STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray - Gaziantepspor | 26 Ekim | 20.30

-------------------muslera------------------

--sabri------ujfalusi--eboue------hakan---

------------melo----------selcuk----------

kazım------------engin-------------riera--

-------------------elmander---------------

çok iyi kadro

-------------------muslera------------------

--sabri------ujfalusi--eboue------hakan---

------------melo----------selcuk----------

kazım------------engin-------------riera--

-------------------elmander---------------

çok iyi kadro

Eboue stoper ?

257917_Galatasaray_SK.jpg

TFF'den akıl almaz karar!

Spor Toto Süper Lig'in ilk derbisine Fenerbahçe taraftarının alınmama kararı şok etkisi yarattı.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yarın yapılacak derbi mücadelesine konuk Fenerbahçe'nin taraftarları alınmayacak.

Derbi için İstanbul Valiliği'nde düzenlenen İl Spor Güvenlik Kurulu'nun toplantısına katılan Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Saka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fiyapı İnönü Stadı'nda yarın oynanacak derbi maçı Fenerbahçeli taraftarların stattan izleyemeyeceğini söyledi.

Saka, iki kulübün yaptığı anlaşmayla sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçını da aynı şekilde Beşiktaşlı taraftarların statta izleyemeyeceğini bildirdi.

Beşiktaşlı yönetici, iki kulübün aldığı bu yöndeki kararı İl Spor Güvenlik Kurulu'nun uygun bulduğunu kaydetti.

Bu arada, Kulüpler Birliği Vakfı'nın önümüzdeki günlerde yapacağı toplantıda, 4 büyük kulübün aralarında oynayacağı maçlar için de anlaşma sağlanması durumunda, bunun da İl Spor Güvenlik Kurulu'na getirileceği öğrenildi.

Kaynak: Milliyet

------

İnönü'de Fener taraftarı yok!

İnönü Stadı'nda yapılacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine Fenerbahçe taraftarının alınmayacağı açıklandı.

Buna göre Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki 2. yarıdaki maça da Beşiktaş taraftarı alınmayacak.

İnönü'deki derbi maçla birlikte başlayacak olan bu uygulamanın 4 büyükler arasında bu sezonun tamamında uygulanacağı ve Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ile Trabzonspor'un aralarındaki maçlarda rakip takım taraftarlarının deplasmanlara alınmayacağı konusunda prensipte anlaşıldı.

Kulüpler Birliği toplantısından sonra da bu kararın açıklanması bekleniyor.

newsmansetresiml4trt.jpg

Kaynak: ligtv.com.tr

14-0 alırız.

hava soğuk kapalı.yemin ederim bu soğukta o rüzgarı yemeye değer mi diye düşünüyorum elimde kartım olmasına rağmen.metrodaki sıkışıklıgı trafiği kargaşayı vs.bilet alıp maça gelecek taraftara helal olsun.30bin i geçerse seyirci sayısı süpriz olur benim için

Eboue sağ bekten başka yerde oynayamaz. Çok zorlarsan sağ açık ama 4-4-2'de. Başkası zor. Hele stoperde filan imkansız.

Şuan ezanlar okunuyor Erzurum'da ezanlar okunurken yalvarıyorum Allah'ım hak yerini bulsun ligdeki şikeciler cezasını çeksin,takımımız

Galatasaray'ın oyuncularına sakatlık bela verme Allah'ım bu akşam ki maçı kzanmamıza yardımcı ol oyuncularımızın her vurduğu şut gol olsun,

kalemize gelen her top çerçevenin dışına gitsin sezon sonunda Galatasaray'ımız şampiyon olsun (AMİN) Amin deseniz ye..

İdeal kadro. Bugün pitbull sevincini görmek istiyorum :)

Şuan ezanlar okunuyor Erzurum'da ezanlar okunurken yalvarıyorum Allah'ım hak yerini bulsun ligdeki şikeciler cezasını çeksin,takımımız

Galatasaray'ın oyuncularına sakatlık bela verme Allah'ım bu akşam ki maçı kzanmamıza yardımcı ol oyuncularımızın her vurduğu şut gol olsun,

kalemize gelen her top çerçevenin dışına gitsin sezon sonunda Galatasaray'ımız şampiyon olsun (AMİN) Amin deseniz ye..

AMİN toprağım

hava soğuk kapalı.yemin ederim bu soğukta o rüzgarı yemeye değer mi diye düşünüyorum elimde kartım olmasına rağmen.metrodaki sıkışıklıgı trafiği kargaşayı vs.bilet alıp maça gelecek taraftara helal olsun.30bin i geçerse seyirci sayısı süpriz olur benim için

eskiden adam gibi stadimiz olsa, kapali, güzel koltuklu soguk hava, yagmurlu hava falan filan hic sorun olmazdi, dolardi stad denilirdi.

simdi muthis bir stada kavustuk, ama yine ayni olay ...

sen niye böyle diyorsun anlaminda yazmadim bunu, sadece daha gecen sezon lige basladigimizda nasil bir stadta oynadigimizi hatirlatmak icin.

Yağış olmazsa Bursa maçına göre daha iyi bir zeminde oynarız.Bu maçı da 2-1 alırız.

Hava baya soğuk.Kazak üstüne forma giyip gidiyorum.Hasta olmayız inşallah..

Aydin'in yine ilk 11 de baslamasini bekliyorum:D

Mutlaka kazanmamız gerek.

Geri
Üst Alt