STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 2-0 İ.B.B | İkinci Yarı | 1 Ekim

su ibb'ye yenildik ya, daha da bisey demiyorum. IBB de hic bi numara yok, yeter ki sen oyna, tabi sike olayi ayri mevzu, bu sikeciler cerkezköyspor la bile oynasa sike yaparlar, böyle serefsizler bunlar iste.

ama IBB'ye karsi bizi rezil rüsva edenlere de yaziklar olsun diyorum.

Bu kadar taraflı bir hakem yönetimi görmedim. Bizimle oynadığında bile bu kadar net çıkmamıştı ortaya hakemler.

orhan şam neden ilk yarı 2. sarı karrtan atılmadı. sarı kartı olmasaydı göstercekti. bu hakemlere güvenmiyorum. zaten bu hakeminde adı cıkmıştı. bu şerefsiz hakemimn torpille avrupada hakemlik yaptıgını düşünüyorum.

Adamlar bal mal alıyorlar maçı, yapcak bi sey yok.

fb_sike_futbol_24197350837.jpg

su ibb'ye yenildik ya, daha da bisey demiyorum. IBB de hic bi numara yok, yeter ki sen oyna, tabi sike olayi ayri mevzu, bu sikeciler cerkezköyspor la bile oynasa sike yaparlar, böyle serefsizler bunlar iste.

ama IBB'ye karsi bizi rezil rüsva edenlere de yaziklar olsun diyorum.
ilk yarı tek kale oynuyordu bu belediye. fener kaleye gidemiyordu. fener 2. yarıda aynı. ama nedense pas vermeye calışmıyorlar. pozsiyonlar kactı. kalecilerin katkısıyla fener yeniyor şuan

orhan şam bi pozisyonda arkadan doka'yı düşürdü ilk yarı.üstüne dünyanın faulü oldu gene görmüyor gene görmüyor ulan :- )

Çocuklara bilerek yenilirler ya üzülmesinler diye, Fener gelecek sene Bank Asya'da olacak diye şimdi mutlu olsunlar diye yenilelim diye mi karar çıktı acaba Kulüpler Birliğinden.

Bu sene eğlensinler biraz :asd:

Vay anasını be. Maç döner inşallah.

Ben böyle pislik bir takım görmedim,bilmiyorum.Taraftarından,yöneticisine,oyuncusuna,medyasına...Hepsini çok güzel anıyorum.

Bu ülkenin futbolunu digitürk yönetiyor, decoder satmak için demek ki feneri ligde tutmak yetmedi ,şampiyonluk yarışınında içinde tutacaklar.Hatta şampiyon yapılacak bak gördünüzmü adamlar şike yapmamışlar.Onca yıldızlarını satdılar yinede şampiyon oldular.

Yanarım savcıya yanarım, garibim bu işi temizleyeyim dedi bir baktı ekmeğinden olacak.ortalık pislik dolu ama her yerde.

Doka da boş bi oyuncu.

ligtv spikerleri de fb yalakaligi yapiyorlar!

Bir kere de bize yatsa şu İBB.

yazıklar olsuuuuuuuuuuuuunnnnn

Bu ülkenin futbolunu digitürk yönetiyor, decoder satmak için demek ki feneri ligde tutmak yetmedi ,şampiyonluk yarışınında içinde tutacaklar.Hatta şampiyon yapılacak bak gördünüzmü adamlar şike yapmamışlar.Onca yıldızlarını satdılar yinede şampiyon oldular.

Yanarım savcıya yanarım, garibim bu işi temizleyeyim dedi bir baktı ekmeğinden olacak.ortalık pislik dolu ama her yerde.

:005:

3-0 Gökhan yazdı.

Geri
Üst Alt