STSL 11/12 H:6 | Galatasaray 2-1 Bursaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:6 | Galatasaray - Bursaspor | 16 Ekim | 19.00

Bursa 0-1 one gecer, sonra mac 2-1 biter.

Ama Ben Bursa'nin hala cok kuvvetli ve tam bir takim olarak mucadele ettigini dusunuyorum. Olsi bir beraberlik bile takim icinde yine guven sorunu olusturur. O yuzden tek yol 3 puan.

ilk golü yiyen biz oluruz ancak bize kalkar bunların g...u bu maçı arlsak çok iyi olur inşallah baros ile başlarız

muslera

eboue---------ujfalus-----------gökhan--------balta

kazım-----------melo ------------selçuk----------riera

engin

baros

n

muslera

eboue----ujfalusi---gökhan----balta--

kazım----melo--selçuk---engin---riera-

elmander

ya bu kadroyla cıkarız yada ebouenın yerıne sabri oynar fatih hoca inş oynatmaz sabriyi artık ebouenınde takıma alışması lazım sağ kanatı felç edicek adamdan faydalanamıyoruz birde bu mac onunde wederson oynıcak kesınlikle eboue oynamalı ıns sabri oynamaz.. acıkcası cok cekiniyorum bu maçtan berabere biticek gibi geliyor ama bir galibiyet alırsak helede 2 3 farklı olursa kesinlikle tutulmayız o zaman takım ınanılmaz özgüven getirir kendine

Sanırım Sercan ilk 11 de başlar bu maçta. Riera kesik yiyebilir.

Tek yol 3 puancılardanım ben de.

Haydi hayırlısı.

Bu sefer geriye düşsek bile maçı çevireceğimizi düşünüyorum bakalım göreceğiz.

Cift forvet takıntısı olanlardan degilim, ama bu mac icin en ucta Emander-Baros ikilisiyle cıkılması yönünde ısrarcıyım. Bursa'yı bu sezon iki sefer izledim, iki mactada baskı altında defanslarının panik yaptıgına dikkat cektim. Hucumda basıp onları hataya zorlarsak fark olur bu mac.

Bunun gibi bir dizilis güzel olur.

------------Muslera------------

Eboue---Zan---Ujfalusi----Balta

Sercan---Melo---Selcuk---Engin

-------Elmander---Baros--------

Son antreman fotolarına bakarsak durumumuz hiç iyi değil.Bu tipler ne lan! Sabri-Yekta-Gökhan..

tnc7448.jpg

tnc7303.jpg

tnc7422.jpg

Zor maç olacak, hatta Bursa galip gelirse çok şaşırmam. Fakat hazır Beşiktaş'ta puan kaybetmişken kesinlikle yenmeyi bekliyorum, yoksa büyük hayal kırıklığına uğrayacağım. Servet umarım oynamaz, Sercan'da ilk 11 başlamamalı, 2. yarıda girmeli, öyle çok daha etkili. Güzel presli bir 4-4-2 iş görür bu maçta. Umarım kazanırız, bol şans lion boyz.

Beni Kadro açikcasi ilgilendirmiyor. Çünki Harbiden Kim oynarsa sorun yok.. Yedekler Aslari aratmayacak nitelikte. Kim mesela Yekta, Ceyhun, Sercan, Emre Çolak, Baros/Elmander gibi osuncularin ilk 11 oynamasina karsi olabilirki ?

Fatih Hoca yeterki Oyunculari Asil Mevkilerinde oynatsin gerisi kendiliginden isler..

Beni düsündüren Saadece Tribünler.. Bursa Maçi Rahatlikla 40 000 dolmali aksi Taktirde o Stadi bence GSGM'ye iade edelim ve egolarinin altinda ezilmeyelim.. Kasimpasa Stadi bize bir müddet yeter.. Derbi ve Avrupa Kupalarinda bir Atatürk Olimpiyat seferi yapariz..

?

: D

--------------Melo----------------

-----Yekta---Selcuk---Engin-----

----------Elmander--Baros-------

zor gibi görünsede maç elmanderden patlama bekliyorum bu hafta 3-1 alırız.

tnc7303.jpg

Yekta PS ile eklenmiş gibi.

Geri
Üst Alt