STSL 11/12 H:6 | Galatasaray 2-1 Bursaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:6 | Galatasaray 2-1 Bursaspor | 16 Ekim | Maç Sonucu

aynen bencede podolski:) alicaz ama

Bu kadar yakın bir pozisyonda penaltıyı göremeyecek hakemler istemiyoruz. Penaltı yoksa niye sarı kart verilmedi.

podolski

drogba

ge-le-cek insallah ;)

macin genis ozeti yayinlandimi arkadaslar?

Muhabir:"Şu an her takıma 1 transfer hakkı verilse transfer yapmak ister misiniz?İsterseniz hangi mevkiye almak istersiniz?"

Fatih hoca:"Evet almak isterim hatta çok isterim ama mevkisini söyleyemem,çok belli olur."

sercanyildirim9 Sercan Yıldırım

Arkadaslar top donerek ve hizli geliyordu ben uzaklastirmak istedim ama ters tarafa gitti zemininde azizligine ugradim.herkesten ozur dilerm

1 dakika önce

Sercan Yıldırım

"Arkadaslar top donerek ve hizli geliyordu ben uzaklastirmak istedim ama ters tarafa gitti zemininde azizligine ugradim.herkesten ozur dilerm.Emin olun daha da iyi olacagim.bunun icin size soz veriyorum.bu macta tum arkadaslarimi icten kutluyorum.saygilar.iyi geceler..."

Twitter

Fatih Hocam artik lütfen Servet ve Gökhan Zan gibi oyuncularda israr etme..!!! Yakismiyor ya..

Muhabir:"Şu an her takıma 1 transfer hakkı verilse transfer yapmak ister misiniz?İsterseniz hangi mevkiye almak istersiniz?"

Fatih hoca:"Evet almak isterim hatta çok isterim ama mevkisini söyleyemem,çok belli olur."

Stoper,sol kanat veya Temmuz ayından beri istediği forvet olabilir.

Bu sene ilk defa Aslantepe de maç seyrettim.Valla hiç analiz yapamayacam galibiyetin keyfini çıkaralım:)

" G.Saray-Bursa maçında sahanın en kötüsü sahanın kendisiydi. " Twitterda yazmışlar. :)

sercanyildirim9 Sercan Yıldırım

Arkadaslar top donerek ve hizli geliyordu ben uzaklastirmak istedim ama ters tarafa gitti zemininde azizligine ugradim.herkesten ozur dilerm

1 dakika önce

Saglik olsun Aslanim. Gencsin daha. Ama puan kaybetseydik saglik olsun demeyebilirdim :) 2. goldeki topuk pasi cok güzeldi. Hatani telafi ettin böylece

Şansa bak Nobre sakatlanmış Fener maçında oynamayacakmış.

306313_10150327586978366_737143365_8196888_1145687421_n.jpg

Bugün karşımızda Bursa yerine farklı bir anadolu takımı olsaydı bu maçı çok farklı alabilirdik..Belki hüseyin göçek denen şahsiyetsiz olmasaydıda farklı olabilirdi fakat çokda pozisyona girdiğimizi söyleyemeyiz..Bursaspor ofansif anlamda yaptığı fiyasko transferlere rağmen diğer anadolu takımlarının çok önünde ve playof şansınında çok yüksek olduğunu düşünüyorum..

Maçların bazı bölümlerinde çok dağınık,çok yorgun görüntü veriyoruz..Ondan sonra anlamsız yerlerde pas hataları,fauller falan yapıyoruz..Birde çok ağır oyunculardan kurulu bir takımımız olduğu için çok sıkıntı çekiyoruz..Yani şu takımda bir Keita,bir Amrabat tarzı adamlar olmalıydı..İşte bu yüzden şu takımı yönetenlere kızmamak elde değil..Yahu şu transfer zamanında ve doğru yapılsa bu takımın karşısında kimse duramayacak fakat senelerdir bu basit hamleleri yapacak yönetimleri bulamıyoruz..daha önceki senelerde ofansif alanda oldukça iyiydik orta saha kötüydü şimdide orta saha iyileşti ofansif anlamda hızlı,kaliteli ayaklara ihtiyaç duyuyoruz..Öyle bir alıştırmışlarki bizi bence Enginin yetenekleri doğrultusunda oynadığı basit ve o kadar abartılmaması gereken oyununa tapar hala gelmişiz..Yani şuraya adam gibi bir transfer yapılsa neler olacak siz tahmin edin..

Şu maçın ikinci yarısında oynanan oyun benim umutlarımı alıp götürüyor.Yani ilk yarıdaki baskılı oyunu her zaman özellikle deplasmanlarda hiç göreceğimizi sanmıyorum..İçerde seyircininde baskısıyla takımda Galatasaray olunca özellikle orta saha oyuncularının kaliteli olması bu duruma sokuyor.Ama ona rağmen istenilen pozisyonlar giremiyoruz..O süper yorumları yaptığımamıza rağmen..

Ben her hafda diğer büyük takımların maçlarınıda izlerim..Ne kadıköy,ne inönü nede trabzonda böyle bir hakem rezilliği görmüyorum.hatta resmen tüm takdir haklarını bu takımlardan yana kullanıyorlar..Ama iş Alisamiyen olduğu zaman resmen

alehimize inanılmaz kararlar...

Ve bunu göremeyen hatta senelerdir göremeyen başkan ve yöneticiler..Çıkın iki laf edin yahu..Bari hakemler çok fırmsuz kendilerine çeki düzen versinler de....

Tabikide zeminide unutmamak gerek..Yani şu zeminin hali nedir yahu..Biletler anormal pahalı,zemin rezalet ondan sonra stadı doldurun diye bağıran yöneticiler ilk önce siz bir hayırlı iş yapın yahu..Şu zeminin rezalet olmasının çok maç oynamakla falan alakası yok..az da olsa katkısı olduysa maç verdirtmeyin kardeşim...Ama üç kuruş için o zeminde konser yaptırtan adamlara ne söylesen az...Bu zemin bu şekilde devam ederse çok ciddi sıkıntı çekeriz..Bununda hesabını kimse veremez..,

Transfer konusunda bana göre kendisine düşen görevi tam yapmayan yönetim bu takıma devre arasında çok üst düzey iki tane ofansif anlamda(kanat,orta saha,forvet) yabancı oyuncu almalıdır..Tabiki devre arası nasıl buluncak bu oyuncular epey zor olacak.

Fatih Hocam artik lütfen Servet ve Gökhan Zan gibi oyuncularda israr etme..!!! Yakismiyor ya..

İbrahim bugünkü golleri beğendin mi hacı? :D Duran top golü yoktu hiç.

Geri
Üst Alt