STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | Maç Sonucu | 1 Ekim

o degil de bu fenerliler gece basini yastiga koyduklarinda hic mi kendilerini kötü hissetmiyorlar. Adamlarin her macinda sike var. Saka gibi...

2 haftada maça direk etki....kaleci ilk golde ne yapmak istedi yadan neden topu tutamadı?biri mantıklı açıklama yapabilirmi?

2 hatfadır ellerle gidiyolar o elleri birileri biryerlerine sokar

2 haftada maça direk etki....kaleci ilk golde ne yapmak istedi yadan neden topu tutamadı?biri mantıklı açıklama yapabilirmi?

aciklamasi cok basit, buyur:

para.jpg

şimdi bi sonraki maçlarında tartışmalı bi pozisyon olsa da fenerin aleyhine karar verse hakem ve fener puan kaybetse...neler olur bi düşünün...bu haftaki iki tane kırmızı kartları rakibin verilmeyen penaltısı hiç olmamış gibi ağızlarından salyalar akarak ''federasyon bizi doğruyor hakemler bize yanlı davranıyor'' diye kusmazlar mı? kusarlar.neden çünkü bunlar fenerbahçeli..neden çünkü bunların alayı utanmaz alayı şerefsiz...

ulan bide bize karşı yatın ne olursunuz ya!

Ulan bunlarda da ne tohum varmış yeşillendire yeşillendire bitiremediler tarlaları:D

"Tribünden bahsedecek olursak, goller sonrası pınarbaşı vs. yerine "futbol şiddettir futbol holiganlıktır" ritüelinin yapılması, tüm tribünlerin katıldığı "bu maçta şike var" ve "şike şike şampiyon" ironileri eğlenceliydi. "

TD forumundan bir fenerbahçelinin mesajı. Şike ile ilgili tezahurat vb yasaktı ya hani.

Görelim bakalım hak hukuk yine gak kuk mu olucak fb'ye karşı MALİ..

Sizin liginizede, sadece futbolunuzada, hakemlerinizede, fedarasyonunuzada ...

Yazıklar olsun...

fener bu sene çok kötü oynuyor 2-3 haftaya kalmaz müthiş bir düşüşe geçerler herhalde.

bugün ibb'nin hakkını yedi hakem.
fener zaten leş oynuyor. daha nekadar düşcek bu takım. rakibin kalecileri ve hakemler öyle bir yardım ediyorki adamlar ayaga kalkıyor. gecen hafatki canerin atttıgı gole bakın. kaleci üstüne gelen topta sacma sapan şeyler yapıyor. bu macta stochun vurdugu topun hızı sadece 77 km. ama bu dallama kaleci bu golü elindenin yanından yiyor. günahını almiyim diyorum ama gecen seneki haller var gene bu kalecilerde ve hakemlerde. cristianın yaptıgı penaltıyı nasıl vermez. orhan şamla gökhan gönülü pozisyonları net görüp faul veren hakem nasıl 2. sarı kartları cıkarmaz. başlayacam böyle lige. bu herifler karı gibi top oynarken oyunlar dönüyor macta. ama allah belalarını gene verecek. bizim evirip cevirip yenmemiz lazım bunları. hakemler sıkıyorsa şerefsizlik yapsın. benim yapacagım şeyler degil ama holiganlık yaparım o macta sahaya inerim okadar sinirliyim bu şerefsiz hakemlere.

fenerin oldugu yerde mantık araman yanlış. artık şike serbest. hakemlerin zaten hic sucu yokmuş. daha şike kimse yapamazmış. bunlar birde magduru oynuyorlar. futbolcuları cıkıp olmayan onur mücadelesinden bahsediyor. sen mantıktan bahsediyorsun!!!

TD forumundan bir fenerbahçelinin mesajı. Şike ile ilgili tezahurat vb yasaktı ya hani.

Görelim bakalım hak hukuk yine gak kuk mu olucak fb'ye karşı MALİ..

Ek olarak dakikalarca Trabzon a küfredildi.

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | 1 Ekim | Maç Sonucu

ben su ridvana fena taktim. manisa macindan sonra yazisinda, hakemlere yuklendi. o da millimlik ofsayit pozisyonu icin.

ama kayseri ve belediye maclarindaki verilmeyen penaltilarden hic bahs etmiyor. kimse bana ridvan objectif diyemez.

ben su ridvana fena taktim. manisa macindan sonra yazisinda, hakemlere yuklendi. o da millimlik ofsayit pozisyonu icin.

ama kayseri ve belediye maclarindaki verilmeyen penaltilarden hic bahs etmiyor. kimse bana ridvan objectif diyemez.

Rıdvan başkanları gibi bırakıyorum deyip akşama programa çıkan dönek biri.+fenerbahçeli:o

bizim de kesin kazanmamız lazım. bunlar alıp gidecek öyle böyle. sonradan toparlanmak için vakit bulamayabiliriz.

Alıp gitseler ne olur.Şikeci şampiyonları clyede almıyorlar artık.E şampiyonluklarına kendilerinden başka inananda yok neye yararki kuru lafta şampiyonluk.Rakiplerle dalga geçemeyeceksin clye katılamayacaksın neye yarar yani.Saçmalık resmen boş yere kazanıyorlar.Tek karı spor yapmış oluyorlar boş boş duracaklarına.

Rıdvan başkanları gibi bırakıyorum deyip akşama programa çıkan dönek biri.+fenerbahçeli:o

nihat ozdemiri de unutma..bu sene kacti, geri geldi.

asena, azize, ozdemir, ridvan...

bu sene döneklik kupasi kime verilir sizce...

Ligi süpürüp götürecekler belli oldu.

Geri
Üst Alt