STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

beyler sakin lütfen hırsınızı birbirinizden çıkarmayın evet hepimiz şuanda atlatmak üzereyiz ama birbirimize küfür/hakaret edince bu günkü durumumuz değişmeyecek, lütfen birbirimize sağ duyulu olalım fakat hakeme küfür konusunda bi sorun yok benden yana, hakeme küfür serbest olsun bugünlük :D

hakem resmen kontrolu kaybetti, asil film yarin Inonu'de!

Beyler lütfen biraz daha sakin olun.

ya afedersin ama hasta mısın sen ?

hakem hatası diyoruz.HATA.bunun adam gibi kanatla ne alakası var biz kırmızıları görmesek belki de böyle olmıcaktı.Sen kanata ronaldo koysan kaç yazar hakem attıktan sonra.

Sen benim ne demek istediğimi anlamamışsan benim yapabileceğim bişey yok artık..

Cok agir darbe Aldık Maglubiyet bi yana Kazim,servet,sabri ve gökhan gibi direkt oynayan yerli oyuncular haftaya kayseri deplasmaninda olmayacak ..

ALLAH yardimcimiz olsun...

Sen benim ne demek istediğimi anlamamışsan benim yapabileceğim bişey yok artık..

ben anladım.Senin demek istediğin bu takım oyun oynamıyor.kanatlardan da bi cacık olmaz demek istiyorsun yanlış mıyım ?

bende diyorum ki zaten oyunu hakemler oynatmıyor o yüzden fark etmicek.

Hakem hatalarına diyecek yok ama

takımımızda iyi top oynamıyor hani

ne kanat atağı ne paslaşma hala bazı şeyler eksik takımda

bunu da unutmayalaım!

butun takimler bir sekilde her hafta yeniliyor yade beraber kaliyor ne hikmetse fenerde tikir tikir puanlari topliyor bakarsiniz 12-15 haftaya geldigimzde puan farki 10un uzerine cikmis olur kimse sasmasin bu lig fener icin oyunaiyor son seneleri diye herhalde adamlar ikinci lige dusmeden sampiyon olarak gitsinler diye

Yan hakem birtek sahaya girip Galatasaray a gol atmamış.

hakem hatalarına diyecek yok ama

bunu da unutmayalaım!
bİlyoruz o yÜzden devre arasina kadar İdare etmek zorundayiz ya !altyapidakİ okana ,berkİne Şans verİlmelİ.

ben anladım.Senin demek istediğin bu takım oyun oynamıyor.kanatlardan da bi cacık olmaz demek istiyorsun yanlış mıyım ?

bende diyorum ki zaten oyunu hakemler oynatmıyor o yüzden fark etmicek.

Bak canım Renktaşım 1-0 öne geçmişsin evinde oynuyosun o süre zarfında sence bu dediklerim olsaydı hakem ne kadar etki edebilirdi ?

al işte bir çok bilmiş daha.

Alın işte aklı ermediği için başkasına çok bilmiş diyen biri daha. Benzerlerin bana 3 ay önce Servetin yerine Gökhan Zanı neden yazıyorsun, Engin - Selçuk - Melo üçlüsünü orta sahaya yazdığım zaman, Engin oynamaz bizde diyorlardı. Şimdi herkes Gökhan ile Engini övüyor. Eğer 3 ay önce, gerçekleşmeden önce, doğru tespit yapmak çok bilmişlik ise, evt çok bilmişim kardeş. Sen az bilmiş isen, çok bilenleri dinle.

Rezalet kendimi zor tutuyorum bu şikecilerin liginde bu kadar oynanır işte

Hakem hatalarına diyecek yok ama

bunu da unutmayalaım!
bizde zaten hızlı kanat adamı yokki. bak 2. yarı eboue beke sabri acıga cıktı biz golü öyle attık. tabi kanat akını yapamazsın.

