STSL 11/12 H:6 | Galatasaray 2-1 Bursaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:6 | Galatasaray - Bursaspor | 19.00 | 16 Ekim

Durum onu gösteriyor..Terim sanırım iyi giden onbiri bozmak istemiyor.Bir istikrar yakalamak istiyor olabilir. Buda uyum açısından çok iyi oulr.

Elmander Hollanda maçının yıldızıdır.

Tek forvet mi oynadı o maçta?

(bilmediğim için soruyorum)

Riera yı almayalım demiştim.bonservisi neysede yıllık ücreti fazla medya birkaç hafta sonra laf eder..

Riera yavaş bi topcu yani kazım sağda iken solda en azınadn Sercan hızında biri olmalı demiştim.Riera akıllı paslar yapabilen bir oyuncu ama formdayken.formda değilse sahada olup olmadıgı bile belli olmuyor.

Riera yerine podolskiyi almamamız rezalet bence

Beyler, bugün üstüne Bursaspor bayrağı gerilmiş bir Citroen C5 görürseniz sakın taşlamayın. :asd:

Onlar benim kuzenlerim :)

Bu arada demin bir fotoğraf çektim, evdeki havayı anlatıyor bugün. Ayrıca tek kaldım lan o kadar kişi arasında. :ays:

425244471.jpg

2-0 alırız.

Goller:Riera,Elmander

Stada metro girişi hariç başka biyerden ulaşma imkanı varmı?

Riera yı almayalım demiştim.bonservisi neysede yıllık ücreti fazla medya birkaç hafta sonra laf eder..

Riera yavaş bi topcu yani kazım sağda iken solda en azınadn Sercan hızında biri olmalı demiştim.Riera akıllı paslar yapabilen bir oyuncu ama formdayken.formda değilse sahada olup olmadıgı bile belli olmuyor.

Önceki sayfada da dediğim gibi, formu yüksek de olsa akıllı paslar yapamaz bu gidişle. Sebebi de Elmanderdir. Kazım, Selçuk, Melo da bu listeye zaman zaman dahil edilebilir hücuma destek açısından. Neden Elmander? Çünkü çok yavaş, akıllıca pas atma olanağı tanımıyor Riera'ya. Forvette Sercan veya Baros oynasa, ya da Kazım yerine Sercan, Elmander yerine de Baros oynasa, Riera'nın akıllıca pas atma olanağı artacaktır. İkisi de oldukça hareketliler ve özellikle Baros çok zeki. Oyunu iyi okuyabiliyor, Riera ile de iyi anlaşır. Elmander gibi olduğu yere çakılı kalmıyor bu iki isim, veya Elmander gibi defansın içinde durmuyorlar. Çok rahat boşa kaçabilir bu isimler. Riera 2-3 maç önce oyundan alınırken bişeylere tepki göstermişti sinirlenmişti, neden olduğunu sorduğumda da forumdan bi arkadaş "takım arkadaşlarına kızıyor olabilir" demişti. Ondan sonra önceki maçlarımızı da seyrederek karar verdim ki sorun Riera'da değil. Hücum hattımızda, ve onu bilinçsiz olarak alanlarda. Elmander oynayacaksa Riera'nın performansından fazla bişey beklemeyin.

Bursasporun bu formasi guzelmis, forma koleksiyonu yapiyorum, alsammi acaba

Geçen sezon hatirliyorsaniz, iyi baslamistik Bursaspor maçina kadar, iyi oynamistik ama adamlar 2 gol atmisti ve Volkan sen beni deli etmisti, ins'Allah oyle birsey olmaz da bir galibiyet serisi yakaliyalim

Arada 5-6 milyon euro bonservis farkı vardı. Ama futbolcuların yaşlarını da gözönüne alınca Podolski için o fark verilmeliydi.. Yönetim biraz cesur olmalıydı.

Hem menajerle hem de Köln kulübüyle anlaşma sağlanamamış. :o Yönetime sallamayın bu meselede de. Podolski "gelecektim ama kulübümle anlaşamadılar" dedi. Köln fiyatı uygun bulmuştur, ama yine de bırakmak istememiştir böyle düşünün. 10 milyona kadar çıkmışızdır herhalde, 10dan fazla da edeceğini sanmıyorum zaten. Ama adım gibi eminim ki yönetimin Podolski ile ilgili bir hatası yok.

