STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray - Gaziantepspor | 26 Ekim | 20.30

Engin Kazım Baros kadroda varmıydı beyler? öyle abuk subuk bişey yaptılarki zaten takip edesi gelmiyo insanın bide her güne mac koyunca hicbişeyden haberin olmuo

Türkiye'de o kadar rezil bir hakemlik var ki yüzlerine tükürsen şükür derler. Ayağı kayıp yere düştü diye adama faul verdi. Üstelik 3'e 3 yakalayabilirdi Ordu.

1 Bucuk saat kaldi.

ilk 11 den belli olacak nasıl bir maç izleyeceğimiz hayırlısı inşallah doğru 11le çıkarız

Baros kesin olarak yok. Birazdan Engin ve Kazimin akibeti belli olur.

kadro bana göre Türkiye`nin en iyi kadrosu.Tek sorun herkezin kendi mevkisinde oynamaması.Herkez normal yerinde oynarsa Antep darma duman olur.

yeni geldim okuldan ölü gibiyim :o

İnşallah alıcaz maçı renkdaşlar. Engin'in oynama durumu nedir beyler ?

kadro bana göre Türkiye`nin en iyi kadrosu.Tek sorun herkezin kendi mevkisinde oynamaması.Herkez normal yerinde oynarsa Antep darma duman olur.

Yetersiz bi kadro. Aşırı defansif. Gol yollarında çok sıkıntı çekecek bi kadroya sahibiz.

Bu mac Sercandan gol bekliyorum.

Ujfalusi sağbekte oynuyordu stopere çekildi Sabri ortasahadan sağbeke çekildi artık onu çözdükte Eboue'de sıkıntı var adam ben oynayamıyorum burada diye bas bas bağırmasına rağmen Fatih Terim onu hala ortasahada oynatıyor. İnşallah bu maç sağ bek oynar.

Sercan Yıldırım ve Elmander'de kanatta yapamıyor

yeni geldim okuldan ölü gibiyim :o

İnşallah alıcaz maçı renkdaşlar. Engin'in oynama durumu nedir beyler ?

Fanatik şöyle yazmış:

"Galatasaray’da bu maç öncesinde Baros ve Engin sakat. İyileşen Kazım ile bu sezon fazla forma şansı bulamayan Yekta’nın ise ilk 11’de

olmaları bekleniyor."

Bence hücumcularımız sağlam ama ofansif taktiğimiz tam oturmadığı için ileride istediğimizi yapamıyoruz

Hücumcularımız yetersiz. Özellikle tek forvet sisteminde Elmander'den anca defansif anlamda fayda görebiliriz. Kanatlar desen zaten çok fazla katkı yapamıyorlar. Rosicky'nin sakatlanmayanı gibi bi oyun kurucu, ve bir adet de sol kanat alınsa (Arshavin) hücum gücümüz oldukça yükselir.

beyler pino'nun frikik golünü seyrettiniz mi ?

Fanatik şöyle yazmış:

"Galatasaray’da bu maç öncesinde Baros ve Engin sakat. İyileşen Kazım ile bu sezon fazla forma şansı bulamayan Yekta’nın ise ilk 11’de

olmaları bekleniyor."

Fanatik'i salla hocam ya. Umarım oynar.

Hücumcularımız yetersiz. Özellikle tek forvet sisteminde Elmander'den anca defansif anlamda fayda görebiliriz. Kanatlar desen zaten çok fazla katkı yapamıyorlar. Rosicky'nin sakatlanmayanı gibi bi oyun kurucu, ve bir adet de sol kanat alınsa (Arshavin) hücum gücümüz oldukça yükselir.

Sadece Türkiye`de mücadele eden bi takım için bu kadro yeter.Tek sorun en azından kendi evimizde hala tek forvet oynuyor olmamız.Zaten taraftar arkadan veriyor desteği rakip defansı panik yapmaya çok müsait hücumda ne kadar fazla oyuncumuz olursa o kadar iyi.Ama en azından bu sene Sercan`a şans vermeliyiz ki seneye bizde çok iyi işler yapabilsin.

Geri
Üst Alt