STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

muslera ya laf atmak için hep erken dedim daha iysi kim olur ki dedim ama bugün iyice çığrından çıktı çok saçmaladı.

Bende renkdaş. Karabük maçı sonrası dedim erken vs. Sonraki maçlara baktım Antalya maçı hariç özel bir yanı yok. Rakiplere bakıyorum 20lik Cenk puan getiriyor adamlara.

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 2.Yarı

Antalya mı ? Dünya para verdik bilader. O kadar maçı Aykut'ta kurtarıyor. Fark yaratması lazım diyoruz Antalya diyorsunuz. Banan ne ula. Yemeyecek o 2 golü. Orda işi yok. Çıkmayacak. O topu sektirmeyecek. Karabük maçında öyle bodoslama çıkmayacak.

De Sanctis i de sürekli böyle eleştirdiler adamın şimdiki maçlarını izleyen var mı ?

defans olmayan bir takımda bu tarz goller yemesi çok normal.

Bir kere de alınan oyuncunun üstünü hemen karalamayın.

*****liler volkana ne kadar şans tanıdı bir sürü hata yapmasına rağmen

elmandere helal olsun sonuna kadar savaştı adam.

Spor toto komedi liginde bir hafta daha geride kaldi.. Simdi rahatca uyuyabilirsiniz hakemler...Gorevinizi yaptiniz

Takım çok iyi oynadı çok iyi mücadele etti ama şerefsiz hakemler maçı katletti başka bir şey söylemiyorum.:mad:

Bir film izliyoruz sanki

Olacaklar belli

Senaryo belli

Adamlar top oynamadılar her maç voleybol

Kaç puandalar

mabirand32gun Mehmet Ali Birand

GS bu gece hakemden dolayi degil, takimin ciddiyetsizliginden , futbolcularin hakemle oynamayi tercih etmelerinden dolayi yenildi. Ayiptir .

Mağlubiyet elbette üzüyor ama öyle kahrolacak bir durum ortada yok.Artık Kayseri maçını kazanıp tekrardan bir seriyi başlatmamız gerekiyor.Bu takıma güvencim tam!

Aslanlar sonuna kadar savasti ne yapsinlar hakeme . olunca

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

Elmander helal olsun sana aslanim, aldigin paralar sonuna kadar helal olsun sana.

artık hayal kırıklığı olmasın

biz bugun 3 puan kaybettik, 3-4 topcuda kaybettik, ama cok sey kazandik, cok.

bu mac 3 puan kaybettik, ama cok sey kazandik, bunu zaman gösterecek

Fener`in büyüklügnün gibi adi belli olmiyan bir sey mi kazandik Salman, ne kazandik acarmisin? :)

febe feland a düşmez bu ortamda baksana şuişe

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 2.Yarı

Bence sonuna kadar haklı.Ne yalan söyleyeyim cidden en başta bize daha gelmeden ön yargılarım vardı.Ama bilmiyorum toparlar belki.Takım olarak toparlanmalıyız.

Mondragon da ilk geldiğinde böyleydi . Uyduruk bir hazırlık maçında dahi kalesinde 3 gol görmüştü . İlk 1 ay yerden yere vurduk sonraları aslan , kaplan kesildi . Kaleci defansa güvenemiyor bir türlü . Benim için kalecinin olağanüstü top çıkarını iyi kalecidir kavramı geçersiz , yenilmeyecek golü yemeyen , basit hata yapmayanı iyi kalecidir . İlk gol anlam veremedim Messi gibi vurdu , ikinci gol adam çatala vurdu sonrasında İniesta vuruşu . Bunlar hep Galatasaray ın başına geliyor . Jonhson ve Ömer Aysan ın bize attıkları gollerden sonra ben normal karşılıyorum bu performansları . Hayatta en önemli şey şanstır .

Galatasaray bana ilk defa bu akşam umut verdi.

Bilmem siz ne düşünürsünüz?

Maçın yıldızı JOHAN ELMANDER! Attığı golü bir kenara bırak , Helal olsun 1 dakika durmadı , hep koştu mücadele etti.

Mac basliklari artik Galatasaray- Hakemspor, Hakemspor - Galatasaray olsun.

bu maç için diycek pek bişey yok!hakemler temizlenmeli !GALATASARAY da devre arasında hücum hattına 4 tane oyuncu almalı !sağ kanat-sol kanat-forvet arkası -forvet !devre arasını play offlarda bitiririz!

Geri
Üst Alt