STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 1-2 Gaziantepspor | Devre Arası

Riera - Sercan degisikligiyle 1 gol atariz daha atarmiyiz bilemiyorum

Aha burayada yaziyorum.

Beyler bi de hakemin gözünden bakın olaya:o Adam topu alsa Servet yetişebilirmi? Sittin sene yakalayamaz diye düşünüp kırmızıyı çakmıştır hani:o

Kesinlikle onunda faktörü var. Sabri olsa orda kırmızyı veremezdi :asd:

hakemin art niyetli olmama ihtimali yok bu pozisyonda kimse bana hikaye anlatmasın, sokakatan 1000 tane fanatik fenerli çevirseniz 999 unun kırmızı demeye yüzü tutmaz öyle bir pozisyon

seyirci yokki baski yapsin bisey yapsin

fener stadinda dudugunu pembe yaparlardi adamin

aci ama gercek

ay su rierayi takima öneren.

ALLAH ın adaleti varsa 2.yarı müthiş bi hırsla 10 kişi 9 kişi kalmışız farketmez ,hakemide ,antebide yeneriz. hakemler şerefsiz bilyosunuz. o yüzden artıkk GALATASARAY büyükleri üzerine düşeni yapmalı,bu hakemlerle olmaz.bize gelince devre arasına kadar play offlarda tamamlarız ligi ama devre arası 4-5 transfer şart. özellikle hücum hattına 3 transfer lazım !sağ kanat-sol kanat-forvet arkası !bana gelince benim futbol zevkim çoktan bitti. gol atsakta ,yesekte tepki vermiyorum.sözde oldu futbol tutkum.zaten iddianame gelince futbol kalmıycak.

Albert Riera konusunda olumsuz eleştirenlere hep kızdım ama şimdi hak vermeye başlıyorum.İnsan biraz top tutar , sorumluluk alır kötü oyuncu demiyorum ama olmuyor bizde olmuyor kanatta ağır kalıyor çok net!

Mobil. :D

Muslera'nın hatası yok gollerde okey ama biz hatasız gol yesin diye değil maç kurtarsın diye almadık mı Muslera'yı ?

bu hakemlerin hepsi .... .....

her maçta bizi katlediyorlar.bizi burda sinir ediyorlar sonra biz burda ceza yiyoruz

böyle hakemlerin .... ....

Bu sene böyle sezon sonu defans hattı ujfalusi haric komple değişmeli acilen hemde böyle olmaz devre arası uzun boylu sırma saçlı kaytan bıyıklı forvet alacağına alex gibi takım kurtaran 10 numara pozisyonuna adam al ünal başkan kıy paraya al ronaldinhomu alırsın riquelmemi yaparsın ama böyle bir adam al sezon sonuda baroş-riera-eboueye bas tekmeyi gitsin

Beyler bi de hakemin gözünden bakın olaya:o Adam topu alsa Servet yetişebilirmi? Sittin sene yakalayamaz diye düşünüp kırmızıyı çakmıştır hani:o

hakemi savunmayın be, 2 adam vardı orda, sanırım biri ujfaydı. kademeye gireceklerdi. ah ulan servet

Hakkinizi helal edin Renkdaslar.Ben artik bu ligi takip etmeyecegim.Laf olsun diye,yazmiyorum.

Hadi $ike´nin sakasini yaptik,ettik.Zevkliydi evet.Ama artik resmen STSL+TFF+FB vs. GS.

Dogruyu söyleyeni 10 köyden kovarlar.Bizde "Sike´ye hayir" dedik.

Bi yandan bu olay,bi yandanda su anki taraftar profilimiz beni bu duruma getirdi.

Belki arada sirada bi baki veririm.

Sol kanat resmen 0 rierayı neden hala oynatıyor terim anlamıyorum

Geri
Üst Alt