STSL 11/12 H:9 | Kayserispor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:9 | Kayserispor 0-1 Galatasaray | Devre Arası | 30 Ekim

bu hafta yenelim, alalım puanı lütfen cocuklaar

ikinci yarı yükleneceklerdir. belli bir dakikaya kadar gol yemezsek sonrasında kontradan etkili olmak için sercan hamlesi mantıklı olabilir.

Allah Elmander'e kaza bela vermesin..

Golde Riera müthiş kesti Elmander'de çok güzel oturttu kafaya macı 20. dakikadan itibaren izlemeye basladım güzel oynuyoruz topla oynama yüzdemiz %65 gibi bişeydi bir ara umarım farklı kazanırız :)

Oyun olarak iyi olmasak da,oynamaya çalıştığımız oyun doğru.Devre arası bir R10 takviyesi olsa çok çok iyi takım olucaz.

Selçuk biraz etkisiz gibi. Ama takımca iyiyiz.

Semih bana J. Terry'i andırıyor :)

Bu maçtan hiç umudum yoktu hadi bakalım :asd:

İkinci yarı 70'den sonra Sercan girer, Kayseri helva olur. Umarım Terim yine takım galip bozmayım havasına girip değişiklik yapmama tercihine gitmez. Takım yoruluyor.

Riera ve Eboue geldiklerinden beri en iyi maçlarını oynadılar desek yalan olmaz sanırım. Gerçi Eboue yerine Sabri daha iyi hala ısrar ediyorum ama Sabri sakatlandığında, kırmızı gördüğünde fln oldukça iyi alternatif oldu.

Şu maçta Engin ve Kazım'da olsaydı çok hoş olurdu.

ne oldu ambrabatcılar eboueyi folloş eder diyenler ronaldo manudayken edememişti ambrabat kim dediğimizde arsenaldeki gibi değil artık diyenler pozisyonlarda bindirmesine rağmen ambrabata boş alan bırakmadı eboue iyi oynuyor ambrabat ilk yarı etkisiz olabilir gerçekten iyi oyuncu ama çok büyütüldü

En son ne zaman "duran top - kafa" organizasyonundan gol bulmuştuk hatırlayan var mı?

Riera devam ediyor dimi maça ?

semihin gökhan veya servetten eksisi olmadığını hatta artısı olduğunu gördük.yekta iyiydi.ayhan meloyla selçuğa boş alan oluşturdu.riera önceki maçlara göre daha hareketli.eboue sağ bekte kendini bulmuş.hakanı gerçekten çok beğendim başarılıydı.elmander tam pivot santrfor.ujfalusi güven verdi.selçuk ve melo daha çok atağa çıkarsa rahat gol buluruz.

Semih nasıl oynuyor Gökhan a oranla?(Servetle karşılaştırma hakaretinde bulunmak istemedim)

En son ne zaman "duran top - kafa" organizasyonundan gol bulmuştuk hatırlayan var mı?

Bikaç hafta önce galiba.. G.Zan atmıştı Selçuk'un ortasında onu hatırlıyorum da ondan sonra da atmıştık sanırım.

Sercan da 2.yarı kontradan bir gol atar inşallah.

Paslaşmalar filan çok iyi geçen sene futbolcular pasvermeye korkuyorlardı.. Riera Eboue bu maç iyi iş cıkartıyor..

Geri
Üst Alt