STSL 11/12 H:9 | Kayserispor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:9 | Kayserispor 0-2 Galatasaray | 30 Ekim | Maç Sonucu

Yektaya çok yazık oldu :( İmparatore Yektaya üzüldüm ,Semihe sarı görünce kızdım ama kendi ocağımzıdan oyuncu bulduk diyor :D

Fatih Terim: Semih bugün çok iyiydi. Sarı kartına sadece kızdım. Onun dışında Galatasaray inşallah kendi ocağından bir oyuncu kazanacak.

Fatih Terim: Semih'in öğreneceği şeyler var ama fırsat verildiği zaman bu formayı alanı, isteyeni, çıkartmayanı seviyorum. O yürek onda var.

GalatasaraySK Galatasaray Official

FUTBOL | Elmander Kayserispor macinda 40 derece ateşle oynadı. #GSTV

yahu semih hava toplarda nasil kötydü, hemen hemen tüm hava toplari aldi ciktigi, aldi derken kafayi vurdu

Terimin konusmalarından cıkardıgım,haftayada Rus Semih 11 de;)

Fatih Terim: Semih bugün 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynadı. Farklı bir alternatif yapabilirdik ama ona güvendiğimi göstermemiz lazımdı.

Bugün,

Takımın iyileri: Elmander-Selçuk-Semih, Hakan Balta ve Ujfalusi

Takımın vasatları: Riera-Eboue-Melo-Ayhan-Muslera-Yekta

Takımın kötüsü: Aydın

Riera çok iyiydi.

evet müthiş bir oyuncu bizim takımı tek başına domine etti.uzun pasları bire birde adam eksiltmesi uzaktan isabetli şutları güçlü fiziği ile gerçekten parmak ısırttı.

bıkmadınız şu anadolu topçularından.

aydın adında ki beceriksiz bir adam o kadroda bir kontenjan dolduruyorsa okayı tercih ederim. 17 yaşında ki bir oyuncuya göre gayet iyi oynadı çocuk. Hiç bir oyuncuyu da beğenmiyoruz okay! anadolu topçusu olcan! anadolu topçusu hasan ali! anadolu topçusu söyleyin de bilek bizim takımın topçusu kim olabilirmiş yahu :D

‎40 Derece Ateş ile oynadı, golünü atmasını bildi ! 90 dakika boyunca görev aldı, ateşine rağmen "OYNADI" ve yerini Ceyhun'a bıraktı. İşte bizim takımımız ve bizim futbolcumuz.

JOHAN ELMANDER

Doğrumu bu ?

Arkadaslar galibiyet sevinc verici ama gercek olalim 2. yari cok kotu oynadik ilk yariyi gormedim. 30 saniyelik paslasma bizi barca yapmaz. Bence Defans iyi yer tuttu benim gozume carpan Hakan Balta oldu defansin en iyisi bana gore oydu. Ayhan birkac pas hatasi (kritik) disinda guzel oyun sergiledi.

Elmander macin adami caliskanligiyla, mucadelesiyle.

Bunlari sadece 2 yariyi baz alarak soyluyorum. Aydin'da sanki biraz kipirdama var gibi..
ilk yarı tek kale oynadık. 2. yarı yektanın sakatlanması ve aydının girmesiyle defansa cekildik. 25 dakka zorluk cektik. ama bu macı hakettik elmander macın adamıydı. sercanın oyuna alınması lazımdı. ama yine yapılmadı ne yazıkki.

Nemanja Vidic >> Semih Kaya

:b5::b5:

Fatih Terim: Semih bugün 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynadı. Farklı bir alternatif yapabilirdik ama ona güvendiğimi göstermemiz lazımdı.

İnsanın aklına neden bu zamana kadar oynatmadın sorusu geliyor işte ille saatlık cezalı olacakta öyle oynayacak hm ötü d oynasa kimsenin birşey söylemeye hakkı yoktur diye düşünmekteyim..

Bugün orta sahamız çok presli oynadı.Adamlara pas yaptırmadılar.Maçtan önce ambarat mıdır nedir ondan çekindim biraz ama beklediğim gibi birşey olmadı :)

bu macta 3 puan'den daha onemli reira'yi kazandik boyle oyunamaya devam ederse biraz daha ustuna kouarak daha cok puanlar kazandirir cok sabirsiz milletiz adami haftalardir yerden yere vurduk ayni sey ebouye icin adamlarin kaliteleri belli biraz sabir ve destek arkadaslar biz boyle yaparsak kendi oyuncularimiza ellin oglu ve medya ne yapar ?

GalatasaraySK Galatasaray Official

FUTBOL | Elmander Kayserispor macinda 40 derece ateşle oynadı. #GSTV

oha helal olsun diyebiliriz

bir diğer konu aydın ise herkes gider ben kalırım dercesine takımda :)

yahu 40 derece, saka mi bu?

dogru ise 40 derece atesi olan birini oynatmak ne kadar dogru?

la benim 40 derecede atesim olacak, ölüme el salliyor olacam

Geri
Üst Alt