Bak canım Renktaşım 1-0 öne geçmişsin evinde oynuyosun o süre zarfında sence bu dediklerim olsaydı hakem ne kadar etki edebilirdi ?

emin ol en az şuan kadar etkili olurdu.sonuçta kendi evinde oynuyorsun orada 30 bine yakın Galatatasaray taraftarı var onların önünde bunu yapabiliyorsan oralara kimi koyarsan koy yine hakem istediğini yapardı.

reis sabri iki top kaptı çok tehlikeli yerde birine faul verdi delirdi ama uzaklaştı hemen üstüne bir tane daha kaptı ikisindede gram faul yok allah için söylüyorum bak

kim olursa olsun delirir abi takımın 10 kişi mücadele ediyorsun taraftarın gol bekliyor zafer bekliyor hakemede rakibede karşı ama insan evladı bu hakem gibi neyin evladı olduğu belli olmayan biri gibi değil ki sinirlendi çocuklar gibi attı kendini ordan oraya vurdu belki ağlayacak dereceye geldi kaptan

bu bir haftanın patlaması değil geçen hafta antalya ondan önceki hafta bursa devam ediyoruz katledilmeye bir yere kadar insan sonuçta bu.

bir eklemede ben yapiyim herkez sabri nin yerine koysun kendisini , kosuyorsun cabaliyorsun afedersin kicini yirtiyorsun topu kazanicagim diye karsina süt tenli saclari terden islanmamis biri dalga gecer gibi karsina geliyor faul olmayan pozisyona faul diyor ben olsam o adranalinle degil yerleri yumruklamak ardindadanda hakemi terletmek icin adami kovalarim

Alın işte aklı ermediği için başkasına çok bilmiş diyen biri daha. Benzerlerin bana 3 ay önce Servetin yerine Gökhan Zanı neden yazıyorsun, Engin - Selçuk - Melo üçlüsünü orta sahaya yazdığım zaman, Engin oynamaz bizde diyorlardı. Şimdi herkes Gökhan ile Engini övüyor. Eğer 3 ay önce, gerçekleşmeden önce, doğru tespit yapmak çok bilmişlik ise, evt çok bilmişim kardeş. Sen az bilmiş isen, çok bilenleri dinle.

he he tamam öyle

ABDULLAH YILMAZI TANIYALIM..

Hatırlayın arkadaşlar; Galatasaray - Bursaspor mücadelesinde Volkan Şen'in kasıtlı olarak el ile dokundugu pozisyona ikinci sarı kart'ı vermeyip oyundan atmayan hakemdi.

Ve bugünde maçı katleden hakem!

SİZCE BU TESADÜF MÜ ?

benım anlamadıgım konu su hala sunu dıyen taraftarlarımız var evet hakem cok kotuydu ama takmımız hala kotu oynuyor arkadaslar hakem ızın verseyde macı zaten bız her turlu cevırecektık 3 puan bızım olacaktı 10 kısıyle oynarken bıle buna ınanıyordum ama bır hakem bır takımın kazanma arzusunu bukadarmı yok etmek ıcın ugrasır o yan hakem kırmızı kar kırmızı kart dıye bagırırken nasıl bır hırsla bagırıyordu lıg tv yorumcusu nasıl bır oyun oynandıgının zaten en acık gostergesı barı sız yapmayın beyler takım daha yenı kurulmus takım ılk 11 de 7 8 tane yenı topcularımız oynuyor guzel futbol degıl 3 puan lazım bıze devre arasına kadar yapmayın barı sız yapmayın en kotu gun bugun du ama bugunde galatasaraylıyım yarında

Kuşların derbisi için rahat zemin hazırlandı. Çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın diyeceğim de değmezsiniz insanlığımızı bozmaya.

O derece rezil heriflersiniz siz.. Anladınız siz kim olduğunuzu..

Nolursa olsun kocaman bir helal olsun ASLANLARIMIZA o yüzden.

Geri
Üst Alt