleşmede belli bir miktarı getiren alır maddesi var

Geri
Üst Alt