Önceki sayfada da dediğim gibi, formu yüksek de olsa akıllı paslar yapamaz bu gidişle. Sebebi de Elmanderdir. Kazım, Selçuk, Melo da bu listeye zaman zaman dahil edilebilir hücuma destek açısından. Neden Elmander? Çünkü çok yavaş, akıllıca pas atma olanağı tanımıyor Riera'ya. Forvette Sercan veya Baros oynasa, ya da Kazım yerine Sercan, Elmander yerine de Baros oynasa, Riera'nın akıllıca pas atma olanağı artacaktır. İkisi de oldukça hareketliler ve özellikle Baros çok zeki. Oyunu iyi okuyabiliyor, Riera ile de iyi anlaşır. Elmander gibi olduğu yere çakılı kalmıyor bu iki isim, veya Elmander gibi defansın içinde durmuyorlar. Çok rahat boşa kaçabilir bu isimler. Riera 2-3 maç önce oyundan alınırken bişeylere tepki göstermişti sinirlenmişti, neden olduğunu sorduğumda da forumdan bi arkadaş "takım arkadaşlarına kızıyor olabilir" demişti. Ondan sonra önceki maçlarımızı da seyrederek karar verdim ki sorun Riera'da değil. Hücum hattımızda, ve onu bilinçsiz olarak alanlarda. Elmander oynayacaksa Riera'nın performansından fazla bişey beklemeyin.

Elmander biraz ağır ama farklı özellikleri var. İsveç Hollanda maçında Hollandayı neredeyse tek başına dağıttı. Baros-Elmander yan yana oynarsa sorun çözülecek.

En büyük sorun tek santraforla oynamamız. Özelllikle iç saha maçlarında Baros-Elmander ikilisiyle maça başlarsak rakibi gole boğarız. Yabancı kontenjanı Baros ve Elmandere göre ayarlanmalı. Gerekirse Muslera yedek başlasın ama bu ikili aynı anda sahada olsun.

Elmander biraz ağır ama farklı özellikleri var. İsveç Hollanda maçında Hollandayı neredeyse tek başına dağıttı. Baros-Elmander yan yana oynarsa sorun çözülecek.

En büyük sorun tek santraforla oynamamız. Özelllikle iç saha maçlarında Baros-Elmander ikilisiyle maça başlarsak rakibi gole boğarız. Yabancı kontenjanı Baros ve Elmandere göre ayarlanmalı. Gerekirse Muslera yedek başlasın ama bu ikili aynı anda sahada olsun.

Boldladığım kısım hariç katılıyorum. Eboue yedeğe çekilebilir. Ama Riera'nın iyi oynaması için Baros veya Sercan'dan biri şart. Veya daha hareketli bi Elmander.

Hollanda maçında Elmander tek forvet mi oynadı peki? Seyretmedim o maçı..

kazanırız :)

umarım yağmurlu hava kötü bi etki etmez oyuncularımıza

28 bine oynayacakmışız.Maçı izleme zevkim kaçtı.

---------------Muslera-----------------

Sabri--------Zan------Ujfa---------Balta

-------Baytar--Melo---Selçuk-----------

CKR 80-----------------------------Riera

-------------Elmander/Baros-------------

Elmander 2 asist yapti milli macta , Baros'ta ligde iyidi. FT böyle oynatir .

Maçın yıldızı Riera olacak beyler.

Boldladığım kısım hariç katılıyorum. Eboue yedeğe çekilebilir. Ama Riera'nın iyi oynaması için Baros veya Sercan'dan biri şart. Veya daha hareketli bi Elmander.

Hollanda maçında Elmander tek forvet mi oynadı peki? Seyretmedim o maçı..

Hollanda maçında tek santrafor değildi. Zaten tek başına olduğu maçlarda hiç bir takımın santraforu olamaz bence.

Galatasaray ne zaman tek santraforlu sisteme geçti o zaman düşüş başladı.

Hakan Şükür - Arif

Marcio-Arif

Necati - Ümit Karan

Ümit Karan- Hasan Kabze

Nonda-Necati

Hakan Şükür-Necati

vb.vb.... dizilişler Galatasaray'ın rakip takımlar üzerinde baskı kurmasını sağlıyordu. Ne zaman tek santrafor, arkasında 3 ofansif orta saha denen saçma sisteme geçtik düşüş de başladı.

28 bin mi ? :o

ibrahimseten İBRAHİM SETEN

2006 sezonu dolayısıyla G.Saray da Etik Kurulu'na sevkediliyor.. Muhtemelen bu hafta.. Ortalık çok karışacağa benziyor..

ibrahimseten İBRAHİM SETEN

2006 sezonu dolayısıyla G.Saray da Etik Kurulu'na sevkediliyor.. Muhtemelen bu hafta.. Ortalık çok karışacağa benziyor..

Dün çok yemiş işkembe dolmuş. İşkembeden sallamaya başlamış yine.

Geri
Üst Alt