STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 2.Yarı

5 dakika eklendi.

Yazip yazip siliyorum, ceza yememek icin.

4.cu gol ofsayt degil mi

7 sari 2 kirmizi

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-3 Gaziantepspor | 2.Yarı

Muslera sizi öpsün..Şimdilik buna müsade var forumda.

Ya bilader cidden komedi ama. Üstüne sarı kart yemesi amatör bi kaleci oldugunun göstergesi.

Ofsayt çizgisi çektiler mi golden sonra göremedim. Orada ofsayt var gibi geldi tabi Ujfa bozmadıysa.

Bu Play - Off kararına çok itiraz ettik ama en çok bizim işimize yarayacak bu gidişle.

ne kadar topçular hata yapsada ah vah edip mutlu olsak diyen armutlar varmış burda

Ben oyuncularimizi cani gönülden kutluyorum ve ayakta alkisliyorum. 9 kisi sonuna kadar savastilar. Ne kadar büyük bir camiayiz ki bizi bin türlü oyunlarla ancak yenebiliyorlar. Serefsizlerin cani cehenneme ve ilahi adalet yakindir. bu yaptiklarinizi size yedirtecekler seref yoksunlari.

arkadaş 4.gol ofsayt değil mi aklımı yitirecem ya

Yazık.

en büyük hata ft'nin, kim ne derse desin!

mac 2-2 olmus, cikar ise yaramaz riera yi, ya sercan'i al, ya yekta yi, ya da ceyhun'u...

ama böyle olmaz, sonucu böyle hüsran olur iste!

Trabzona verilen saçma kırmızı kart ardından ödenilen penaltı diyeti , bize verilen saçma bir kırmızı kart , iki takımın da puan kaybı yaşaması mı istenildi diye düşünmüyor dğeilim hani feeeneev bu hafta puan kaybetse dahi , zirvede yalnız kalması mı isteniliyor ... feneev bu sene belki şike yapmıyor ama çok açık bir şekilde hıncal ulucun belirttiği gibi kollanıyor bakalım ne zaman son bulacak . ha bu ligde ister siirt köy hizmetleri isterse zeytinburnu isterse febe şampiyon olsun zerre umrumda değil de sadece avrupaya gidelim onu istiyorum .
kollanmakta sikedir

Defans yok ortasaha yok bişey yok.Hala daha kaleci hatalı gol yiyor diyenler var.Muslera YANINDAYIM.

Geri
Üst Alt