STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 1-2 Gaziantepspor | Devre Arası

Bu sene hakemler fener'i kurtarmaya calısıyor.Aklı sıra fener denen takımı 1. yapmaya calısıyorlar.İddianame acıklansa'da kurtulsak sunlardan.

Beyler küfürü keselim lütfen

Bela okumak yakışmıyor kimseye

biraz sakin olalım

2.yarı değişebilir herşey

ulan gol nizami melo topa dokunmadı top köşeye gidiyo kırmızı kart neyin maçını izliyoruz bu şerefsizlerin kumpası resmen şerefsiz federasyon defolun gidin lan artık düşün türk futbolunun yakasından.

rıdvan bile kırmızı değil diyor

sakin olun arkadaşlar bu oyunun bitmesine 3-5 gün kaldı, iddianame yayınlanınca görecem ben hepsini......

Sinirden elim ayağım titriyor.Bu ne lan böyle yeter

Servet'in pozisyonunda Ujfa olsa çoktan kademesine girmişti topu taca falan atmıştı ama bizim bu Servet yavaş ve hantallığıyla adama yetişemediği halde formadan çekiyor.

..

Selçuğun attığı gol çok nizami gol .Kimse müdahale etmiyor .Maçın başında hakem Engin ve Ebouenin pozsiyonlarını faul diye kesti faul ile alakası yok .Buna rağmen hakem iyiydi diyen adam ya FB lidir ya futboldan anlamıyordur .Hakem resmen Galatasarayı sahadan sildi .Fatih hocanın takıntıları bir tarafa maçı hakem katletmiştir .Eğer bu durumda bile bizim yöneticilerimiz hakkımızı aramazsa onlarada yazıklar olsun .Ben adil maç izlemek istiyorum.

Hakem servet'in koca poposunu kaldırıp çok uzak mesafede yetişemeyeceğini düşünmüş olabilir. Servette kamyon gibi kasa oldugu dogru ama yetişebilecek ujfa'yı falan görmeyen hakeme türkçe'nin zenginliğinden faydalanarak çeşitli şeyler koymak müstehak. ( gönül falan koyabilirsiniz mesela :ka21: )

Takıma tek laf söylemeyin. Maçı p.ç hakem bitirdi. Adamlar 2 tane çok güzel gol attı tamam ama başka atakları yok. Yazık oldu 3 puan gitti.

------------muslera--------

Sabri---Ujfalusi-------Hakan

----Engin---Melo--Selcuk--

Sercan---Elmander----Riera

Servet'in kirmizisi agir oldu ama son adam oldugu icin verilebilir ona kizmiyorum ama Selcuk'un frikikden direkt olarak attigi golü hangi mantikla vermedi anlamadim?

Melo sadece ziplamis topla uzaktan yakindan alakasi yok, görüs acisinida kapattigini sanmiyorum kalecinin.

Yemin ediyorum sinirden ağlayacağım.

Beyler alcaz maçı sakin

allah çocuğundan çıkarsın o hakemin ve diğer ekiplerin

hakem maçın anasını belledi izlemiyorum ikinci yarıyu bu sene play off a duacıyım

Eboue nerde oynatılıyor sağ bekten yaratılma sağ açık olarak mı yoksa yine?

Muslera'ya laf söyleyenler haksız değiller, ama tamamen haklı da değiller. Gollerde hatası çok değildi. İlk golde Ujfa önünü kapattığı için topu göremedi, ikinci goldeyse önceki şuttan dolayı yerdeydi, kalkınca geriye gidemedi, önde kaldı. Ama hatalıydı kabul etmek lazım.

Muslera Milli Takım'daki performansını Lig takımlarında yakalayamadı, ama ben ona güveniyorum. Elin 22 Milyon'luk De Gea'sı 6 gol yerken 12 Milyonluk Muslera'ya çok fazla laf söylemeye gerek yok. Kıyaslama doğru değil belki bizim rakip G.Antep De Gea'nınki ManC, ama durum böyle. Muslera'yı hemen gözden düşürmemek lazım. Güveniyorum ben.

Geri
Üst Alt