STSL 11/12 H:6 | Galatasaray 2-1 Bursaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:6 | Galatasaray - Bursaspor | 19.00 | 16 Ekim

bilmiyorum neden gitmediklerini ama bu maç yılın en önemli maçlarından birisi. son 4 maçtır gol bile atamadığımız bir takımla maçımız var ve taraftar takımı yanlız bırakıyor. Anlamıyorum ben bu işi.

Bazı maçlar vardır,taraftarınla kazanırsın.Bu maç tam da öyle bir maç.Umarım en kötü 35.000 olur.

aramızda para toplayıp benı maça gönderseydik keşke akbil var

Fatih hoca Serveti neden çiziyor arkadaş..zaten inadına tek forvetle oynatıyor gol pozisyonumuz bu yüzden az..Gökhan Zan'a 3-4 maç güvenirsin 5.maçta bir hatada seni bitirir..

bilmiyorum neden gitmediklerini ama bu maç yılın en önemli maçlarından birisi. son 4 maçtır gol bile atamadığımız bir takımla maçımız var ve taraftar takımı yanlız bırakıyor. Anlamıyorum ben bu işi.

Maddi problemler taraftarın elini kolunu bağlıyor... Ulaşım, soğuk hikaye. İddialı birmaç olmasa bile o statta maç izlemek ayrı keyif.

Taraftara yaziklar olsun. Kimse kem küm etmesin simdi. Takimi bu macta yalniz birakmak ayiptir ya. Ne zaman dolacak bu stat? Gercekten yaziklar olsun.

Acaip heycan bastı :) Bu maç çok önemli benim için..

Benim içinde öyle. Bu adamları yenemedik 2 yıldır. Hatta gol atamadık. Artık yeter. Ayrıca, istikrar açısından önemli bir durum. Galibiyet serisini 3e taşıyacağız. Yine önemli maç olduğu için diyorum "yenilmememiz" lazım.

Servet mi?Adını bile duymak istemiyorum.Gökhan'a nazar değmesin,şu Servet'e mahkum olmayalım.

Maddi problemler taraftarın elini kolunu bağlıyor... Ulaşım, soğuk hikaye. İddialı birmaç olmasa bile o statta maç izlemek ayrı keyif.

Bilgin maddi problemleri anlarım ama sezon başında yaklaşık 30 bin kombine satışından bahsediliyordu. şimdi bizim tahmin ettiğimiz rakam nedir? ben daha önceki yazılanları okuyamadım bende maçı izlemeye gideceğim şimdi ama. orada olsam staddan izlemek için herşeyi yapardım. o stadda 35 bin kişi olmuyorsa boşuna yapıldı o stad ozaman.

Taraftara yaziklar olsun. Kimse kem küm etmesin simdi. Takimi bu macta yalniz birakmak ayiptir ya. Ne zaman dolacak bu stat? Gercekten yaziklar olsun.

Hak veriyorum gitmeliyiz. İstanbul'da olsam bu maça giderdim. Rakipte ciddi. Ama fiyatları da görmek lazım. 20şer lira indirseler "sürümden" kazanırlar hemde.

Günümüzü mahvetmeyin, galibiyet istiyoruz.

Fatih hoca Serveti neden çiziyor arkadaş..zaten inadına tek forvetle oynatıyor gol pozisyonumuz bu yüzden az..Gökhan Zan'a 3-4 maç güvenirsin 5.maçta bir hatada seni bitirir..

Form grafiği. Servet'in Milli Takım'da da ne yaptığını gördük.

Ayrıca bence tam tersi. Zan zaten maç başına 3-4 hatayla oynuyor, 5. maçta hata sayısını düşürür, gittikçe daha da iyi olur. Ayrıca Ujfa ile çok daha iyi anlaşıyor Zan.

Cumhurbaşkanlığı kupasından sonra...Pitbull ve tayfasını izlemek için bekliyoruz.

Ben ufaktan maça gitmeye başlayayım. Malum yollar berbat olabilir. :)

Bilgin maddi problemleri anlarım ama sezon başında yaklaşık 30 bin kombine satışından bahsediliyordu. şimdi bizim tahmin ettiğimiz rakam nedir? ben daha önceki yazılanları okuyamadım bende maçı izlemeye gideceğim şimdi ama. orada olsam staddan izlemek için herşeyi yapardım. o stadda 35 bin kişi olmuyorsa boşuna yapıldı o stad ozaman.

Stadda 35 bin kişinin olmamasının tek sebebi Galatasaray yönetimidir.

O bilet fiyatları bizim yöneticilerin bir öğle yemeği etmiyordur belki ama sıradan bir insan için çok astronomik rakam bunlar... Taraftar maça gitcem diye hırsızlık mı yapsın? Para yoksa nasıl gitsin....

gidemiyorum para yok kale arkasıda hemen tükeniyor ekran başındayız

İstanbulda olsaydım kesin olarak tribünde yerimi almış olacağım maç, ama İstanbulda değilim. :(

Geç kalmışsın Adem.Nereden gidiyorsun?

Geri
Üst Alt