STSL 11/12 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Samsunspor | 23 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Samsunspor | 23 Ekim | Maç Sonucu

Fener iyimi oynadı yapmayın Allah aşkına bizdede moda olmuş artık Feneri övmek.

İkinci yarı oynaması gerekeni oynadılar ama ilk yarı berbattı. Ona rağmen yine maç sonunda taraftarı tribünlere cagırdı destek oldu.

Peki biz napıyoruz ? Deplasmanda olabilecek bir beraberlikten sonra üstelik pozisyon vermeden bitirdigimiz bir maçtan sonra sallamaya başlıyoruz.

Takıma destek olalım Çarşamba stadı dolduralım galibiyetimizi alalım sonra rahatça derbiyi izleyelim sonuç nolursa olsun kazançlı biz çıkacagız neticesinde.

Ama lütfen artık şu takıma sahip çıkalım. İyi yoldayız...

memleketimin takımı samsunspor çelme taktı şikecilere :)

ayrıca samsunspor ligin en kötü takımı diyorsunuzda ben katılmıyorum takıma sarp girince bir şeyler oluyor.İlk gençler maçında sarp yoktu 3-2 kazandık.sarp bu maça kadar diğer maçlarda oynadı galibiyet alamadık.bu maçta yoktu iyi oynadık berabere kaldık :)
samsunun yabancilari harbİ kÖtÜ. Bİr bahİaya bİrŞeye benzİyor. Bİrde zenke olabİlİr.

olacak iş değil , yıllar sonra bizim puan kaybettiğimiz bir maçtan sonra fb de kaybetti

Antepde Cenki kestiler..Genç Muhammed oynadı.Golünü atmış.

samsun düşer bu sene ankaragücünün bile yabancı oyuncuları weeks rajnoch falan daha iyidir bunların yabancılarından fenerdende hic birşey olmaz biz hücümda biraz daha iyi takım olsaydık fenerde hakem hatalarıyla macları kazanmasaydı acık ara olmustu şimdiden bu arada alex bitmiş ceza sahasında bir kac verkactan başka birşey yapamıyor

Antepde Cenki kestiler..Genç Muhammed oynadı.Golünü atmış.
o çocuk çok iyii. bunu bilen bilir. antepte olcan ,muhammet gerçekten iyii!eğer birgün gökhan öztürk ve çetin güngörde şans bulursa onlarda çok iyiler!

maç nasıldı?

Sansa bak Fener kayseri ve antepte maci oynadigi haftalar kayseri ve antep acayip cok formsuz'du .... tam galatasaray onlara karsi oynuyor onlar süper formunu yakaladi.

Fener iyimi oynadı yapmayın Allah aşkına bizdede moda olmuş artık Feneri övmek.

İkinci yarı oynaması gerekeni oynadılar ama ilk yarı berbattı. Ona rağmen yine maç sonunda taraftarı tribünlere cagırdı destek oldu.

Peki biz napıyoruz ? Deplasmanda olabilecek bir beraberlikten sonra üstelik pozisyon vermeden bitirdigimiz bir maçtan sonra sallamaya başlıyoruz.

Takıma destek olalım Çarşamba stadı dolduralım galibiyetimizi alalım sonra rahatça derbiyi izleyelim sonuç nolursa olsun kazançlı biz çıkacagız neticesinde.

Ama lütfen artık şu takıma sahip çıkalım. İyi yoldayız...

İlk satırda dediğin banaysa ben Fenerbahçe iyi oynadı demedim. 7 haftanın en iyi futbolunu oynadılar (Fenerbahçe takımı olarak), ama bu bile berbattı dedim.

Gerisine tamamiyle katılıyorum.

samsun düşer bu sene ankaragücünün bile yabancı oyuncuları weeks rajnoch falan daha iyidir bunların yabancılarından fenerdende hic birşey olmaz biz hücümda biraz daha iyi takım olsaydık fenerde hakem hatalarıyla macları kazanmasaydı acık ara olmustu şimdiden bu arada alex bitmiş ceza sahasında bir kac verkactan başka birşey yapamıyor

Samsun'un yabancılarının kötü olduğunu düşünmüyorum.Ordu'yuda gördük fb karşısında.Asıl Karabük maçında belli olacak Samsun bu maçla çıkışa geçecek bence.

Yalnız bu şikeciler harbi çok ballı takım. Ligin en iyi takımları antep ve kayseriyle formsuz dönemlerinde oynadılar. Şimdi adamlar forma girdi sırayla bizle maçları var. Böyle fikstür şansının ben....

İlk satırda dediğin banaysa ben Fenerbahçe iyi oynadı demedim. 7 haftanın en iyi futbolunu oynadılar (Fenerbahçe takımı olarak), ama bu bile berbattı dedim.

Gerisine tamamiyle katılıyorum.

Yok renkdaş genel olarak söyledim seni kastetmedim. Sadece olumlu insanlar görmek istiyorum artık burda. En azından böyle kritik haftalarda

neyse kümeye düşcek takım için yoruma değmez. antep ve kayseriye gelince onları iyiyken yenmek daha iyi !hakemler olmadan da en güzeli !

sike yapmaktan yorulmuslar.

Şikeye bir hafta televizyon molası.

besiktas yarin oynuyor sonra persembe fb maci sonra pazar. fb ye yine kiyak :)

Geri
Üst Alt