STSL 11/12 H:9 | Fenerbahçe 1-0 Karabükspor | Maç Sonucu | 31 Ekim

Cevap: STSL 11/12 H:9 | Fenerbahçe 1-0 Karabükspor | İlk Yarı | 31 Ekim

bu sabrinin gordugu karta ve emrenin gormedigi karta bak

ulan klup yoneticimisiniz nesiniz kiyameti koparin artik be

amma sustunuz haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dusermi dusmezmi baska konu ama kaç haftadir kayp etmiyorlar, ballik gollernen en az beraberligi yakaliyorlar, en azinda bu maçi kaybetsinler lutfen

Ntvspor'da tarafsız Mehmet Demirkol stand up yapıyor kaçırmayın destan yazıyormuş fener Aykut'un heykeli dikilmeli falan.

Bu Demirkol "Elmander 40 derece ateşli oynadı" haberiyle de dalga geçiyordu."Emre 88 derece ateşle oynadı" desen inanır ama..

macın başında o erdem denen gavat 2. sarıdan kırmızı görür. bakın buraya yazdım:)

Emenike'nin senetlerinin blokajı bu maç sonrası kalkacakmış.

akşam akşam adamın sinirini bozuyolar o.ç emremi desem kırmızının altında kalan ayrı bi o.ç hakem mi desem adamlara mütiş senaryo düzenleyen destan yazdıran o.ç tff mi desem

Bu Demirkol "Elmander 40 derece ateşli oynadı" haberiyle de dalga geçiyordu."Emre 88 derece ateşle oynadı" desen inanır ama..

Hep söylüyorum Rıdvan falan fenerli ben tarafım diyor beğenirsin beğenmezsin hatta Ömer Çavuşoğlu bile M.Demirkol'dan delikanlıdır sinsi bu adam

şikeci karabük inşallah amatöre kadar düşersiniz.köpekler:mad:

beyler emre belez oğlu ilk yarıda nasıl oyunda kaldı inanın anlamış değilim admın en az 2 tane kırmızı kartı var ama sarı bile çıkmadı bu lig resmen satılmış!

Karabük vb gibi takımlar türkiye süper ötesi liginin hayat kadınlarıdır. Alınırlar satılırlar onun icin hic kendinizi üzmenize gerek yok

Ulan ben Emre şerefsizinin faulu unutmuşum net sarı kartlık bir faul yaptı + aşırı itirazları var yani 2 sarı karttan atılması gerekiyordu ama şerefsiz hakemler.

ben hayatimda böyle kötü bir süper lig takimini görmedim yaziklar olsun karabüke

M.Demirkol'un rengi belli değil arkadaşlar.Bizim lisede okumuş bide dingil.Hıncal Uluç'un hep söylediği birşey var.Lise'ye Galatasaray'lı olmayanları almayın diye senelerdir söyler.

Karabuk cok dandik takim,birakin 10 kisiyi 9 kisi ile yenebilir Fener.

Ragued disinda iyi oyuncusu yok karabuk'un.
samsun daha kötü takımdı. onların bile 2 pozisyonu vardı. fenerdin macboyunca 1 tane vardı. hadi diyelim üstün oynayabilir ama bukadar degil be kardeşim. bukadarda acık acık yapılmaz. adamlar resmen ben mac satıyorum diyorlar. alexin kırmızısına dikkat ettimde. hakem önce bekliyor. fener faulu kullanıyor. ondan sonra alex kırmızı görüyor. gercekten ilginc. yoksa bende paranoyaklıkmı var. 2. yarıda erdem atılcak dihyorum 2. sarıdan görecez hep birlikte. o erdem kırmızı görmeye calışıyor.

karabük izlediğim en kötü süper lig takımı şu ana kadar

1 hafta boyunca alexin kartı tartışılır ama emrenin hareketlerine kimse ses çıkaramaz.medya şikecilerin oyuncağı olmuş.

berabere kaldığımız takıma bak. bu takım bize son dakikalarda oley çekiyordu. tek kale oynuyordu. eserinle gurur duy terim. 2 pas yapmaktan aciz takım. yazık.

Terim öpsün seni emi! Başka ne desem bilemiyorum ki...

.

Ulan ben Emre şerefsizinin faulu unutmuşum net sarı kartlık bir faul yaptı + aşırı itirazları var yani 2 sarı karttan atılması gerekiyordu ama şerefsiz hakemler.

Hakeme el kol hareketi yapiyor birde onada bisey yok .

Geri
Üst Alt