STSL 11/12 H:8 | Beşiktaş 2-2 Fenerbahçe | 27 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Beşiktaş 2-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu | 27 Ekim

son 2 maçta lider olmamız gerekirken ne hallerdeyiz

Yıllar boyu karga dan başka kuş bilmezdik

topu kanatlara getirir orta gol yapardık

ah nerde o eski günler ah

:(

Ridvan kim ovuyor.

2 macta 2 puan alan takimimi

Keita ve podolskiyi alamadık stopere urfalı yerine daha kaliteli genç bir isim alınmalıydı forvete barosu satıp siyahi yırtıcı bir adam almalıydık hiç birini yapamadık eboue ve riera gibi faydasız 2 adam aldık ayrıca culio gibi adamıda boşa harcadık.İlk yarı bitene kadar en az seviyede puan kaybedip yarıştan kopmadan devre arası çok kaliteli üst düzey enaz 2 adamla yolumuza bakmalıyız...

Bekiştaş bu futbolla bizi yer :ays::ays:

Keita ve podolskiyi alamadık stopere urfalı yerine daha kaliteli genç bir isim alınmalıydı forvete barosu satıp siyahi yırtıcı bir adam almalıydık hiç birini yapamadık eboue ve riera gibi faydasız 2 adam aldık ayrıca culio gibi adamıda boşa harcadık.İlk yarı bitene kadar en az seviyede puan kaybedip yarıştan kopmadan devre arası çok kaliteli üst düzey enaz 2 adamla yolumuza bakmalıyız...

Valla renktas cok uzun yazmissin.

Ozet olarak:hakemleri balamaliyiz

Simao 20 Almeida 9 numara.. 20+9=29 bu da mı tesadüf F.e.n.e.v

Ardadan gelen para bile harcanmadı yazın.riera yerin podolski ve keitayı alsak çok daha iyi olacaktı.

ay çişim geldi bekleyin kimse yazmasın hepsini okuması zor oluyo gelinçe haber veririm ben. sakın yazmayın

edit: geldim yazabilirsiniz. basketbol maçları çok çiş getiriyo heyeçandan olsa gerek :asd:

klasik fener balı derbilerdeki maçın 2 farka gideceği bir çok pozisyon gol olmuyor ama bi şekilde fener berabrliği kurtarıyor. 2-2 olan pozisyonda emre resmen faul arıyor topu ayağından çıkartmıyor biri dokunsa bırakcak ben izlerken dedim yaklaşma sakın atıcak kendini diye ama bi şekilde aldı yine faulü hiç kimse ümitlenmesin kardeşim dün antep maçındaa çıkan kırızılar kadıköyde çıkabiliyormu ? yada fener kadıköyde öndde olsaemre yerine erns olsa o o poizsyona faul verilebilirmi?

bu lig fenerin eğlencesi yaaptılr geçiniz.

Bu takımların hiçbirini yenemeyiz bu sene 1 derbi alırsak mutlu olacam..

Geri
Üst Alt