STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | 1 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 3-2 İ.B.B | İkinci Yarı | 1 Ekim

Kaleci eksik kromozomlu.

3 kisilik baraj ve barajdaki adam hava atliyor. christianin sutu tam oradan kaleye gidiyor. lanet olsun böyle bir lige

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | 1 Ekim | Maç Sonucu

Beyler halen siz süper lig mi izliyorsunuz ?

Gidin afrika da bir lig izleyin daha iyi. Tiyatro izlemeyin yani.

Bu sene feneri şampiyon yapacaklar.

Senaryo şu ; "Bakın fener geçen sene hakkı ile şampiyon oldu" diye ortama oluşturup feneri düşürmeyecekler.

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | Maç Sonucu | 1 Ekim

Hakem çok kötüydü bu aksam nedense hep Cüneyt Çakır var maçlarda. :SS:

Maçın özeti fener şikeyle hakemle rahat kazandı. Bu galibiyetler haram zıkkım olsun. Satılık cüneyt çakır sizin olsun. Burayı okuyan bütün fenerliler takımınız şikeci ve şerefsiz. bugün net 2 tane kırmızıyı korkak ödlek cüneyt çakır çıkartamadı. Anca böyle kazanırsınız. Orhan ve Gökhan 90 dakika oyunda kaldıysa bu şikedir şike.

bazı filmler vardır ortalarına doğru sonunu anlarsınız ya eziyet gelir artık size onu izlemek. fener maçları daha beter oluyor artık .. film başlamadan sonunu biliyoruz artık. ilk 10 sayfa okunursa anlaşılır ne demek istediğimde

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 4-2 İ.B.B | İkinci Yarı | 1 Ekim

Maçı izleyemedim ama cidden şike olduğu bariz bir maçsa gerekli açıklamalarla beraber UEFA'ya mail atabilirim.

Hakem + Kaleci + Can Arat. Bunlar kesin art niyetli olanlar. Diğerlerinin günahlarını almayayım, zira alırsam baya bi yüklenmiş olurum, şike basit bi günah değil bence.

Can arat önce topu Fener ceza sahasından uzaklaştırdı sonrada frikikte topun üstünden atlıyor :D Takımları karıştırdı gene

bizim de kesin kazanmamız lazım. bunlar alıp gidecek öyle böyle. sonradan toparlanmak için vakit bulamayabiliriz.

268835_239430212751539_116921181669110_926467_1875932_n.jpg

Pana Film sundu.

mission complated

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 3-0 İ.B.B | İkinci Yarı | 1 Ekim

bu lesh fb yi hem evde, hem deplasmanda saha ya gömmesek, bende gs'ligi birakiyorum artik arkadas!

bu kadar pislikli bir lig olabilir mi?!

fb en az 2 kirmizi görmeliydi. ibb nin penaltisi yenildi vs. vs.!

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 3-0 İ.B.B | İkinci Yarı | 1 Ekim

bu lesh fb yi hem evde, hem deplasmanda saha ya gömmesek, bende gs'ligi birakiyorum artik arkadas!

bu kadar pislikli bir lig olabilir mi?!

fb en az 2 kirmizi görmeliydi. ibb nin penaltisi yenildi vs. vs.!

biz yine her fb derbisindeki gibi onlardan daha iyi oynarız daha çok pozisyon buluruz ama bazı güçler bize yine mani olur her sene olduğu gibi geçiniz derbiden de umudum yok

Cevap: STSL 11/12 H:5 | Fenerbahçe 3-2 İ.B.B | İkinci Yarı | 1 Ekim

Hakem+İBBnin kalecisi, fenerin galibiyetinin özeti bu. Ama benim bir teorim var eğer bu teori tutarsa fener ligi 1. bitirip, playoffta şampiyon olamayacak. Bu onlara evlat acısı gibi koyacak.

Beyler halen siz süper lig mi izliyorsunuz ?

Gidin afrika da bir lig izleyin daha iyi. Tiyatro izlemeyin yani.

Bu sene feneri şampiyon yapacaklar.

Senaryo şu ; "Bakın fener geçen sene hakkı ile şampiyon oldu" diye ortama oluşturup feneri düşürmeyecekler.

bizim takim takim olsa, istedigi kadar sike yapsinlar, yine sampiyon oluruz, ama bizim takim takim olmadigi icin, istedigi gibi at kosturuyorlar serefsizler, sonra bir de bizim takimin lesh oyununu görünce cildiriyorum.

Bu adam neden veremedi kırmızıyı. Arkadaş bu kadar da belli edilmez ki ya. Ayıp gerçekten ayıp.

Hayırlı olsun iyi şike :asd:

Geri
Üst Alt